Neler yeni
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ölüm anında tevbe

ebedi

New member
Bence Bu Durum şöle Can Abim. Rabbimizin Ayetlerini Açiklamak Bize Düşmez Haşa. Ama Hayatta Akli Varken 5 Dakikasini Ayirip Tövbe Etmeyenler ölüm Gelince Korkudan Tövbe Edenler Işte Onlarin Sonu Kötüdür. Ama O Zamana Kadar Ona Kimse Dinden Bahsetmemiştir, ölüm Aninda Birşey Olmuş 5 Dakika ölmeden Iman Etmesine Birşey Kalp Ile Sebep Olmuş O Kişide Kalp Ile Iman Etmişse Işte Bence Onlar Kurtulmuştur. Yorumum Yanliş Anlaşilmasin. Benim Fikrim

hikmetimm

New member
Bence Bu Durum şöle Can Abim. Rabbimizin Ayetlerini Açiklamak Bize Düşmez Haşa. Ama Hayatta Akli Varken 5 Dakikasini Ayirip Tövbe Etmeyenler ölüm Gelince Korkudan Tövbe Edenler Işte Onlarin Sonu Kötüdür. Ama O Zamana Kadar Ona Kimse Dinden Bahsetmemiştir, ölüm Aninda Birşey Olmuş 5 Dakika ölmeden Iman Etmesine Birşey Kalp Ile Sebep Olmuş O Kişide Kalp Ile Iman Etmişse Işte Bence Onlar Kurtulmuştur. Yorumum Yanliş Anlaşilmasin. Benim Fikrim

fikrin için teşekkür ederim

orasını mevlam bilir bizler kimse için bu cennetliktir yada bu cehennemliktir diye bir tabir kullanamayız son andaki tevbenin kabulü yüce mevlaya kalmış ama hayatı boyunca kafir yada münafık yaşamış son anlarında can boğaza dayandığında ben iman ettim gibi kelimeleri sarf etmesi boş bence sen gel hayatın boyunca mevlayı tanıma can boğazda rabbim sana inandım eşşhedü..... demeden göç

mevlam merhametlilerin en merhametlisidir

seyda muhammet raşit erol ALLAH (c.c) ondan razı olsun (menzildeki)

demişki öbür dünyada bana iki seçenek sunulsa seni rabbin mi yoksa annen-baban mı hesaba çeksin deseler sen kimi tercih edersin

oda demiş ki

beni rabbim hesaba çeksin çünkü o bana anne-babamdan daha merhametlidir

mevlam affetsin

selam ve dua ile

Üst Alt