Neler yeni
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

uyanık kadın........

berfut

New member
Bir kadınla bir adam ayrı ayrı arabalarında giderlerken çarpışırlar. İkisinin de arabası mahvolur ama şans eseri ikisi de hiç yara almadan kurtulur. Arabalarından sürünerek çıkarlar ve kadın adama bakıp:
"Çok ilginç! Sen erkeksin ben de kadın. Arabalarımız mahvoldu ama ikimize de hiçbir şey olmadı. Bu belki de tanışıp, dost olup, hayatımızın sonuna kadar huzur içinde birlikte yaşamamız için bir işarettir" der.
Müthis¸ heyecanlanan adam: "Evet, galiba haklısın" diye cevap verir şaşkınlıkla.
"Bak, arabam hurdaya döndü ama bir şişe şarap sapasağlam. Bu kesin bir işaret. Bu şarabı içip şansımızı kutlamalıyız" diye devam eden kadın, şarap şişesini adama uzatır. Adam şişeyi alır, açar ve yarısını içip kadına verir. Kadın hemen şişenin mantarını kapatıp adama geri uzatır. Bunun üstüne adam sorar:
"Sen içmeyecek misin?"
Kadın cevap verir: "Hayır, ben polisi bekleyeceğim!"

GEZGÝN

New member
bu yaptığı hak yemektir...
pess!!!
bayanların neler yapabileceğini biliyorum ve bu beni bayan olarak dahi korkutuyor...
Allah erkek kardeşlerimizin yardımcısı olsun
bu tür bayanlara da hidayet nasip etsin inşallah...

hircin

New member
kizmayin dostlarim ama kadin gercekten cok akilli hangi erkegin aklina gelirki böyle sey demekki kadinlar zeki

M

muhik

Guest
:D :p aaa gezgin seni erkek sanıyodum aaaa bi yaşıma daha girdim kadında uyanıkmış benim kadar olmasada ama aynı sudan içimşiz galba...

Üst Alt