yani benimle de tanışmak isteyen yoktur.ama olsun.onlardan öğrendiğim bilgiler bana yeter.ama tanışsamda daha ii olurdu.ama problem deil.ama ben herkesle tanışmak istiyorum.çünkü ben tüm abilerimi ve ablalarımı çok sevviyorum.
yani benimle de tanışmak isteyen yoktur.ama olsun.onlardan öğrendiğim bilgiler bana yeter.ama tanışsamda daha ii olurdu.ama problem deil.ama ben herkesle tanışmak istiyorum.çünkü ben tüm abilerimi ve ablalarımı çok sevviyorum.
yani burda ben mi yanlış söylemişim gülya?ama ben reel olarak biliyodum.yine de bi araştırırım hangisi doğru diye.
sayın "ilgili üye" mhmt acep ilgili üye ne demek oluyor.yenimi çıktı bu terim.meraktayım.
sayın "ilgili üye" mhmt acep ilgili üye ne demek oluyor.yenimi çıktı bu terim.meraktayım.
ablasinin gulu.ben senle tanismak istiyorum bitanem.takma kafana.Allah buyuk.dua ette bigun karsilasalim ins.dunya kucuk nasilsa
nandi bacu sen bi 14 yaşında,bir 15 yaşındamı oluyon acep? yaş bölümün değişip duruyor gibi geldi.. dorumu..
ALlah razı olsun ablacımmm.
nandi kardeşim..sivasa yolum düşerse tanışırız..niye olmasın..bneim amacaoğlu varr öğretmen..olurda yanına gitmek nasip olursa senide görrüz inşallah.. konyaya gelirsen de görüşürüz bak.. zaten bu forumda 4kişiyiz konyalı..bildiğim kadarıyla..yakında ele geçirecez bu formu
selametle..
s.a krdesler benımde tanımak istedıgım kişiler baya fazla
seyfullah, radikalislam, mhmt, fetih, alptraum, duha, alemi ervah, nandi, hasret, g d elif, casus021, enes, ebedi, şehadet, hümagül, bezen, isimsiz,reyyan,gulya
Allah, hepinize hayırlar versin
Teşekürler Yolcu...
Bu forumda gerçekten merak ettigim kişiler var.... Fırsat olsa da herkesle tanışılabilse ,
lakin bu mümkün degil işte... Ama inşallah birgün !....
Önsezilerime güvenirim, kimi hakkında hala şüphelerim var! sada kimi arkadaşların samimiyetindense hiç şüphem yok...Dedigim gibi inşallah birgün tanışırız sizlerle...
V'esSelam