Neler yeni
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Burcunuz Nedir?

gulya

New member
s.a bende kova burcuyum ama burclara inanmam.sadece bi konuya cvp vermek istiyorum.arkadaslar bole siradan bi konuda bile tartisa biliyosunuz ya bravo sizlere.lutfen artik bu forumda tartisma kavga gormek istemiyorum.sanki islamforum degil kavgaforum yaa.rica ediyorum artik.olmasin bile cirkin seyler.selam ve dua ile

A

aktifus

Guest
Burcum yengeç yükselenim başak.
İnsanlarda bir ben bilinci var oysaki görüyorsunuz ki bu ben'in en büyük yapıtaşı doğduğunuz ana göre belirleniyor. Ben bu iki burcun da etkileri taşıyorum. O halde özgür irade varmıdır, dünya sınav mekanı mıdır? Hayır heerşeyde olduğu gibi karakterimiz, cinsiyetimiz, zekamız tekamülümüz için özel olarak biraraya gelir. Hayatlarımızı yaşarız sonunda Allah'a döndürüleceğiz.

mehmet_16

New member
çok saçma bir inanıştır burç inanışı.Ben tamamen saçma buluyorum.Hiçbir burçtan değilim.Burçsuzum yani:)))

deget

New member
bende bır aslanım. pekı asya sen ne burcusun.

infinity

New member
nesi saçma ya.Etrafımdaki insanların genelde hep burçlarıyla kendi kişisel özellikleri uyuyor ;ayrıca anlaşabildiği burçlar da hep tutuyor.

khan19556

New member
nesi saçma ya.Etrafımdaki insanların genelde hep burçlarıyla kendi kişisel özellikleri uyuyor ;ayrıca anlaşabildiği burçlar da hep tutuyor.

Bilen varsa ilminden istifade talep ederiz.Bu meseleyi ben de merak ediyorum.İslami açıdan burçlar ne manaya geliyor.Erzurumlu İbrahim Hakkı (KS) nun Marifetnamesinde burçlar meselesi tefezzuatıyla var amma bu burçlar günümüzde ki burçlar mıdır bilemem...

Asya

New member
bende bır aslanım. pekı asya sen ne burcusun.
ben de adıyla sanıyla teraziyim.burcumun özelliklerini %80-85 taşıyorum.terazi burcundan olmaktan genel anlamda memnunum.ancak bazı dezavantajları da var.yine de idare ediyorum.hoş burcumu değiştiremem ki...

Üst Alt