Neler yeni
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Şu an ki Ruh Halinizi Yazarmısınız?..

Z

zeynep_hearty

Guest
keyifliyim insallah candan arkadaşım ev arkadaşım evleniyor tatlı telaşeler içerisindeyiz..selam ve dua ile...

A

abdirabbih

Guest
bana yolladığın fon müziğini dinleyerek hüzün seline giriyorum efraill im...
arşa çıkıyor feryadım.. ey Rabbim diyorum içten ve içli :
tut ellerimden!

Azra

New member
arkadaşlar bu günlerde herkezde bi yorgunlu var bendede aynı...
hava değişikliği olabilir...

H

hüma-gül

Guest
Yok yok masallah ben bugün yine cok iyiyim Allahima cok sükür.Onu düsündükce bize bagisladigi nimetleri gördükce daha cok iyi oluyorum.Ama iste onun istedigi gibi kul olamamaktan cok korkuyorum.Su anda elinize, ayaginiza,cevrenize bir bakin ne kadar güzel hersey,na kadar muhtesem yaratmis rabbim,onun büyüklügünü her gün daha cok animsayin gercekten yorgunluk felan kalmiyo.Allahim verdigin hersey icin sana binlerce defa sükürler olsun.SIMDI DAHA IYISINIZ DEGIL MI?;)

Azra

New member
evet abla ya anlattıkların çok güzel kendimize geldik...yeni bir güne başladık ne güzel hayata devam.şunuda düşünmek lazım bizden daha kötü durumda olanları.Allah onlara yardımcı olsun...
Rabbimin bize verdiği nimetler çok güzel.elimiz tutuyo,kulağımız duyuyo,gözlerimiz görüyo,en büyük nimetlerden biriside bunlar....

A

abdirabbih

Guest
şuan senai demircinin kıl beni ey namaz adlı eserini dinliyorum ve müziği ve söylenilen ifadeler alıyor beni bi yerlere götürüyor..
"ah....alnımı dayadığım secdegahıma kim serpti bu incileri......."

"gitmek..gidememektir kendinden...amentünün arasatında bir tedirginim ben.. ahdimin köşe bucak ilticaları Sevgili'de kaldı........hangi gaflete döndü ki ellerin sızlatıyor dokunduğu tenleri ahhh........HAYDİN FELAHA..HAYDİN NAMAZA..HAYDİN KURTULUŞA........"

GEZGÝN

New member
Allah razı olsun kardeşlerim..
boşverin, müslümanın çile çekmesi küçük de olsa dualarına kefarettir..
bizimki çile olmasa da kalbimizi sıkıyor işte...
sizin ilginiz yeter bu garibe... aro

Azra

New member
neyse canım canını sıkma seninle sonra görüşürüz...

Üst Alt