ben size en sevmediğimi yazim mücahid
Sen bana kızıp gitmemişmiydin.Bak bizleri seviyorsunki gidemiyorsun.
katılıyorum arkadaşımda eksik söylemişsin birde khan var birde ismi lazım olmayben size en sevmediğimi yazim mücahid
mücahit' Alıntı:Konu başlığı sevilenler kardeşim.Sevilmeyenler değil.Varsa sorununuz özel olarak hallederiz.Konu altlarına şahsi mesaj yazmanız mesajınızın silinmesine sebep olacaktır.Bu konuda bir daha uyarı yapmayacağım."
Bu sözlere baska ne denebilirki.Allah(cc)razi olsunSevgi emek ister, sevgi sabır ister, sevgi hoşgörüdür, sevgi paylaşımdır..
"Sevmiyorum" demek cesaret ister..
Kardeşim sen kalplere yazılısın, ayrıyaten forum sayfalarına gerek yok, seni yazılabilecek en güzel yere yazdık, ne hard disk ne de forumun herhangi bir sayfasına, seni direk kalbimize yazdıkÖküz öldü ortaklık bozuldu hiç kimse yazmamış beni nasıl olsa çay ocağına gelirsiniz sizlere 24 saat mühlet 24 saat zarfında herkes çay ocağına olan borcunu ödesin aksi halde icra memurlarını devreya sokacağım ilanen duyrulur
Biz bu forumda kayıt altına alınmış herkesi seviyoruz ''Dikkat bu bir cd kaydıdır 5 sn. içinde kendi kendine gülmeye başlayabilirmi bilmiyorum boşver''
Kardeşim sen kalplere yazılısın, ayrıyaten forum sayfalarına gerek yok, seni yazılabilecek en güzel yere yazdık, ne hard disk ne de forumun herhangi bir sayfasına, seni direk kalbimize yazdık
ALPER FİLİZDEN alıntı:
Allah razı olsun hocam.Sizin durumdan vazife çıkararak yapılan yanlışın önüne geçmeniz çok hoş......Dua ile
ALPER FİLİZDEN alıntı:
"safinaz hanımın yazmış olduğu mesajı kesinlikle kabul etmiyorum
ama o yazı beni yaralamıyor. Ancak çok sevdiğim saygıdeğer mücahit, sizin mesajınız beni inanılmaz rahatsız etti
Dürüstlük ve adaletin kriterini kendiniz belirlediğiniz için size söyleyecek sözüm yoktur kardeşim.Selam olsun size...
durumun sizin dediğiniz gibi olmadığını şu cümleden çıkartabiliriz:alperfiliz kardeş..
mücahid abide, bu konuya sayın khan isimli mod'un adının geçmesi dolayısıyla müdahale etmiştir.. safinaz kardeşe bi art niyet yoktur.. bunun için, sizin savunmanız iyi niyetli ama yanlış anlamanın ürünüdür..
mücahit´isimli üyeden Alıntı
Konu başlığı sevilenler kardeşim.Sevilmeyenler değil.Varsa sorununuz özel olarak hallederiz.Konu altlarına şahsi mesaj yazmanız mesajınızın silinmesine sebep olacaktır.Bu konuda bir daha uyarı yapmayacağım."
...dediğiniz gibi, mücahid abiyi seviyorsunuzdur bizim gibi.. o zaman, bu konuyu lehine çevirebilirdi ama bişey yapmadı ise, bunun değerlendirmesini de yaparak konuyu kapatmak en efdalidir..
ama "mıştı" diyorum. Çünkü bu mesaj gerçek düşüncesi değildir. Ya kinaye olsun diye "çok hoş" dedi ya da konu kapansın diye, ama kesinlikle takdir ettiğinden değil... Bunu o da onaylayacaktır. Benim bozulduğum nokta bu. Ben takdir etti sandım, o mesaja karşı afedersiniz saf saf altına teşekkür edip saygı ve sevgi sözcükleri sıralıyordum O zaman lütfen dedim beni takdir etmiş gibi gözükmeyin bu mesajı silin... meselem bundan ibaret.Allah razı olsun hocam.Sizin durumdan vazife çıkararak yapılan yanlışın önüne geçmeniz çok hoş......Dua ile
sayın mhmt, safinaz hanımın meselesi sayın mücahit'in başta taktire şayan bulup hayran kaldığım şu mesajıyla kapanmıştı:
Mücahid´isimli üyeden Alıntı
Allah razı olsun hocam.Sizin durumdan vazife çıkararak yapılan yanlışın önüne geçmeniz çok hoş......Dua ile
ama "mıştı" diyorum. Çünkü bu mesaj gerçek düşüncesi değildir. Ya kinaye olsun diye "çok hoş" dedi ya da konu kapansın diye, ama kesinlikle takdir ettiğinden değil... Bunu o da onaylayacaktır. Benim bozulduğum nokta bu. Ben takdir etti sandım, o mesaja karşı afedersiniz saf saf saygı ve sevgi sözcükleri sıralıyordum O zaman lütfen dedim beni takdir etmiş gibi gözükmeyin meselem bundan ibaret.
Ben bu gün varım yarın yokum ama sayın mücahit burada ömür elverdiği ve elinden geldiği sürece kalıcıdır. Yazdığı değerli yazılarla da hayırlara vesile olacağından eminim. O açıdan O'na zarar gelecek herhangi bir şey yazmamak için büyük bir çaba harcıyorum. Beklediğim sadece bir adımdı...
Sayın mücahit Bu konu daha fazla uzamasın dedi. Kendimi zorlayarak da olsa bunu bir adım olarak görüyorum ya da görmek istiyorum ve olayı kapatıyorum. Hatayı da seve seve kabul ediyorum...