Neler yeni
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Peygamber Efendimiz (SAV) ile ilgili Anket

CNN hakaretlerle dolu Hz. Muhammed(s.a.v) karikatürünü ankete sundu.
Amerika'dan yayin yapan CNN Haber kanali internet sitesi Hz.Muhammed (s.a.v) karikatürünü ankete açti.
Televizyon internet sitesinden gelen evet ya da hayir oylarina göre bu
karikatürü yayinlayip yayinlamama karari alacak.
O'na saygimizin ve sevgimizin bir göstergesi olarak düsünelim ve gerekli
cevabi
verelim bu sadece bir baslangiçtir. Tepkimiz bence agir olmali ki bir daha
böyle bir seye yeltenmesinler.
CNN'in internet sitesine asagidaki adresten ulasip oyunuzu
kullanabilirsiniz.

CNN.com - Storm grows over Mohammad cartoons - Feb 2, 2006
buraya girin ve QUICKVOTE yazan yerde [ No ] seçenegini işaretleyin ve tiklayin. Lütfen tanidigimiz herkese gönderelim.

K

kuranyeter

Guest
SELAM
bizler bütünden koparılmış barçalar halinde olduktan sonra bu şekilde olayların olması kaçınılmaz bir sondu. dünyaya bıraz yukardan bakın ve dünyayı ikiye ayırın bir tarafı kurana inanmayan bir tarafı ise kurana inandığını söyleyen taraf ,kurana inanmayan tarafı çizin kurana inandığını idda eden ülkelere sadece bakın her islam ülkesi denilen ülkede islam farklı yaşanıyor düşünsenize bütün islam alemi denilen ülkelerin kurana göre yaşadığını hepimiz bir olsak kuran çatısı altında olsak sonuç böylemi olurdu.

biz bir bütün olmadıktan sonra ALLAH yardım etmez biz bir bütün olup tamamen ALLAHA teslim olsak o zaman ALLAH yardımını yollar.

sayı hiç önemli değil allah katında allah sadece teslimiyetimizin saf ve sağlam olmasını istiyor eğer bunu gerçekleştirirsek ozaman savaşı kazanan hep allahın olduğu taraftır.filleri yenen kuşları düşünün bedir savaşını huhudu düşünün.fıravunu yenen musayı düşünün ve diğer resulleri.

hepsi tam bir teslimiyet gösterdikleri için kazandılar şimdi demekki ne bizler nede sizler tam bir teslimiyet gösteremiyoruz, çünkü tam bir teslimiyet okadar kolay değil. ben müslümanım demek büyük bir iddadır.

allah yardım etmiyorsa bu onun sorunu değil bizim yardımı hak etmediğimizdendir biz yardımı hak etseydik yardımını esirgemezdi.

allahın yardımını hak edenlerden olmayı rabbim nasip eylesin..

selam ve dua ile

Üst Alt