Enver Ýstek
metin mete
Abi içinde şirk sözler olan bir mektubu yazdın. Buyur buna cevap ver.
O sözü kabul ediyor musun?
Türklerin ulu tanrısı, sözü doğrumudur?
Ayrıca, "Risale-i Nur'da bu var" diyerek büyük vaveyla ile açtığın başlıklarda o şeyin Rİsalede olmadığını defalarca göstererek ıspat ettiğim halde ısararla ayı tip başlıkları açmak hangi kafanın müfteri olduğunu çok güzel ıspat eder.
mesela Said Nursinin birinci dünya savaşında bizimle çarpışmış olsada hristiyanların cennete gideceğini söylemiş olduğunu yazdın. Aslını gösterdim. Öyle olmadığını ıspat ettim. Sürekli kaçıyorsun.
Sirk degildir;Hala bugün doguda bu vatan icin ölen Mehmetcigi Sehid kabul etmiyen Bu milletin evlatlarina bu zulmü reva gören bir zihniyete karsi az bile.
Bakin sadece Isal olarak öleni SEHID kabul eden,Suda bogulani SEHID kabul eden am velakin Kendi Milleti ve Vatani icin savasan Mehmedi kabule yanasmayan bu Milleti icine sigdiramayanlarin anlayacagi bir duygu degildir.Hangisini isbat ettin DUHA,yamadigin uydurma tevillerlemi?Yapma Allah askina yapma.Bir tek kelimede Tercümenin kitaptaki ile ayni okunamadigini söyleyincemi isbat oluyor?Bak actigim konuda bir hadis icin hem Israliyet diyen hem sahih diyen bir kisilik proplemi yasayan yazilarin neyini isbat ediyorsun?Anlamak mümkün degil?Biz bu dini Akil dini kabul edenlerdeniz yoksa kendi hevasina tevil eden bir din kabulü degildir.Evet yine diyorum öyle kabul ediyorsunuz? Hatta onlarla Ametüde birliktelik oldugunuda iddia ediyorsunuz?