Neler yeni
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Forumdakilerle reelde tanışmak ister miydiniz?

asikkulun

New member
yani benimle de tanışmak isteyen yoktur.ama olsun.onlardan öğrendiğim bilgiler bana yeter.ama tanışsamda daha ii olurdu.ama problem deil.ama ben herkesle tanışmak istiyorum.çünkü ben tüm abilerimi ve ablalarımı çok sevviyorum.:)

isyanlý-sükut

New member
yani benimle de tanışmak isteyen yoktur.ama olsun.onlardan öğrendiğim bilgiler bana yeter.ama tanışsamda daha ii olurdu.ama problem deil.ama ben herkesle tanışmak istiyorum.çünkü ben tüm abilerimi ve ablalarımı çok sevviyorum.:)

nandi bacu sen bi 14 yaşında,bir 15 yaşındamı oluyon acep? yaş bölümün değişip duruyor gibi geldi.. dorumu..

gulya

New member

ablasinin gulu.ben senle tanismak istiyorum bitanem.takma kafana.Allah buyuk.dua ette bigun karsilasalim ins.dunya kucuk nasilsa

gulya

New member
yani burda ben mi yanlış söylemişim gülya?ama ben reel olarak biliyodum.yine de bi araştırırım hangisi doğru diye.

asya ben bildigimi soledim.hatta istersen bi sozlugede bak.real gercek demek.reel de yerinde donmek demek, ve ya sotland dansi anlaminda kullaniliyor.eger yanlisim varsa duzeltin lutfen:confused:

Asya

New member
ama her yerde reel olrak geçiyor.gazetelerde dergilerde felan.

mhmt

New member

nandi kardeşim..sivasa yolum düşerse tanışırız..niye olmasın..bneim amacaoğlu varr öğretmen..olurda yanına gitmek nasip olursa senide görrüz inşallah.. konyaya gelirsen de görüşürüz bak.. zaten bu forumda 4kişiyiz konyalı..bildiğim kadarıyla..yakında ele geçirecez bu formu:D
selametle..

Asya

New member
sayın "ilgili üye" mhmt acep ilgili üye ne demek oluyor.yenimi çıktı bu terim.meraktayım.

mhmt

New member
sayın "ilgili üye" mhmt acep ilgili üye ne demek oluyor.yenimi çıktı bu terim.meraktayım.

bende 1-2gün önce farkettim;) isyanllı-sükut abimin, dediği gibi msj sayısıyla alakalı zannımca..yoksa bi forsu yok:)
selametle..

yolcu

New member
s.a krdesler benımde tanımak istedıgım kişiler baya fazla
seyfullah, radikalislam, mhmt, fetih, alptraum, duha, alemi ervah, nandi, hasret, g d elif, casus021, enes, ebedi, şehadet, hümagül, bezen, isimsiz,reyyan,gulya
Allah, hepinize hayırlar versin

nicksizadam

New member
Arkadaşlar forumdaki dostluğu dışarıya taşımanın vakti geldi diye düşünüyorum.Mesela Ankara'da bulunan arkadaşlar belli bir gün ortaya koyup buluşma ayarlayabilirler.Hem daha vizelerimiz de başlamadı.Sınavlardan önce gayet iyi olur diye düşünüyorum.sizce ??? :)

ilham

New member
konyalılar!!

konyalılar!!

nandi kardeşim..sivasa yolum düşerse tanışırız..niye olmasın..bneim amacaoğlu varr öğretmen..olurda yanına gitmek nasip olursa senide görrüz inşallah.. konyaya gelirsen de görüşürüz bak.. zaten bu forumda 4kişiyiz konyalı..bildiğim kadarıyla..yakında ele geçirecez bu formu:D
selametle..

kimmişş konyalılarr.. hemşehrilerim varmış burda da bizim haberimiz yokmuşş
bizi kimse tanımak istemedi ama olsun. zaten bence nette olan nette kalmalı...

KONYADAN herkese selamlar

tarik79

New member
Web sitesi
matedutr.spaces.live.com
Forumda çok ilginç insanlar var değişik tartışmalar oluyor onları tanımak isterdim. Fakat din tartışılacak bir konu değil sohbet daha güzel olur diyelim.

alem-i ervah

New member
s.a krdesler benımde tanımak istedıgım kişiler baya fazla
seyfullah, radikalislam, mhmt, fetih, alptraum, duha, alemi ervah, nandi, hasret, g d elif, casus021, enes, ebedi, şehadet, hümagül, bezen, isimsiz,reyyan,gulya
Allah, hepinize hayırlar versin

Teşekürler Yolcu...;)

Bu forumda gerçekten merak ettigim kişiler var.... Fırsat olsa da herkesle tanışılabilse ,
lakin bu mümkün degil işte... Ama inşallah birgün !....

Önsezilerime güvenirim, kimi hakkında hala şüphelerim var! sada kimi arkadaşların samimiyetindense hiç şüphem yok...Dedigim gibi inşallah birgün tanışırız sizlerle...

V'esSelam

seyfullah putkýran

New member
Web sitesi
www.tevhidyolu.net

Teşekürler Yolcu...;)

Bu forumda gerçekten merak ettigim kişiler var.... Fırsat olsa da herkesle tanışılabilse ,
lakin bu mümkün degil işte... Ama inşallah birgün !....

Önsezilerime güvenirim, kimi hakkında hala şüphelerim var! sada kimi arkadaşların samimiyetindense hiç şüphem yok...Dedigim gibi inşallah birgün tanışırız sizlerle...

V'esSelam

merak ettiklerim arasındasınız ablacım... dünya küçük nasip olursa karşılaşırız...

Üst Alt