Aleyküm Selam Selamın Aleyküm Hoşbulduk
Aleykümselam,tekrar hoşgeldin
Selamın aleyküm. Ben üniversite öğrencisiyim. Din ile hiç ilgisi olmayan bir ödev için internette arama yaparken herkesin bildiği ve her gün defalarca kullandığımız ve aramalarımızda bizi saçma sapan yerlere yönlendiren namı değer arama motorumuz beni araştırdığım şeyle hiç alakası olmayan bir ateist siteye yönlendirdi. Ben de siteyi biraz inceledim dedim acaba bu inanmayanlar nelerine güvenerek bu cesareti kendilerinde buluyorlar diye biraz inceledim. Gördüğüm konular ve yazılan düşünceler konusunda şoka girdim. O kadar saçma o kadar mantıksız olaylar vardı ki insanların bu denli kendilerini kaybetmelerine anlam veremedim. Ve yazılanlar beni çok sinirlendirdi. Ve orada cevabını bilmediğim bir konu ile karşılaşınca bu sefer o konuyu araştırdım ve o arama motoru beni bu sefer buraya yönlendirdi ve bu siteyle tanışmama sebep oldu. Herhalde şimdiye kadar yaptığı en anlamlı yönlendirme oldu ve foruma üye olup sorumun cevabını ayetlerle çok güzel anlatılmış şekilde öğrendim. Ve böylece aranıza katıldım. Allah (c.c.), bu güzel ve saviyeli ortamda mü'min kardeşlerimizi buluşturmasına sebebiyet olan burada emeği geçen herkesten razı olsun. Saygılar...
V.a.slm kardeşim hoşgeldin üyeliğin hayırlara vesile olur inş...Selam ve duayla...esselammünaleyküm ben geldim gönül dostlari.
Yüzbin kere tövbemi bozsamda yine geldim, ne olursam olayım geldim.
Yüce Rabbimin merhameti hepimizin üzerine olsun...
canı gönülden buldum burayı...
nasibimiz varmış..
hakkımıza düşeni almaya geldim..
tekrardan tüm gönül dostlarına merhabalar...