Neler yeni
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Yeni gelenler...HOŞGELDİNİZ!

samanyolu

New member
sayın Yecuc islam Forum ailesine hoş geldiniz üyeliğiniz daim olur inşallah.paylaşımlarınızı bekliyoruz...

Furientou

New member
Herkese merhaba. Foruma yeni katıldım. Aslına bakarsanız ben yeni yeni dine ısınmaya çalışan birisiyim. Bu sebeple dini sevdirecek kişilerden gelecek olan mailleri merakla bekliyorum. İnşallah mantık ve saygı çerçevesinde sohbetlerde bulunuruz. Herkese hayırlı ramazanlar.

bekir

sadece bir kul
Yönetici
Herkese merhaba. Foruma yeni katıldım. Aslına bakarsanız ben yeni yeni dine ısınmaya çalışan birisiyim. Bu sebeple dini sevdirecek kişilerden gelecek olan mailleri merakla bekliyorum. İnşallah mantık ve saygı çerçevesinde sohbetlerde bulunuruz. Herkese hayırlı ramazanlar.

İslamForum a hoş geldiniz. Umarız aradığını bulanlardan olursunuz...

h-a-m-z-a

New member
Es selamu aleykum;

Benim sitenizle tanışmam internette bir araştırma yapmam sayesinde nasip oldu.Okuduğum birkaç arkadaşımın yaklaşım tarzlarını beğendim ve katılmaya karar veririm.

İnşallah bildiğimizi paylaşır bilmediğimizi öğrenir bu sayede ufkumuzu ve birikimimizi genişletiriz.ALLAH böyle bir oluşuma sebep olanlardan razı olsun .

hamas

New member
Biismillahirrahmanirrahim

deyip Selamunaleykum kardeşlerim le devam ediyor ve hepinize Allah c.c ın rahmeti,bereketi,Hayrı,selameti üzerinize olsun diye dua ederek sizlerin arasında ve bu güzel forumun üyesi olmaktan onur duyduğumu belirtmek istiyorum.

Kabul buyurursanız daimi olmaktır niyetim inşaallah.

Hepinizi Alemlerin Rabbi olana emanet ediyorum..

Selam ve dua ile...

bekir

sadece bir kul
Yönetici

deyip Selamunaleykum kardeşlerim le devam ediyor ve hepinize Allah c.c ın rahmeti,bereketi,Hayrı,selameti üzerinize olsun diye dua ederek sizlerin arasında ve bu güzel forumun üyesi olmaktan onur duyduğumu belirtmek istiyorum.

Selam ve dua ile...

Hoş geldiniz, sefa getirdiniz sayın hamas. İslamForum da sizinle daha güzel olur inşaallah...

Mücahid

New member

Selam ve dua ile...

Hoş geldin güzel kardeşim Allah'ın rahmet nazarı üzerine ,ismini nickine koyduğun yiğitlerin de üzerine olsun.Azami derecede istifade etmen dua ve niyazı ile.Allah c.c ya emanet ol.

muhacir_b

New member
s.a

s.a

öncelikle sizleri allahın zikrine çok muhtaç olan şu kalbimle selamlıyorum.allahın selameti, izzet ve ikramı üstünüze olsun kardeşlerim.allah sizlerden razı olsun.allah sizleri daim hem kendi nefsinize hemde kardeşlerinize hakkı ve sabrı tavsiye eden kullarından olursunuz inş.allahın izzet ve keremi,efendimiz s.a.s min nazarı ve şefaati,evliyanın himmeti üstünüze olsun kardeşlerim.s.a

muhacir_b

New member
s.a allah sizlerden razı olsun bende yeni üyeyim..allah sizlerden razı olsun.inş dualarla kalın.aeo s.a.

oSSlem

New member
ve aleykümselam çok qüzel bir selam ve dualarla qeldiniz yürekten aminnn diyorum qelişiniz hayırlara vesile olur inşaAllah
sefa qetirdiniz :)

gönül dostu

New member
Ve alayküm selam kardeşim islamforum ailesine hoşgeldin üyeliğin hayırlara vesile olur inş.selam ve duayla...

Enver Ýstek

metin mete
Merhaba,Merhaba,Merhaba...

Merhaba,Merhaba,Merhaba...

Gönül dostu ben bu ilden gideli
Kac ay oldu gün saydinmi
Cukurovadan Selam verdim
Yoksa yok sayip Ramazani yaptinmi?

Bayraminiz mübarek,günleriniz hayra,Sevdikleriniz yaniniza,Imaniniz ahirete,caniniz Allah emanet olsun Insallah...Ben geldim Erenler....

casus021

New member
Web sitesi
www.islamportali.net
Selam ile;Samanyolu senin disinda pekte özlenmemisiz,ne tuhaf?Tesekkür ederim...

nasıl özlemedik seni abi seni ALLAH rızası için hem severim hemde özlerim sen bizim formumunuz neşe kaynagı ve ilmi bakımdan destekledigimiz abilerimzdensin seni sormaz olurmuyuz nette bir ara vermişşisn dediler tekrardan hoşgeldin sefalar getirdin abi

samanyolu

New member
İslam forum ailesine hoş geldiniz sayın Layd umarım formumuzu beğenir ve güzel paylaşımlarla birbirimize faydalı oluruz...

Üst Alt