Neler yeni
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Şu an ki Ruh Halinizi Yazarmısınız?..

gönüldostuelif

New member
benimde moralim sıfır uykum var canım sıkılıyor off off ....
nandi canım geçmiş olsun sanada...

denizin_sesi

New member
Ben çok Iyiyim:):)bomba Gibiyim (patlamaya Hazır).Allahıma şükürler Olsun.Allah Sizinde Sıkıntılarınızı Alsın.

asikkulun

New member
bugün çok eyüyüm.ALlah ıma şükürler olsun.turp gibiyimmm

echer

New member
Şuan çok tuhaf ruh hali içerisndeyim dershaneden sonra seminere gitmenin yorgunluguyla yanagımın dişim sebebiyle şişmesinin garipliği içerisinde yazarken bileklerimin düşcegini sanarak ilginç bir gün geçiriyorum..:)

hannane

New member
Şuan çok tuhaf ruh hali içerisndeyim dershaneden sonra seminere gitmenin yorgunluguyla yanagımın dişim sebebiyle şişmesinin garipliği içerisinde yazarken bileklerimin düşcegini sanarak ilginç bir gün geçiriyorum..:)

Baya kötüymüş kardeşim ruh halin...ee bu kadar aşama bu kadar zahmet çekmişsin yine ii sayılırsın:)..ama sıralama baya tebessüm ettiriyor insana...ne diyim Allah yardım etsin inşaallah..

hannane

New member
Ne beyan-ı hale cür'et , ne figana takatim var

Ne reca-yı vasla gayret, ne firaka kudretim var.

hannane

New member
halet-i ruhiyem o kadar karışık ki
elimi uzatsam yakacak sanki
içimdeki yangınıysa bekliyorum söndürsün diye İlahi
mutsuz muyum değilim çok şükür
mutlu muyum?.. adımlarımı sıklaştırdım artık sanki mutluluğa doğru
doğru muyum?... yanlış mı?...
bir yol... bir iz... bir ışık...
gelecek elbet değil mi????

aglsanl5.jpg

zeki_cuce

New member
Gribim ,bir aydır hizmetiçi eğitimde canım çıktı sonunda vucut yenik düştü hasta oldum ,evimde oturup memleketten getirdiğim ıhlamur çayını içiyorum :) çOK YORGUN ,BİTKİN VE HASTAYIM AMA RABBİME binlerce şükür ..

hannane

New member
Gitmekmi zor ,kalmakmı zor
Gidenler gitti kalanlar neylesin
Gidenlere mi üzülmeli kalanlaramı sevinmeli
Her giden bir parça her kalan bir parça
Bütünü oluşturan parçalar kayboldu
Bende kaybolan parçalarla birlikte kayboldum

H

hüma-gül

Guest
Insanlari tanimakta cok zorluk cekiyorum.Buda bana cok aci veriyo.Cok üzgünüm.

Yasemin03

New member
ben mutsuzum. evde oturup, düsünceli ve müzik dinliyeci ve cok duygulu oldum su siralar.

mhmt

New member
yanlış anlaşılmışlığın verdiği yük var kardeşim:( bu yük kalkacağa da benzemiyo artık..

yýldýz

New member
Her yük kalkar. yeterki ALLAH TEALA dilesin. Melekler arşı yüklenirken nasıl yük kalkmışsa bu da kalkar inşallah. ALLAH(c.c.) bu ümmetin yardımcısı olsun. Mühim olan insanların iman ile gitmesi. her ne kadar bu iş çok zor olsada ALLAH TEALA her işin sonunu hayır eder. Çünkü Kuran-ı Kerim öyle diyor.

ALLAH TEALA insanlar için hayır ister.

---------------------------------

Sizleri çok seviyorum. ALLA' ın zaferi yakındır inşallah.

tevbe suresi
11- Eğer onlar tevbe edip namazı kılarlarsa ve zekatı verirlerse, artık onlar sizin dinde kardeşlerinizdir. Bilen bir topluluk için ayetleri böyle birer birer açıklarız.
12- Ve eğer antlaşmalardan sonra, yine yeminlerini bozarlarsa ve dininize hınç besleyip-saldırırlarsa, bu durumda küfrün önderleriyle çarpışın. Çünkü onlar, yeminleri olmayan kimselerdir; belki cayarlar.
13- Yeminlerini bozan, elçiyi (yurdundan) sürmeye çabalayan ve sizinle ilk defa (savaşa) başlayan bir toplulukla savaşmaz mısınız? Korkuyor musunuz onlardan? Eğer inanıyorsanız, Kendisi'nden korkmanıza Allah daha layıktır.
14- Onlarla çarpışınız. Allah, onları sizin ellerinizle azaplandırsın, hor ve aşağılık kılsın ve onlara karşı size zafer versin, mü'minler topluluğunun göğsünü şifaya kavuştursun.
15- Ve kalplerindeki öfkeyi gidersin. Allah dilediğinin tevbesini kabul eder. Allah bilendir, hüküm ve hikmet sahibidir.
16- Yoksa siz, içinizden cihad edenleri ve Allah'tan ve Resûlü’nden ve mü'minlerden başka sır-dostu edinmeyenleri Allah 'bilip (ortaya) çıkarmadan' bırakılıvereceğinizi mi sandınız? Allah yaptıklarınızdan haberdardır.

mhmt

New member
Her yük kalkar. yeterki ALLAH TEALA dilesin. Melekler arşı yüklenirken nasıl yük kalkmışsa bu da kalkar inşallah. ALLAH(c.c.) bu ümmetin yardımcısı olsun. Mühim olan insanların iman ile gitmesi. her ne kadar bu iş çok zor olsada ALLAH TEALA her işin sonunu hayır eder. Çünkü Kuran-ı Kerim öyle diyor.

ALLAH TEALA insanlar için hayır ister.

---------------------------------

Sizleri çok seviyorum. ALLA' ın zaferi yakındır inşallah.

tevbe suresi
11- Eğer onlar tevbe edip namazı kılarlarsa ve zekatı verirlerse, artık onlar sizin dinde kardeşlerinizdir. Bilen bir topluluk için ayetleri böyle birer birer açıklarız.
12- Ve eğer antlaşmalardan sonra, yine yeminlerini bozarlarsa ve dininize hınç besleyip-saldırırlarsa, bu durumda küfrün önderleriyle çarpışın. Çünkü onlar, yeminleri olmayan kimselerdir; belki cayarlar.
13- Yeminlerini bozan, elçiyi (yurdundan) sürmeye çabalayan ve sizinle ilk defa (savaşa) başlayan bir toplulukla savaşmaz mısınız? Korkuyor musunuz onlardan? Eğer inanıyorsanız, Kendisi'nden korkmanıza Allah daha layıktır.
14- Onlarla çarpışınız. Allah, onları sizin ellerinizle azaplandırsın, hor ve aşağılık kılsın ve onlara karşı size zafer versin, mü'minler topluluğunun göğsünü şifaya kavuştursun.
15- Ve kalplerindeki öfkeyi gidersin. Allah dilediğinin tevbesini kabul eder. Allah bilendir, hüküm ve hikmet sahibidir.
16- Yoksa siz, içinizden cihad edenleri ve Allah'tan ve Resûlü’nden ve mü'minlerden başka sır-dostu edinmeyenleri Allah 'bilip (ortaya) çıkarmadan' bırakılıvereceğinizi mi sandınız? Allah yaptıklarınızdan haberdardır.

Allah razı olsun kardeşim..

selametle..

elberr

New member
ben torp gibiyim şimdi işyerındeyım sabahakadar burdayım hasta olanlara c.c.c den açil şıfalar dılerım

hannane

New member
biliyorum ki; içimdeki kaosun gidermek senin elinde... elin elime değsin diye, ellerim gökyüzünde...

Üst Alt