Neler yeni
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

aah yaşlılık...

lotus

New member
valla pes etmeleri haklı olduğunuzdan dolayımıdır bilmiyorum ama hukukçu olmanızın bunda büyük payı vardır gibime geliyor:)

GEZGÝN

New member
pes etmek değil lotus kardeşim...
ben bu durumda forumdaki arkadaşların konuyla ilgilenmelerini istedim
atışmalarla değil...
rusen kardeşim kendine göre yorum yaptı bana ağır geldi ben de cevap yazdım
ama baktım ki olay uzuyor bunu ya kendi aramızda halledelim ya da hiç konuşmayalım dedim...
rusen çok iyi bir hukukçu olacak bu doğru, maaşallah bu konuda ben de kendisini tanıyorum ve destekliyorum...
arada karşısına benim gibiler çıkmaz inşallah :p

neyse, olay açık ve nettir kimi ister okur kimi ister okumaz bu her bireyin kendi seçim hakkıdır...
bu konu ile ilgili daha fazla sözü uzatmak istemiyorum..
beğenen okusun beğenmenin de canı sağolsun :)

FUADEKE

New member
sizin gibi yetkili abeyler ablalar warken bunu demek bana düşmez lakin birşey söylemek istiyorum bu tür bi fıkrada büyütülecek bişey yok. gezgin kardeşin kalbini kırdn bence bulrsan özür dilemeni tavsiye ederim. sonuçta bi fıkra o kadar temel fıkraları var ama kimse bişey diyemez çünkü bunlar fıkra... teşekkür ederim... kalp kırmaya degmiyck bi konu boş şeylere takılırsak mizah bölümnde gülmekten ziyade kalp kırarız... ALLAH HEPİMİZDEN RAZI OLSUN...

rusen_alp

New member
sizin gibi yetkili abeyler ablalar warken bunu demek bana düşmez lakin birşey söylemek istiyorum bu tür bi fıkrada büyütülecek bişey yok. gezgin kardeşin kalbini kırdn bence bulrsan özür dilemeni tavsiye ederim. sonuçta bi fıkra o kadar temel fıkraları var ama kimse bişey diyemez çünkü bunlar fıkra... teşekkür ederim... kalp kırmaya degmiyck bi konu boş şeylere takılırsak mizah bölümnde gülmekten ziyade kalp kırarız... ALLAH HEPİMİZDEN RAZI OLSUN...
Öyle mi Abey :)
Sen merak etme kardeşim, olur böyle vakalar Türk Polisi Yakalar :)
Biz de zaten büyütmedik, konuyu kapattık , güncelleyerek konuyu , bitmiş tartışmayı yeniden açmayalım, di mi Abey :)

lotus

New member
Fuadeke kardeşim Ruşen hocamında dediği gibi konu kapandı zaten.
inşallah sende uzun süre aramızda olursunda bizim birbirimize kalbimizin kırılmadığını görürsün.

Amaçları Allah (cc) rızasından başka derdi olmayan kardeşler birbirlerine kırılmazlar.

NUAYMAN

New member
Öyle mi Abey :)
Sen merak etme kardeşim, olur böyle vakalar Türk Polisi Yakalar :)
Biz de zaten büyütmedik, konuyu kapattık , güncelleyerek konuyu , bitmiş tartışmayı yeniden açmayalım, di mi Abey :)

bu konu hiç bir zaman kapanmayacak bittinnn seeennn...:D

filimlerdeki polisler gibi herşey bittikten sonra geldim..duruma bakılırsa mutlu son.:rolleyes:

selametle...

GEZGÝN

New member
bu konu hiç bir zaman kapanmayacak bittinnn seeennn...:D .....

hay bin yaşa...
lafı ağzımdan aldın (dermişim :p)

.
......duruma bakılırsa mutlu son.:rolleyes:

selametle...

öyle oldu diyelim
rusen kardeşimle kozlarımızı paylaştık sus pus oldu :p
(avukat adamın suskunluğu bu kadar oluyo :) sinirlenme rusen kardeşim yaa bu da şakaydı...keskin sirke küpüne zarar bak :D:D:D:D
gülümsee... )

rusen_alp

New member
hay bin yaşa...
lafı ağzımdan aldın (dermişim :p)

.

öyle oldu diyelim
rusen kardeşimle kozlarımızı paylaştık sus pus oldu :p
(avukat adamın suskunluğu bu kadar oluyo :) sinirlenme rusen kardeşim yaa bu da şakaydı...keskin sirke küpüne zarar bak :D:D:D:D
gülümsee... )

ehuue, ehuuue sesin gelmiyor, duyamıyorum, mikrofonun bozuk galiba, ehuuue, ehuuue sesim geliiiiir miiii :D :D

arzuhal

New member
Unuttum da,Çaktırma!

Unuttum da,Çaktırma!

Genç adam yaşlı karı-kocanın evlerine misafir olur. 75 yaşındaki amca karısından bir fincan daha çay isterken 'Çiçeğim, bir bardak daha verir misin?' der.

Sonra da 'peteğim, hiç şekersiz lütfen' diye ekler.Kendisine 65 yaşındaki tatlı karısının getirdiği tavşan kanı çayı alırken de 'bebeğim, sana çok zahmet oldu' diye ekler.Genç adam, yaşlı amcanın karısı kullanıldığı sevgi sözcüklerinden çok etkilenir

'Amcacığım, kaç yıllık evlisiniz?' diye sorar. Yaşlı ama dinç adam,'40 seneyi geçtik evladım' der.

Genç adam: 'Vallahi maşallah, muhabbetinizi arttırsın. Sürekli çiçeğim, peteğim, bebeğim gibi güzel sözlerle hitap ediyorsunuz galiba 'Yanakları pembeleşmiş teyze 'Doğru, birkaç yıldır hep bana böyle hitap ediyor' deyip mutfağa doğru yöneldiğinde,

yaşlı amca genç adamın kulağına doğru eğilerek: 'Şiişşt,çaktırma, 2 sene önce adını unuttum, hala hatırlayamıyorum!!!

:p:D

ayýþýðý

New member
bu adamda unutmuş ama daha iyi olmuş
adamı kendime benzettim yaf :D

Üst Alt