Neler yeni
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

??? Sami Yusuf ???

ozkanalbay

New member
Sami Yusuf Roj Tv´de

Türkiye´de bazı medya kanallarına ambargo koyan Sami Yusuf Roj Tv´ye konuk oldu.
Türkiye´ye geldiğinde bazı kanalların tekliflerini reddeden Azeri asıllı Sanatçı Sami Yusuf, PKK yanlısı yayın yapan Roj Tv´ye konuk oldu. Sami Yusuf yaklaşık 2 saat sohbet edip sevilen parçalarını stüdyo ortamında seslendirdi.
Program boyunca ingilizce konuşan Sami Yusuf konuşmasını tercüman aracılığıyla yaptı. Yusuf, Roj Tv´de "Sallallahu Aleyhi ve Sellem" ve "Allahu Allah" gibi çok dinlenen eserlerini seslendirdi.
Geçtiğimiz hafta İstanbul Feshane´de yaklaşık 50 bin kişinin izlediği bir konser veren Sami Yusuf´u büyük bir hayran kitlesi coşkuyla izlemiş ve söz konusu konsere bir çok gazete ve televizyon kanalı geniş yer vermişti.

Kaynak: www.ekovizyon.com

ozkanalbay

New member
TRT ve ROJ TV Birlikte mi Çalışıyor?

TRT ve ROJ TV Birlikte mi Çalışıyor?

TRT'de Ramazan Ayi boyunca her aksam iftar programi duzenliyor. Bu programa degisIk konuklar davet ediliyor, onlarla illerin iftar saatleri gelene sohbetler ediliyor ve sohbet aralarinda tasavvuf muzigi ve ilahi klipleri yayinlaniyor.
Buraya kadar bir sey yok... Fakat devletin resmi televizyonunda yayinlanan bu programda dikkat ceken bir sey var, o da PKK'nin kanali ROJ Tv'ye bile cikmakta bir rahatsizlik duymayan Sami Yusuf isimli sanatcinin her gun TRT'de yayinlanan bu programda, kliplerinin yayinlanmasidir.
Toplumun refleksini kiran yoneticiler, ayni zamanda devlet kurumlarinin refleks ve hassasiyetlerini de ortadan kaldirmis gorunmektedir.
Devletin resmi kanali olan ve milli konularda en cok hassas olmasi gereken TRT, Sami Yusuf isimli sanatcinin PKK'nin kanalina cikma ihanetini gormezlikten gelerek, her gun programlarinda yer vermektedir.
Terore her gun asker, polis ve sivil vatandaslarini sehit veren Turk milleti acilar yasarken, devletin kanali bu acilar karsisinda duyarli olup, PKK'nin kanalina cikan sanatcilara tavir gostermesi gerekirken, adeta onlari odullendirmektedir.
EtikHaber olarak TRT yoneticilerinden aciklama bekliyoruz. Sami Yusuf'un PKK kanalina cikmasi sizin icin bir sey ifade ediyor mu, etmiyor mu? Ya da TRT ve Roj Tv ayni yere mi hizmet ediyor?
TRT olarak siz bu tavri gostermezseniz, bunu bir baskasindan nasil bekleyebiliriz?
Mubarek gunleri yasadigimiz su gunlerde TRT'yi PKK'nin kanali ROJ Tv'de cikan sanatcilara tavri konusunda duyarli olmaya davet ediyoruz.
TRT Turk milleti ve devletinin kanalidir. Yayin politikasi da bunu uygun olmalidir.

http://www.acikistihbarat.com/Haberler.asp?haber=7030

zeynep_tr

New member
sevgili kardeşler
sami yusuf tüm kitlelere seslenmeyi amaç edinen bir şarkcıdır.
"sadece islami kesime değil tüm insanlığa"

New member
selamunaleykum,

ROJ tv sadece pkk yayini yapmiyorki... oke pkk tarafi olan bir kanal, ama kurtce pkk ile alakasi olmayan sarkilar, programlar, cocuk programlari gibi programlar yapan bir kanal!
Kurt kanali olmaya calisiyor, azda olsa benim izledigim kadariyla !

Kurtlerdede musluman olduguna gore, kurtlere ulasan bir kanaldan Musluman olan bir sanatcinin kurt kitleye hitap etmek icin cikmasi normal bence.
Adam belki Kurtlerede hitap etmek istiyor ama kurtlerin baska buyuk capli kanali yok.. Buyuk capta kurtlere hitap eden tek kanal bu!
Bir ara Turkiyede acilcakti bi tane ama oda acilmadi. O acilsaydi belkide ona giderdi!

Slm ve dua ile

ozkanalbay

New member
selamunaleykum,

ROJ tv sadece pkk yayini yapmiyorki... oke pkk tarafi olan bir kanal, ama kurtce pkk ile alakasi olmayan sarkilar, programlar, cocuk programlari gibi programlar yapan bir kanal!

Kurtlerdede musluman olduguna gore, kurtlere ulasan bir kanaldan Musluman olan bir sanatcinin kurt kitleye hitap etmek icin cikmasi normal bence.
Adam belki Kurtlerede hitap etmek istiyor ama kurtlerin baska buyuk capli kanali yok.. Buyuk capta kurtlere hitap eden tek kanal bu!
Bir ara Turkiyede acilcakti bi tane ama oda acilmadi. O acilsaydi belkide ona giderdi!

Slm ve dua ile

Sakın sanma ki hayın berhudar olur,
Akıbet, ya boynu vurulur ya berdar ol
ur.

kevni-kavseyn

New member
Oldukça düşündürücü.Zanda bulunmaktan korkuyorum.Yorum yapmıyorum.

rusen_alp

New member
selamunaleykum,

Slm ve dua ile

Roj TV alenen PKK desteği yapan bir televizyon kanalı, hatta PKK'nın yayın organı da denilebilir, tabi bu işler organize işler, bir kısmı dağda, bir kısmı tv de, bir kısmı da Ankara'da..Ve planları da tıkır tıkır yürüyor.Roj TV denen kanal Türkiye Cumhuriyeti Devletini bölmek isteyenlerin medya organları, tabi bir Tv kanalı sabahtan akşama kadar bölücü örgütün reklamını yapacak değil, yavaş yavaş insanları çeşitli programlarla kendisine çekmeyece çalışacak. Bu eylemlerden bir tanesi de Sami Yusuf'un bu TV kanalına çıkması, yani sizin anlayacağınız bunların amacı normal yayın akışını sürdürmek değil, bu gibi programlara sokuşturularak arada bir Türk düşmanlığını, devlet düşmanlığını insanların zihinlerine sokmak, bu şekilde kafa bulandırmak. Ana hedef bu.

ozkanalbay

New member
selamunaleykum,

Slm ve dua ile
Buyur; izlediğin, sana ve senin gibi kürtlere hitap eden tek kanal;
Ne yapalım yani bize hitap eden tekkanal bu değil mi? "oke pkk tarafi olan bir kanal ama" 24 saatin her dakikasında da "özgürlük savaşçılarını" yayınlamıyor ya, değil mi?
Hem onların bize ne zararı var ki? Yeter ki ekmeğimi, paramı, evladımı, namusumu onlarla paylaşanlardan olayım. Peki ya başarırlarsa? Namussuzca da olsa, haince de olsa, şerefsizce de olsa, seni kardeş bilene ihanetle de olsa bir kürt devleti kurulur, şerefsizce de olsa ben bununla gurur duyarım, değil mi?
Hem
özgürlük savaşçılarının da çoğu müslüman, değil mi?
Hem Türk Ordusunun başındaki insanın da yahudi olduğunu söylüyorlar zaten değil mi?
Sami Yusuf, Roj Tv ye çıkdı diye tv kanalı ve propagandasını yaptığı " özgürlük savaşçıları" müslüman kamuoyunda iyi bir imaj edinecek değil ya, değil mi?
Hem o bir kere İngiliz Kraliyet bilmemnesinden mezun olmuş, yakışıklı, kirli sakalı ve kıl bıyığı var,şarkılarını İngilizce söylüyor, hem adıda Yusuf. Güzelliği adından olsa gerek. offfff yaaa çok karizmatik. Neydi o eski ilahiler, insan duyduğu zaman ister istemez edebe gelirdi. Bu tam bana göre, bu ritimlerle dans bile edilir, hem heryerde de dinlenir, kimse de ayıplamaz, değil mi?
Ne olmuş canım, Sami Yusufun sıktığı el kanlı ise. O kan, laik bir devlette yaşayan ve o devleti yaşatmaya çalışan hemde Ordu Komutanın yahudi olduğu söylenen, kendilerini müslümandan sayan Türklerin ve onları kardeş bilen, şerefsiz bir hain olmaktansa ölmeyi tercih eden Kürtlerin kanıdır, ne var bunda, değil mi?
silin bu yazıyı, özkanalbay denilen adam tam bir hasta, değil mi?
YOKSA ÖYLE Mİ?

Roj TV’nin telefonu yüreğine indirdi

PKK'lı teröristlerin askeri birliği saldırısında kaybolan 8 askerden Hataylı Özhan Şabanoğlu’nun babası 59 yaşındaki Bahattin Şabanoğlu, bölücü örgütün sözcülüğünü yapan Roj TV'den cep telefonuyla aranınca, kalp krizi geçirdi.

23 Ekim 2007 16:25Yazı boyutunu büyütmek için
font-size-12px.gif
font-size-14px.gif
font-size-16px.gif
font-size-18px.gif
#haberImage { float: right; margin: 0 0 4px 8px;}#haberImage img { border: solid 1px #900; width: 272px; height: 204px;}#nealsak { border: solid 1px #990; width: 272px; height: 204px; background: url(http://image.haber7.com/ads/nealsak/market-bg.jpg) no-repeat; cursor: pointer;}
30724.jpg

Mehmet EZER'in haberi

Merkeze bağlı Güzelburç Beldesi’nde oturan 8 çocuk babası Bahattin Şabanoğlu ve ailesinin acılı bekleyişi sürerken, evleri yakınlarının akınına uğruyor. Oğluyla ilgili sevindirici bir haber bekleyen baba Bahattin Şabanoğlu gazetecilerle konuşurken, cep telefonunun çalması üzerine başka bir odaya girdi. Kendisini yurt dışından yayın yapan Roj TV'nin canlı yayınına bağlamak isteyen kişilere “Oğlumun sesini duymak istiyorum, ona zarar vermeyin” diyen Bahattin Şabanoğlu, fenalaşarak bayıldı. Yakınları tarafından Antakya Devlet Hastanesi’ne götürülen Bahattin Şabanoğlu’nun kalp krizi geçirdiği anlaşıldı.

Doktorlar, Bahattin Şabanoğlu’nun sağlık durumunun iyiye gittiği belirtilirken, bu dakikalarda bölücü örgütün sözcüsü Roj TV, canlı yayına alacakları babanın rahatsızlanması nedeniyle enişteyle konuşacaklarını açıklayıp bu görüşmeyi yayınladı.

New member
Vallah ben sahsen pek bakmiyorum Roj tv ye. Ama tanidigim tum kurtlerde roj tv kurt kanali olarak goruluyor. Hepside pkk kanali oldugu icin degilde, kurtce oldugu icin bakiyor bu kanala. Zaten pkklida degiller!

Ben roj tv nin imajini ele aldim. Turkcede yayin yapan (turkiye kurtlerine hitap eden) tek kurt kanali yani.... Kurtlere bakacak baska kurt kanal yokki! Benim deginmek istedigim konu bu.

Sami Yusuf'un stiline gelince. Bence Allah'i (c.c.) ,dinimizi hatirlatan ilahiler yapiyor. O yuzdende seviyorum stilini.

Yahudi komutan olayina gelince. Komutan olayinda neden bahsedildigini tam bilmiyorum ama ben olaya soyle bakiyorum! Ben icraatlere bakarim. Bir devlet kendi Musluman vatandaslarinin bas ortusu takmasini ve daha nice dini konularda yasaklamalar getirmesini onayliyorsa. Bence ha yahudi olmus, ha baska bisey olmus. fark etmez!!! Bi Musluman devletin komutani/ genel kurmay baskani vs.. Filistindeki kardeslerimizin cektigi cileye son vermemiz gerek deyipte harekete gecmiyorsa zaten benim icin tartismaya gerek bile yok bu komutani...

ben bu iraka yapilan askeri hareketin filistindeki israil terorune karsi yapilmasinida gormek isterim Musluman bi devletten!
Benim milliyetci bir anlayisim yok! Ulus ve devletlerden ayri dusunurum Muslumanligi. Elhamdulillah Muslumanim... Her konuya kendimce dinimin acisindan bakmaya calisiyorum!
...Kardes kim isterki kurtler, turkler olsun bos seyler icin! Beraber olup dinimizi mudafa etmemiz gerekirken biz muslumanlar bazilarinin oyunlarina gelip birbirimizi yiyoz malesef!

badý saba

New member
Sami Yusuf Hem Zaten şarki Söylediğini Bildirdi Böylece Sadece Islami Kesime Hitap Etmediğini Belirtmiş Durumda

ozkanalbay

New member
yorumsuz.

yorumsuz.

“İster kurşun, ister oy pusulası; insan iyi nişan almalı; kuklayı değil, kuklacıyı vurmalı.”
Malcolm X

Üst Alt