rusen abi bi iş olursa hemen sana haber verelim eleman aranıyor..dj yaparmısın bu sıralarda çok aranıyor radyolarda.
evet kardeşim, mümkünse gece yarısı programları olsun, iyi şiir okurum da.... sesim heba olmasın di mi şarkı falan dj liği hiç yapamam ama şiir okuyabilirm, haberin olsun...
hikmetim kardeşim , sen hangisinde müdür yardımcısıysan söyle hele, bundan sonra oraya gidelim.
Bu arada şirkette iş var mı,işsizlik canıma tak etti ne iş yaparsan diye sorarsan elimden her işi gelir, her şeyi yaparım,yerleri süpürürüm, camları silerim. müşterilerin ayakkabılarını bile boyarım..var mı gurban boş yer, yoksa da kov birini getsin, ben çalışırım,, bu aralar iş arıyorum, , bak varsa söyle de, yabancıya gitmesin
ruşen kardeş şuan işçi arıyorum bayan kontenjanım doldu sıra erkek kontenjanda 2 tane eleman lazım
ama yanılmıyorsam hüma-gül kardeşimiz sizi işe almıştı asgari ücretle şimdi ne oldu ??
kim daha ucuzsa onu tercih ederim....
Heeç sorma kardeşim, aramızda kalsın,aman ha kimseye söyleme bu moderatör hüma-gül var ya , beni asgari ücretle çalıştırıyor, üstelik sigortasız ,,hiç bir sosyal güvencem yok .. çok şikayetçiyim çok, hayatımdan heç memnun değilim ,iç hukuk yolları tükenirse yakında avrupa insan hakları mahkemesine şikayet etcem, hayat şartları zor, yetmiyo be kardeşim, park time iş arıyorum, sizin markette camlarını sileyim, iş çıkışı, artık sen ne iş verirsen yaparım,bu kardeşine sen de bir güzellik yaparsın değil mi,aman ha fazla mesai de yaptırma, senin iş bittikten sonra Azra fm e gidip radyo programı yapacağım...
ooo benim verceğim para çok uçuk kardeşim sizinki ne yanında sölemem nazar olur artı araba ve ev veriyorum kardeşime..istediği gibi çalışsın.abi benim işe gel işte ünlüde olursun.