Neler yeni
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Teslimolan kardeşim

unzurna

New member
Kardeşlerim ben Teslimolan kardeşimizin forumda görmek istiyorum. Artık aramıza katıl kardeş. Fikrimize bir de sen fikir kat.:4_12_11: :4_9_8:

unzurna

New member
Artık aramıza gel lütfen. Saygıdeğer modlar biraz konuyla ilgilenirmisiniz?? Ben bu kardeşimizin yazılarının ve bize vereceği cevapların yayınlanmasını istiyorum.:(

nurþeyma

New member
Artık aramıza gel lütfen. Saygıdeğer modlar biraz konuyla ilgilenirmisiniz?? Ben bu kardeşimizin yazılarının ve bize vereceği cevapların yayınlanmasını istiyorum.:(

Kimdir bu Teslimolan kardeş, neden gitme gereği duydu.. Hastalık falan değildir inş. gidişinin sebebi..
Hasta ise geçmiş olsun, değilse, bu kadar sevildiğine göre, dönsün foruma artık..
Bir dosttun dostu anması, hatırlaması gerçekten güzel şey..

rusen_alp

New member
Kardeşlerim ben Teslimolan kardeşimizin forumda görmek istiyorum. Artık aramıza katıl kardeş. Fikrimize bir de sen fikir kat.:4_12_11: :4_9_8:

Unzurna kardeşim,sen gerçekten çok ince bir insansın, bu davranışın takdire şayan, her insanın senin gibi bir dostu olmalı...

unzurna

New member
Kimdir bu Teslimolan kardeş, neden gitme gereği duydu.. Hastalık falan değildir inş. gidişinin sebebi..
Hasta ise geçmiş olsun, değilse, bu kadar sevildiğine göre, dönsün foruma artık..
Bir dosttun dostu anması, hatırlaması gerçekten güzel şey..

Nurşeyma kardeşim Allah razı olsun. Teslimolan benim çok sevdiğim ve düşüncelerine önem verdiğim bir kardeşimiz. Yazıları onaylanacak durumda olduğu için aramıza katılamıyor. Allah'a şükür rahatsız değil. Ama aramızda olmadığı ve fikirlerini alamadığım için üzülüyorum.
İlgin için Allah razı olsun. Her düşünceye saygılı olmak lazım diye düşünüyorum.:)

unzurna

New member
Unzurna kardeşim,sen gerçekten çok ince bir insansın, bu davranışın takdire şayan, her insanın senin gibi bir dostu olmalı...

Sğol kardeşim Allah razı olsun. İnsan olmak zaten zor ama elden ne gelirse kim için olursa olsun saygı ve sevgi şart. Ben herkeze saygılı olmaya çalışıyorum. Burada herkezi görmek ve sohbet etmek isterim. İnsan insandır. Hataları ve sevapları ile. Dışlanmaya karşıyım. Benim gibi düşünmüyor diye yapmak İslam'a uymaz.
Her koyun kendi bacağından asılır.:)

unzurna

New member
:4_13_13: "Yaratılanı yaradandan ötürü sevmek" sözü ne kadar anlamlıdır. Toplumu oluşturan insanlardır. Bir insanı kaybederseniz toplumu kaybetmişsinizdir.:confused:

Üst Alt