Neler yeni
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Yeni gelenler...HOŞGELDİNİZ!

ASufi

New member
Selamun Aleykum

Selamun Aleykum

Esselamu Aleyk !!

Tevafuk eseri buldum siteyi...

Kabul ederseniz beni ,sevinirim....

İnsaAllah Hayr'lı olur.....

Muhabbetle........

_

hattat52

New member
Selamün Aleyküm

Selamün Aleyküm

Forumdaki herkesi en derin muhabbetlerimle selamlıyorum...

hayal34

New member
altta link tıklayın girin hosunuza gitmezse çıkarsınız....

Moderatör tarafında düzenlendi:

Malik

New member
Selamın aleyküm. Ben üniversite öğrencisiyim. Din ile hiç ilgisi olmayan bir ödev için internette arama yaparken herkesin bildiği ve her gün defalarca kullandığımız ve aramalarımızda bizi saçma sapan yerlere yönlendiren namı değer arama motorumuz beni araştırdığım şeyle hiç alakası olmayan bir ateist siteye yönlendirdi. Ben de siteyi biraz inceledim dedim acaba bu inanmayanlar nelerine güvenerek bu cesareti kendilerinde buluyorlar diye biraz inceledim. Gördüğüm konular ve yazılan düşünceler konusunda şoka girdim. O kadar saçma o kadar mantıksız olaylar vardı ki insanların bu denli kendilerini kaybetmelerine anlam veremedim. Ve yazılanlar beni çok sinirlendirdi. Ve orada cevabını bilmediğim bir konu ile karşılaşınca bu sefer o konuyu araştırdım ve o arama motoru beni bu sefer buraya yönlendirdi ve bu siteyle tanışmama sebep oldu. Herhalde şimdiye kadar yaptığı en anlamlı yönlendirme oldu ve foruma üye olup sorumun cevabını ayetlerle çok güzel anlatılmış şekilde öğrendim. Ve böylece aranıza katıldım. Allah (c.c.), bu güzel ve saviyeli ortamda mü'min kardeşlerimizi buluşturmasına sebebiyet olan burada emeği geçen herkesten razı olsun. Saygılar...

gönül dostu

New member
Selamın aleyküm. Ben üniversite öğrencisiyim. Din ile hiç ilgisi olmayan bir ödev için internette arama yaparken herkesin bildiği ve her gün defalarca kullandığımız ve aramalarımızda bizi saçma sapan yerlere yönlendiren namı değer arama motorumuz beni araştırdığım şeyle hiç alakası olmayan bir ateist siteye yönlendirdi. Ben de siteyi biraz inceledim dedim acaba bu inanmayanlar nelerine güvenerek bu cesareti kendilerinde buluyorlar diye biraz inceledim. Gördüğüm konular ve yazılan düşünceler konusunda şoka girdim. O kadar saçma o kadar mantıksız olaylar vardı ki insanların bu denli kendilerini kaybetmelerine anlam veremedim. Ve yazılanlar beni çok sinirlendirdi. Ve orada cevabını bilmediğim bir konu ile karşılaşınca bu sefer o konuyu araştırdım ve o arama motoru beni bu sefer buraya yönlendirdi ve bu siteyle tanışmama sebep oldu. Herhalde şimdiye kadar yaptığı en anlamlı yönlendirme oldu ve foruma üye olup sorumun cevabını ayetlerle çok güzel anlatılmış şekilde öğrendim. Ve böylece aranıza katıldım. Allah (c.c.), bu güzel ve saviyeli ortamda mü'min kardeşlerimizi buluşturmasına sebebiyet olan burada emeği geçen herkesten razı olsun. Saygılar...

Hoşgeldiniz üyeliğiniz hayırlara vesile olur inş...Selam ve duayla...

efraiil

New member
merhabalar

merhabalar

esselammünaleyküm ben geldim gönül dostlari.

Yüzbin kere tövbemi bozsamda yine geldim, ne olursam olayım geldim.
Yüce Rabbimin merhameti hepimizin üzerine olsun...
canı gönülden buldum burayı...

nasibimiz varmış..
hakkımıza düşeni almaya geldim..
tekrardan tüm gönül dostlarına merhabalar...

gönül dostu

New member
esselammünaleyküm ben geldim gönül dostlari.

Yüzbin kere tövbemi bozsamda yine geldim, ne olursam olayım geldim.
Yüce Rabbimin merhameti hepimizin üzerine olsun...
canı gönülden buldum burayı...
nasibimiz varmış..
hakkımıza düşeni almaya geldim..
tekrardan tüm gönül dostlarına merhabalar...
V.a.slm kardeşim hoşgeldin üyeliğin hayırlara vesile olur inş...Selam ve duayla...

Üst Alt