Neler yeni
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Herkes bir üstteki hakında ne düşünüyor?

Nurgül

New member
üstteki hakkında düşüncelerim...hmmmmm: Gözel bacıdır:) anket soruları hoşdur

asikkulun

New member
nurgül kardeşimin espirilerine bayılıyorum.çok hoşuma gidiyor.yazdığı konuları çok beğeniyorum.

Asya

New member
çok genç bir arkadaşımız.çok sevimli mesajları var.

bcetin811

AMEL-Ý SALÝH
Asya kardeşim olaylara çok geniş açıdan bakan birisi..insanların fikirlerine önem verdiği açıktığı anketlerden belli.ayrıca avatar resmi çok haraketli hergün değişiyooo:)

bcetin811

AMEL-Ý SALÝH
khan sen benden daha çok haneli sayıya sahipsin..benim sormam gerekir aslında sana.81 yılının 1. ayı..seninki nasıl??:)

Asya

New member
Asya kardeşim olaylara çok geniş açıdan bakan birisi..insanların fikirlerine önem verdiği açıktığı anketlerden belli.ayrıca avatar resmi çok haraketli hergün değişiyooo:)

evet avatarım her gün değişir.olaylara çok geniş açıdan baktığım doğrudur ama bazen çok ta geniş düşünemiyorum.

khan19556

New member
Anket hususunda tam bir uzman.Nereden buluyor,nasıl yapıyor bilinmez amma çok güzel anketler açıyor.İlk anketimde de bana yardımcı olmuştu.

Bçetin bu sorunun cevabı 33. sahifede var bulamazsan tekrar yazarım vesselam...

gelincik tarlasý

New member
güzel konular açan bir kardeşimiz aslında yazı yazmayacaktım foruma ama bu bölümü görünce ben de birşeyler yazayım dedim...Buraya yazı yazmış olan herkesin doğru yolda olduğunu düşünüyorum.Allah birliğimizi bozmasın...
Allah a emanet olun...

Aysegul

New member
MSN de başını ağrıttığım biri:p ...Uzun süredir tanıdığım iyi bir arkadaşım:eek:

H

hüma-gül

Guest
Ben yeni üyeyim ancak burada güzel dostluklarin kurulduguna ve kurulacagina inaniyorum.Bu kardesimin de bu dostluklarda büyük rolü olduguna ve olacagina eminim.

alptraum

New member
Web sitesi
www.muhakeme.net
Ben yeni üyeyim ancak burada güzel dostluklarin kurulduguna ve kurulacagina inaniyorum.Bu kardesimin de bu dostluklarda büyük rolü olduguna ve olacagina eminim.

BU NE GÜZEL ABLAKI KALBINDEKI NURUN TEMIZLIGI SÖZLERINE YANSIMIS GÖZLERI ÖYLE ALMISKI KIMI NE DIYECEGINI SASIRMIS ABLAM BENIM CANIM ABLAM O BENIM

Üst Alt