çok mutluyum.Hastahanden yeni çıktım.rabbime hamd olsun
gecmis olsun nandi !!!
hayrola insallah önemli birsey degildir
çok mutluyum.Hastahanden yeni çıktım.rabbime hamd olsun
gecmis olsun nandi !!!
hayrola insallah önemli birsey degildir
Şuan çok tuhaf ruh hali içerisndeyim dershaneden sonra seminere gitmenin yorgunluguyla yanagımın dişim sebebiyle şişmesinin garipliği içerisinde yazarken bileklerimin düşcegini sanarak ilginç bir gün geçiriyorum..
Her yük kalkar. yeterki ALLAH TEALA dilesin. Melekler arşı yüklenirken nasıl yük kalkmışsa bu da kalkar inşallah. ALLAH(c.c.) bu ümmetin yardımcısı olsun. Mühim olan insanların iman ile gitmesi. her ne kadar bu iş çok zor olsada ALLAH TEALA her işin sonunu hayır eder. Çünkü Kuran-ı Kerim öyle diyor.
ALLAH TEALA insanlar için hayır ister.
---------------------------------
Sizleri çok seviyorum. ALLA' ın zaferi yakındır inşallah.
tevbe suresi
11- Eğer onlar tevbe edip namazı kılarlarsa ve zekatı verirlerse, artık onlar sizin dinde kardeşlerinizdir. Bilen bir topluluk için ayetleri böyle birer birer açıklarız.
12- Ve eğer antlaşmalardan sonra, yine yeminlerini bozarlarsa ve dininize hınç besleyip-saldırırlarsa, bu durumda küfrün önderleriyle çarpışın. Çünkü onlar, yeminleri olmayan kimselerdir; belki cayarlar.
13- Yeminlerini bozan, elçiyi (yurdundan) sürmeye çabalayan ve sizinle ilk defa (savaşa) başlayan bir toplulukla savaşmaz mısınız? Korkuyor musunuz onlardan? Eğer inanıyorsanız, Kendisi'nden korkmanıza Allah daha layıktır.
14- Onlarla çarpışınız. Allah, onları sizin ellerinizle azaplandırsın, hor ve aşağılık kılsın ve onlara karşı size zafer versin, mü'minler topluluğunun göğsünü şifaya kavuştursun.
15- Ve kalplerindeki öfkeyi gidersin. Allah dilediğinin tevbesini kabul eder. Allah bilendir, hüküm ve hikmet sahibidir.
16- Yoksa siz, içinizden cihad edenleri ve Allah'tan ve Resûlü’nden ve mü'minlerden başka sır-dostu edinmeyenleri Allah 'bilip (ortaya) çıkarmadan' bırakılıvereceğinizi mi sandınız? Allah yaptıklarınızdan haberdardır.