Neler yeni
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Yeni gelenler...HOŞGELDİNİZ!

alptraum

New member
Web sitesi
www.muhakeme.net
allah.gif
ın selamı ve bereketi siz mümin kardeşlerimin üzerine

selam aleyküm değerli kardeşlerim
ben siteye yeni üye oldum inş
allah.gif
bu aciz kardeşinizi aranıza kabul edersiniz

inş
allah.gif
rabimin izni ile sizlerle güzel paylaşımlar yaparım

allah.gif
a emanet olun

selametle kalın inş
allah.gif
hosgeldin güzel kardesim insallah güzel vakit gecirir ve hsonut kalirsiniz sitemizden

alptraum

New member
Web sitesi
www.muhakeme.net
selamün aleyküm ben dilara aranıza yeni katılıyorum güzel bilgi alışverişlerinde bulunabilcemi düşünüyorum bilerek bilmeyerek yapacağım hatalarım için şimdidien özür dilerim inşallah yararlı olur bu site benim için Allahın rahmeti üzerinize olsun selam ve dua ile ALLAHA emanet olun
senin mutlu olman bu site sakinleri icin daha önemli cünkü yeni olan sensin ve bu site hatalarida kabul edercesine her insani kabul ediyor ama yinede forum kurallarini okuman dilegi ile insallah güzel vakit gecirirsin

talha_

New member
ve aleykumselam..hosgelmissiniz efendim hep birlikte nice paylasımlara,hayırlı olur insallah..selametle

Ç

ÇÝray

Guest
[quote="ÇİL€";135235]Selamun Aleyküm Kardeşlerim aranıza daha yeni katılıyorum sizlerin arasında yararlı bilgiler öğreniceğime inanıyorum inşallah bu site benim için yararlı ve hayırlı olur ALLAH'IN RAHMETİ ÜZERİNİZE OLSUN...[/quote]
hosgeldin... :) :)

Mücahid

New member
ÇİL€";135235]Selamun Aleyküm Kardeşlerim aranıza daha yeni katılıyorum sizlerin arasında yararlı bilgiler öğreniceğime inanıyorum inşallah bu site benim için yararlı ve hayırlı olur ALLAH'IN RAHMETİ ÜZERİNİZE OLSUN...[/QUOTE] [B][COLOR="Blue' Alıntı:
Hoş geldiniz kardeşim.Mübarek olsun.Dua ile[/COLOR][/B]

Y

Yalanmýþ

Guest
[quote="ÇİL€";135235]Selamun Aleyküm Kardeşlerim aranıza daha yeni katılıyorum sizlerin arasında yararlı bilgiler öğreniceğime inanıyorum inşallah bu site benim için yararlı ve hayırlı olur ALLAH'IN RAHMETİ ÜZERİNİZE OLSUN...[/quote]

Aleykümselam kardeşim, hoşgeldiniz. Hayırlı olsun inşaAllah.

ýrmak

New member
ben ırmak bende buraya geldim ve cok guzel bır ortam

Ç

ÇÝray

Guest
hosgeldin ırmak(esr) bende seni bekliyodum..görüsürüz seninle..:)

selis

New member
esselamu aleykum...aranıza yeni katıldım ben de..kandilimiz mubarek olsun hepimizin inşallah.dua ile...

B

beyaz_ýþýk

Guest
gel ne olursan ol gel......

hoş geldiniz.....................Rabbim hidayet yoluna erdirsin ve o yoldan bizleri ayırmasın

serair

New member
Selamün Aleyküm,

Sitenin ismi o kadar güzelki,beni buraya ceken sitenin ismi olmusdur...

Üst Alt