konu nerden nereye geldi arkadaşlar kardeşim sen erkek değilmisin ilk defa senin gibisini görüyorum.erkekler kadınlardan daha üstündür anlaaaaaa.bu kadını küçümseme anlamına gelmiyor.erkekler olmadan bişi olmaz.
peki kadın erkeğin yüzde ellisi midir?
(Ben bu sözde saygı değil aşağılama görüyorum)
benim anlamadığım bir hususvar ,şimdi ne ilgisi var yecücle mecücün konumuzla ?
Hadis-i Şerif
' ne erkeğin kadından , ne de kadının erkekten bir üstünlüğü vardır, eğer bir üstünlük verseydim bunu kadına verirdim'
" cennet annelerin ayağı altındadır'
Bak kardeşim Allah kadın ve erkeği en güzel şekilde yaratmıştır, bazı yönlerde kadın üstündür, bazı yönlerde de erkek üstündür, ama hiç biri diğerinden mutlak anlamda üstün değildir, sen erkeksin diye kendini kadınlardan üstün görme, bir kadında ben kadınım diye erkeklerden üstün görmeyecek,
bu arada Seyfullah kardeşin yazısına teşekkür eden arkadaşlarımız , niçin teşekkür ettiklerini açıklarsa memnun kalacağım.
moğolları met ettiniz ya bende size moğol kabilesi hakkında kuranın söyledikleirni yazdım belki iddanızda ne kadar mantıklı olduğunuz görürsünüz diye... bu arada siz hala cengiz hanları kahraman zannede durun...
bizler daha düne kadar ollardan farklı değildik.. şunuda söylim İlsma olmasaydı Bizler Kurtist olurduk bir börteçinenin peşine takılır giderdik te bizden bir hayır olmazdı... şunu söylim ben ecdadımla gurur duyan bir insanım, ama şu varki benim için Türkler ne zaman islam ile buluştuysa o vakit örnek alırım , ondna sonra taktire şayan bir hayat sürdüler. ve şuda varki şuan türk olan gayrı müslim benim kardeşim değildir. ama nerde yaşarsa yaşasın, ister israil, ister abd ister çin müslümansa kardeşimdir. müslümanın ırkı olmaz, müslüman olan bütün herkes kardeşimdir. Asla türk diyede gayrı müslimde olsa , müslüman olanaın üstüne çıkarmama Türk değil diye, ama ecdadımla gurur duyarım.Türk Milletinin yaptıkları ortadadır, hiç kimse bunları görmezden gelemez, haçlı seferleri, moğallar , bizansa karşı yaptıklarımız ortadadır,.