Neler yeni
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Atam 'a Mektup

Enver Ýstek

metin mete
Abi içinde şirk sözler olan bir mektubu yazdın. Buyur buna cevap ver.

O sözü kabul ediyor musun?

Türklerin ulu tanrısı, sözü doğrumudur?

Ayrıca, "Risale-i Nur'da bu var" diyerek büyük vaveyla ile açtığın başlıklarda o şeyin Rİsalede olmadığını defalarca göstererek ıspat ettiğim halde ısararla ayı tip başlıkları açmak hangi kafanın müfteri olduğunu çok güzel ıspat eder.

mesela Said Nursinin birinci dünya savaşında bizimle çarpışmış olsada hristiyanların cennete gideceğini söylemiş olduğunu yazdın. Aslını gösterdim. Öyle olmadığını ıspat ettim. Sürekli kaçıyorsun.

Sirk degildir;Hala bugün doguda bu vatan icin ölen Mehmetcigi Sehid kabul etmiyen Bu milletin evlatlarina bu zulmü reva gören bir zihniyete karsi az bile.
Bakin sadece Isal olarak öleni SEHID kabul eden,Suda bogulani SEHID kabul eden am velakin Kendi Milleti ve Vatani icin savasan Mehmedi kabule yanasmayan bu Milleti icine sigdiramayanlarin anlayacagi bir duygu degildir.Hangisini isbat ettin DUHA,yamadigin uydurma tevillerlemi?Yapma Allah askina yapma.Bir tek kelimede Tercümenin kitaptaki ile ayni okunamadigini söyleyincemi isbat oluyor?Bak actigim konuda bir hadis icin hem Israliyet diyen hem sahih diyen bir kisilik proplemi yasayan yazilarin neyini isbat ediyorsun?Anlamak mümkün degil?Biz bu dini Akil dini kabul edenlerdeniz yoksa kendi hevasina tevil eden bir din kabulü degildir.Evet yine diyorum öyle kabul ediyorsunuz? Hatta onlarla Ametüde birliktelik oldugunuda iddia ediyorsunuz?

Enver Ýstek

metin mete
Abi seni tanımasam ve şu yazını okusam düşmanını mağlup etmek için her yolu mübah gören zihniyet içinde zannedip cevap yazardım.

Ama sen öyle biri değilsin.

Birincisi, seni zalim , ırkçı, müstebit yapmadım. Sadece sözünü örnek olarak aldım.

Bak o cümleni tekrar yazayım:
Ve ayrıca burayı vatan kabul etmeyen kimseyi zorla Türk etmek gibi bir iddia da yok yukarıda ki yazıda.
...

Demişsin "burayı vatan kabul etmeyen"

İlm-i mantıkça tersi de doğrudur: "Burayı vatan kabul eden"

O zaman "Buraya vatan kabul etmeyeni zorla Türk etmek" önermesinin tersi

"Burayı vatan kabul edeni zorla Türk etmek" olur.

Şimdi sana yazdığım cevapta, senin böyle düşündüğünü söylemedim. Zaten ne demek istediğin apaçık belli.

Demek istedim ki; "Türkiyeyi vatan kabul eden Türk olmak zorunda değildir. Irkçı zihniyet Türkiye içinde yaşayan herkezi zorla Türk yapmak istiyor. Bu söylemler onlara aittir. Dikkatsizce o eksende söylenen bir söz çok tahribat yapar.

Nihayetinde sen o yazıyı benim ne demek istediğimi anlamadığın için yazmıştın ve ben ne demek istediğimi izah etmeye çalışıyordum. O izah içinde başka bir yerden örnek vermek yerinde senin yazından örnek verdim.

Ne sana zalim dedim, ne itham ettim. Elbette sen konu olan cümlede bu yazıda böyle bir şey yok ki dedin. Kör değiliz. Eğer hata yaptı isem sen benim yazıma pkk propogandası demekle daha büyük hata ve iftira attın.

Abi, demek çok alıngansın. Demek senin dinlenmeye ihtiyacın var. ;)

Not: Ayrıca mektubta öyle bir iddia olduğun ben söylemedim. Ama o tür yazıları yazanların zihniyetini biliyorum ve onlara vurdum.

Bak bu sözün kimin icin gecerli söyle bir bak kendi cemaatine.Burasi Türkiye cumhuriyeti Türk olunmaz dogulur.Eger bir milleti millet yapan unsurlardan bir taneside Kan bagidir,biz ABD gibi karma bir Millet degiliz.Dil birligimizde vardir devlet bazinda olmasada Millet bazinda öyleyiz siz Kimsiniz?Bosnak;Siz kendinizi TÜRK kabul etmeye bilirsiniz ve ben bunu cok normal karsilarim ama velakin lütfen bu milletin icine nifak sokmayiniz.Cünki hala itilaf vardir sizin Türk oldugunuzda.Ama yinede biz Türk milleti olarak sizleri Türk kabul ediyoruz..

Not;Ben TÜRK MILLIYETCISIYIM bunu asla inkar etmedim ve hatta TURANCIYIM bunuda asla inkar etmedim,Ve benim kendi görüsüme en yakin Partideyim Ama asla sizin iddia ettiginiz gibi KAFATASCI degiliz..Buda bize yapilan en büyük iftiradir....

Enver Ýstek

metin mete
Bu şehit mektubu değildir. En fazla şehit olmuş bir askerin şehit olmadan önce yazdığı mektubtur. Hal böyle olunca içinde itikadi hatalar olduğunu söylemek o şehite hakaret olmaz.

Ayrıca şehit olmuş bir askerinde son mektubu filan değildir. Masa başında vatan millet sakaryacıların uydurmasıdır. İnternet ortamında yüzlercesi belki binlercesi dolaşmaktadır.

Sayısal bir hata vardır. Her sene Türkiyede kaç şahit vardır. Her birinin son mektubu kaç mektub eder.

Şehit sayısından çok daha fazla şehit mektubu olması şüphe çekicidir. Kasıtlı, demogoji maksatlı olduğu apaçıktır.

Ayrıca, bir ülkenin bütün unsurlarını kucaklayan Türkiyeye dost yapmak peşinde olan bir zihniyet mi bölücüdür, yoksa herkezi zorla düşman gösteren etrafımız düşman ile ören zihniyet mi bölücüdür?

Bunu akıl baliğ olan idrak edecektir.

Tabiki Duhacigim,size göre kimki Türküm dedi yalandir kafatascidir ve FASISTTIR degilmi?Biz milliyetimizi inkar etsek cok sevinirsiniz sanirim mesela Türk degilde Türkiyeli olsak?Evet sehid mektubudur ve bu inkar edilemez sadece kendi görüsünle bunu yok net ortaminda yazildiya cevirmek sizce ne kadar kolay degilmi?Ben o mektubu velevki Net ortaminda yazacak olsam elimdeki mektubu tabiki kendi klavyemin dogrultusunda tap edecegim yoksa aynisini yapmam icin Türk klavyem olmasi gerekki ancak ayni olsun.Yani sizce on dakikada koca bir Risale yazilmasini olumlu kabul ederken neden bir Sehid olmus insanin mektubunu cok görüyorsunuz?Velevki fazla olmus,bu ayni sizin Hadislere dönüyor degilmi simdi bunu kabulde cok zorlaniyorsun bak iste aci gercekler her konuda ayni olmasi gerekirken kendi nevsine göre birini kabul digerini red ediyorsun...

Enver Ýstek

metin mete
Abi sanırım tek ilmin bu. Konuları ve söylenen çarpıtma.

Doğuda kimse ölmemiştir. Şehit olmuştur. Allah için hayatlarını kaybedene ölü demeyin" ayetince onlara ödürülen tabiri dahi kullanılması haramdır.

Şehit mektubu diye ortaya konulan bir mektuba "şehit mektubu olamaz " demek ne zaman Şehitlere hakaret oldu.

Esas şirk dolu bir mektuba Mübarek Şehitlere ait bir mektubmuş gibi göstermek kimin şehitleri ne maksatla kullandığını göstermek açısından çarpıcıdır.

...

Ayrıca, sen Risale-i Nur'da geçen cümlelere keyfi olarak, önünü arkasını değiştirerek şirktir, sapıklıktır didikten sonra benim delil ve izah istememe kaçamak cevap yazmak makul ve hakta benim bir söze şirktir dedikten sonra ıspat etmeme neden hak değil?

Bunu ben degil siz söylüyorsunuz?Hatta isbatida hic uzak degil;Bakin Türkün ulu Tanrisi diye basladiginda nasilda sehid mektubu degil deniyorsa ayni sekilde onlar Sehidde olamaz dem vurulmuyormu?Bakin bir zamanlar elime gecen bir metni yazmistim kardeslerim bunu klavye ile yazilmis kabul ederken kopi yaparak orjinali getirdigimizde bunuda kopyaliyorsunuz diye yaygarayi basmisti.Biz bu memleket icin sizin bin bir sekilde övünerek aktardiginiz Dogu cephesinde komutan olarak savasti dediginiz gibi Kominizmle savasarak ölenler hakkindaki düsünceleriniz dahi yeter buna delil olarak...

Enver Ýstek

metin mete
Ben Türk değil, Boşnakım. Türklerin en samimi ve hakiki dostuyum. Herkeze Türkleri sevdirmek ve dost yapmak peşindeyim.

Türkleri herkeze düşman göstererek Türklüğe en büyük hasarı verenlere şiddetle vurmamı alkışmak icab eder.
...
Peki Abi senin o cemaate bu cemate saldırman nifak olmuyor da benim ırkçı kafatasçıla vurmam neden nifak oluyor.

Sana hiç bir yerde kafatasçı demedim.

Ayrıca, dil birliğini savunduğumu beni takip etmişsen çok iyi bilirsin.

Fikr-i Milliyeti savunduğumuda bilirsin.

Tüm diğer Müslüman unsurların Türklük havuzunda birleşmesi gerektiğine inandığımı da bilirsin.

Bu Turancılık fikrinden çok daha büyük ve umumi bir davadır.

Bak Duha kardesimBiz Bosnagi Türk kabul ederiz siz isterseniz kabul etmeyin,Ve diyoruzki TÜRKÜN TÜRKTEN BASKA DOSTU YOKTUR neden böyle diyoruz?Iste bunu görmek icin müneccim olmaya asla gerek yoktur.Cünki en sevdigimiz Millet olan ve Resulün soyundan dedigimiz dahi INGILIZLE bir olup arkamizdan Hancerlemiste ondan biliyoruz...Biz kimseyi Türk yapacagiz demiyoruz?Böyle bir iddiamizda asla olmadi olamazda.Biz TÜRKÜZ ve bizim inancimiza göre Bütün Müslümanlar Kardestir ama velakin dost degildir...Turanciliktan daha büyük bir dava olamaz cünki OSMANLI senin dedigini denedi ama sonuc kocaman bir HIC?Önce Müslüman Türk birligi sonra Islam birligi yoksa daha cok biz bu adamlarin INGILIZ hayranligini görürüz...

Enver Ýstek

metin mete
Asla öyle bir mana yok. Bu mektubun şehit mektubu olduğuna inanmıyorum. Edebi tahlilde ve ilmi tahlide, mantık tahlilinde , matmematik tahlilinde ben bu mektubun şehit mektubu olmadığını görüyorum.

Bu mektub şehit mektubu değildir denmişse "bu mektubu yazan şehit değildir" manası çıkmaz. Öyle bir önerme ilm-i mantıkta yoktur.

Her yazılana inanmama özgürlüğüm var sanıyordum.

O yazi bir Sehidin mektubudur sen ister ilmen ister mathematikle tahlil et istersen Seyhin gibi cifir kullan hic bir önemi yok.Duygular asla ilmen ve Matematikle ölcülemez,sunizanlada red edilemez...Belki metne geciren degildir ama Sehidin duygularidir...

Enver Ýstek

metin mete
Hayır öyle değil. Kim Türküm derse kafatasçı yapmamışım. Türkün Türkten başka dostu yok diyen kim varsa ona karşı durmuşum. Türkçülük adına herkezi düşman gösteren, herkezi düşman ilan eden ve herkezi Türke düşaman yapan, Türkü tüm unsurlardan KUr'anın yasağı rağmına üstün gören ve bu sapık fikirlerini demogojilerle, şehit kanlarını alet ederek yaymışsa ona vurmuşum.

Bunda daha büyük bir erdem varsa ve bundan daha büyük Türk dostluğu varsa söyle.

Acaba herkezi Türke dost yapmak mı Türk dostluğudur, yoksa herkezi Türke düşman yapmak mı?

Evet yine diyorum"TÜRKÜN TÜRKTEN BASKA DOSTU YOKTUR.var diyen ihanet ediyordur,cünki;Hala Osmanilinin yasadigi tarih cok tazedirki hala yasayanlar oldugundan tam yaziya intikal etmiyor eger ömrümüz yeterse bir gün bunlari tam okuyabilecegiz.Bizim Dostumuz olanlar sadece gücümüze boyun egenlerdir ve ilk firsatta bizi nasil hancerlediklerini görmemek icin kör olmanin disinda bilincsiz olmasi gerekir.Biz kendimize dost olanlari yüz yillarca bagrimizda en huzurlu sekilde yasattik hatta bir kismina En Sadik millet dahi dedik ne oldu?Demekki dost olmak icin ancak bizim cok güclü olmamiz gerekmektedir yoksa hepsi yalan hepsi bir hikaye kalir.Biz mutlaka güclü olmaliyiz yoksa daha gecenlerde gördük;Hepimiz birden ERMENI olduk,hepimiz birden Erbilde KÜRD olduk FILISTINLI(Müslüman olarak tabiki olurum) olduk ama ne hikmetse hic TÜRK olamadik...Acaba bu ihanet degilde sence nedir?

BeyazKelebek

New member
Söze hacet kalmamış. Tüm renkler gözükmüş.

Vesselam

Bu Konuda Herşey Sadece Bir Yanlış Anlaşılma Benim Gözümde...
Amcama Yüklenmeyin Lütfen Mektubu Ben Yazdim Benimle Bu Konuda Tartişabilirsiniz Allahın izni ile..
Kirmayin Birbirinizi !!
Allaha Emanetsiniz Selametle inşallah..

BeyazKelebek

New member
Milliyetçilik, milletlerin vazgeçilmez taşlarından biridir...
Ama, milliyetçilik ile ırkçılığı asla karıştırmamak gerekir.

Dikkat edin!
Ölünce sorguda, hangi millettensin, Türkmüsün, Kürtmüsün, Yunanmısın diye bir soru sorulmayacak.
Çünkü yaratan için milliyetin ırkın önemi yok, etnik kimlik geçersiz, geçerli olan iyi ameller.

Onun için:
Etnik köken üzerine kurulu, bir ırkın yada etnik kökenin diğerleri üzerine baskı kurduğu ırkçılık ve bu ırkçılığın dayandığı milliyetçiliğe hayır mi ????

Vatanın kalkınması için toplumun tüm katmanlarını içine alan yurdu sevme adına vatanseverliğin ve yurtseverliğin dayandığı milliyetçiliğe evet mi ????

BeyazKelebek

New member
Irkçılığın islamda yeri yoktur, İslamda üstünlük amelllerle belirlenir, onuda ancak yaratan değerlendirir.
Hiç bir kavimin diğer kavimden üstünlüğü olmaz.
Çobanla, padişah aynı toprakta yatar.
Vatanı ülkesi için, insanlık ve dini için çabalayan ve teröristlerin oyuncağı olmamış tüm Kürt-Laz-Çerkez-Türk ve diğerleri kardeştir.
Bölünmek bize değil düşmanlarımıza yarar sağlar.

BÖLE DEGIL MI ?

Enver Ýstek

metin mete
Birisi hakkında "böyle yaptı, şunu dedi" diyerek iftira atmak başka, "bu söz kötüdür" demek başkadır.

Birincisinde delil getirmek mecburdur. Yoksa söyleyen müfteridir.

İkincisi fikir hürriyetidir. İftira yoktur. Nihayetinde sen diyorsun "Türkün Türkten başka dostu yoktur" bu söze dalalet diyorum. Bölücülük diyorum. Benim fikrimdir. Ispat etmesem hiç kimse söz edemez.

Ben de diyorum

Arapın Arap olmayandan başka dostu yoktur. Tanrı Arapı korusun.

Boşnağın Boşnak olmayandan başka dostu yoktur. Tanrı Boşnağı korusun.

İşte "fırkalara ayrılmayın, yoksa gücünüz düşer " ayetine karşı çıktık(haşa)

Tarihte Türke ihanet eden çok Türk vardır. O zaman senin zihniyetine mantığına göre "Türkün Türk dahi dostu olmaması icab eder"

Ayrıca "babanın günahını oğlu yüklenemez" ayeti başını kaldırmış sana vuruyor.

Bölücülük anlam itibari ile bir diger gurup,millet,mezhep,mesrep ve dahi bir milliyeti tek büyük kabul etmekki biz kendi milletimizin karsisindakileri kücük görmedigimizden bizi baglamiyor senin sözün..Sana göre Arapta,Bosnakta öyle olabilir kendi fikrindir.Firkalara ayrilmayin sözüne muhalefet ettigimizide nerden cikardin?Biz Hain olanlara karsi bir tedbir almisiz,bunuda izhar etmisiz,Dostluk iyi ve güzel günde gösterilen degil en zor aninda yaninda bulunandir.Bu babtan baktigimizda biz ayeti tescil etmisiz,Firkalara ayrilani temizlemek gerek demisiz.Evet ne yazikki Türktende cok Hain cikmistir,onada OGUZ Atanin bir duasi ile söyle diyelim;

Tanrim dünyada tek bir namussuz Türk yaradacagina yik daha iyi...

Eger babalarinin sucunu digerlerine yüklese idik Ne Dün Iraktan gelen Kürdlere nede bugün Filistine aglamazdik.Yardima kosmazdik...

TÜRKÜN TÜRKTEN BASKA DOSTU YOK....

TANRI TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSIN...

BeyazKelebek

New member
bölücülük anlam itibari ile bir diger gurup,millet,mezhep,mesrep ve dahi bir milliyeti tek büyük kabul etmekki biz kendi milletimizin karsisindakileri kücük görmedigimizden bizi baglamiyor senin sözün..sana göre arapta,bosnakta öyle olabilir kendi fikrindir.firkalara ayrilmayin sözüne muhalefet ettigimizide nerden cikardin?biz hain olanlara karsi bir tedbir almisiz,bunuda izhar etmisiz,dostluk iyi ve güzel günde gösterilen degil en zor aninda yaninda bulunandir.bu babtan baktigimizda biz ayeti tescil etmisiz,firkalara ayrilani temizlemek gerek demisiz.evet ne yazikki türktende cok hain cikmistir,onada oguz atanin bir duasi ile söyle diyelim;
tanrim dünyada tek bir namussuz türk yaradacagina yik daha iyi...
eger babalarinin sucunu digerlerine yüklese idik ne dün iraktan gelen kürdlere nede bugün filistine aglamazdik.yardima kosmazdik...
türkün türkten baska dostu yok....
tanri türkü korusun ve yüceltsin...
yani biz yardim sever irkcimiyiz amcacim ?

BeyazKelebek

New member
bütün müslümanlarla kardesiz öyle degil mi ?
ben almanyada gurbette yasiyan bir türküm !
alman müslümanlar ilede tanisdim ama ben kendi memleketimi vatanimi cok severim kokusu herseyi bambaska gurur duyuyorum türkiyemle türklerimle ama böleyim diye irkcimi oluyorum
tüm müslümanlarda kardesimdir herzaman yardim ederim hangi memleketten geldiginide önemsemem..

BeyazKelebek

New member
Değerli kardeşim Milliyetçilik ikidir. Biri menfi yani Türk ırkını üstün gören ve Türke herkezi düşman yapan ve düşman ilan eden zihniyettir.

Diğeri müsbet yani olumlu milliyetçiliktir ki, ben bunlardanım; Türk ırkının güzelliklerini tüm insanlığın istifadesine sunan, insanları dost gören. Hiç kimseye düşman olmayan. Affedici, adil olan milliyetçiliktir.

Böyle bir milliyetçilik haktır. Güzeldir. Böylelere laf söyleyen zaten hadsizdir.

Sen eğer böyle bir milliyetçi isen doğru yoldasın. Seninle aynıyız.

Bu Dogru Ben O Zaman Sizinle Ayni Yoldayim..
AMA AMCAMA HAK VERIYORUM CÜNKI..

BEN ALMANYADA YASIYORUM VE GENELDE HEP BÖYLE SEYLER OLUR :

1. KILISE CALMAYA BASLADIMI;
ALLAHIM KESKE KILISE YERINE EZAN OKUNSAYDI;
TÜRKIYEDE OLSAYDIM BU SESI DUYMAK ZORUNDA OLMAZDIM;
EZAN SESINI DUYARDIM..

2. TÜM MÜSLÜMAN KARDESLERIME YARDIM EDERIM;
YOLUMDAN SASMAMAK ICIN MÜSLÜMAN OLMUYAN KISILERLE PEK KONUSMAM;
MÜSLÜMAN OLMUYAN KISILERDE BANA IRKCI YADA DINCI DIYE HITAP EDER;
TÜRKIYEDE OLSAYDIM BANA BÖYLE DEMEZLERDI DIYORUM;
BIR TÜRK BASKA BIR TÜRKE IRKCI DERMI ? DIYEMEZ !

3. TÜRK OLDUGUM ICIN SOKAKDA YÜZÜME BAKMAZLAR;
SURATLARINI ASARLAR;
YABANCI DÜSMANLARI BUNLAR YADA BIZI SEVMIYENLER;
ASIL IRKCI ONLAR VE BIZE IRKCI DERLER KONUSMAYINCA;
TÜRKIYEDE OLSAM BANA BÖLE YAPMAZLARDI;
HERKES GÜLER YÜZLÜ OLURDU;
SELAMUN ALKEYUM DERDI =)

TÜRKLER AGRESIF VE AKTIF DIYE DISLANIRLAR BU YÜZDEN TÜRKLERDE HEP TÜRKLERIN TÜRKLERDEN BASKA DOSTU YOKTUR DER :)

YANI IKINIZDE KENDINCE HAKLISINIZ :)
FARKI DÜSÜNCELER IKINIZINKIDE;
CÜNKÜ IKINIZDE KARSI KISININ YASADIKLARINI YASAMAMISSINIZ..
BU YÜZDEN FARKI DÜSÜNÜYORSUNUZ :)
AMCACIM HAKLI VE SIZDE HAKLISINIZ DUHA KARDESIM...
HER IKI TARAFIDA ANLIYORUM...

BeyazKelebek

New member
anladigim kadariyla amcam gurbetci benim gibi :d
müslüman olmuyan kisiler ile ayni cati altinda
bu cok zor oluyor duha kardesim ben amcami anliyorum;
cünki bende gurbetciyim..
ve siz müslümanlarin icinde yasadiginiz icin gurbetcilik cekmiyorsunuz gzl kardesim..
lakin irkci olsaydik hic bir sekilde filistin ve diger müslüman kardeslerimiz icin gözyasi göküp dua etmezdik..
her iki tarafda hakli kendince..
ama ikinizde karsi kisinin yasadiklarini yasamadigi icin anlamasi zor bi durum..
tek yönlü görüyoruz
allah hepimizi bütün müslümanlari korusun insallah
selametle insallah..

Enver Ýstek

metin mete
Türke düşman olanlara karşı tedbir almak Türk olmayan her unsuru Türk düşman ilan etmekle mi olacak?

Tutturmuşsun Arapın ihaneti. Üçbeş çapulcunu ingiliz desisesi ile ihanetini tüm Arap ırkının ihaneti olarak göstererek halkı Araplara karşı düşmanlığa teşvik etmek acaba Türkiyede yaşayan Türk vatandaşı Arapları ateşe atmak olmaz mı?

Yada Şeyh Said Kürt olduğu için onun isyanının tüm Kürtlere mal etmek nasıl bir adalettir.

Peki, Kubilay olayında isyan eden Türklerdi neden onların isyanını unsur olmaktan çıkarıp Şeriat kalkışmsı diyorsun. Niye aynı mantığını yani üçbeş arapın ihanetini tüm araplara mal etme mantığını orda işletmiyorsun.

İhanet eden Türk olunca mutlak başka birşey vardır. İhanet eden ARap olunca "Tüm araplar aynı"

Bu bölücülük değil de nedir?

Daha öncede söyledim,Dostumuz degildir ama düsmanimizda degildirki biz bunu isbat ettik ve sonuna kadarda isbat ederiz,Ne Kürd nede Arap veya nede Yunan bizim düsmanimizdir,ama velakin dostumuzda degildir.Bakin ben bir cok Arabin yasadigi yerden geliyorum ve ben hepsindende menmunum.Hepside benim kardeslerim ve arkadaslarimdir.Kürd dediginde ayni ve inan Osmaniyede bir cok komsum Kürddür asla yüksünmedim ve aslada düsmanlik etmedim.Eger bizler söyle bir gerimize bakinca görüyoruzki Hala o dedigin unsurlar bizim basimizda bak doguda Kürd guruplar,daha düne kadar hic bir Arap devleti Türkiyeyi adam yerine koydumu hatta hala dimaglarimizda Gaddafi Türk basbakanina sadece An Avrat sövmedi ama gerisini n hepsini yapti hatta Türkede kin kustu.Ha demekki hic gecmiyor bunlarin kini icimizde yasayanlar bizden kabul görmüstür hic onlari kirmamisizdir ama görünen köyde klavuza ihtiyac birakmiyor.Onlarida yerdim hatta dünyanin yikilmasini daha eftal buldum Oguz Atamin duasi ile.Yani ha Kubilay ha Saidi Kürdi ne fark eder?Hepsi bir birisi bizden olmayan digeri icimizdeki hain....Ihanet eden Arapsa eger hala devam ediyorsa bizler mutlaka tedbir almakta hakliyizdir.Ama icimizden cikanada biz zamaninda gösterdik ne olacagini yarinda göstermeye haziriz asla bundan dönmüs degilizki biz kimseyi kiskirtmiyoruz aksine sukunete davet ediyoruz hatta iki gün önce bunun en canli örneginide Istanbuldaki miting sonrasi saldirida gösterdik,bilgilerine....

TÜRKÜN TÜRKTEN BASKA DOSTU YOKTUR...

TANRI TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSIN...

BeyazKelebek

New member
Ohh Ohh iyi iyi :D
Artik Bu konu Kapandimi :D
ALLAHIMA SÜKÜRLER OLSUN :D
Allaha Emanetsiniz Selametle insallah..

BeyazKelebek

New member
Allah razı olsun kardeşim. Bu yazdıklarını görmemişim. Cevap yazmak istedim.

Gürbet zor meslektir. Allah yar ve yardımcınız olsun.

Ancak, şunu kemal-i katiyet ile kesin derim; Eğer Müslümanlar dinini tam olarak yaşasalar, Gayr-ı Müslümler, dinimizi başkasının iftiraları ile değil de bizim yaşamamızla görseler, cemaatlerle Müslüman olacaklar.

Gurbet zordur. Lakin, gurebeti bir hizmet sahası görüp Türklüğün ve hususan İslam'ın kemalatlarını, güzelliklerini, büyüklüğünü onlara tanıttırmak için fırsattır.

Siz bizlerin Avrupdaki gönül elçilerisiniz. Biz bir dikkat etsek siz bin dikkat etmelisiniz. Zira, durum çok hassastır.

Şimdi sani gurbette rahatlatacak bir şeyler yazma denemesi yapacağım.

Muhabbetle

Allah Sizdende Razi Olsun Gzl Kardesim..
Amin insallah Cümlemizin...
Evet Cok Haklisiniz..
Tanitmaya Calisioruz Ve istiyoruzda..
Lakin Tanimak istemiyen Coktur..
Bize Zarar Verir Oldular Allah Yardimcimiz olsun...
Allah Razi Olsun Kardesim..
Allaha Emanetsin..
Selametle insallah..

Enver Ýstek

metin mete
yani biz yardim sever irkcimiyiz amcacim ?

Asla biz kafatasci degiliz,Biz biyolojik irkciliga lanet edeniz Insallah.Ama velevki Biz MILLIYETCIYIZ,TURANCIYIZ.Ama anlamayan basar yaygaryi hey FASITLER ne bilsin garibim Bizim milliyetciligimizi,onlar okul kitabindaki HITLERI tanirlar Musoliniyi tanirlar veya Frankoyu tanirlar.Görmezlerki Turan denince neyi söyledigimiz cünki akil hocalari baska mecradadir vesvese verir durur.Biz Milletimizi sever onun korunmasina özen gösteririz.

Üst Alt