Neler yeni
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Nette Dolaşırken Dikkatli Olun.Takip Ediliyor Olab

flok

New member
Arkadaşlar internet ortamında çoğumuzun izlendiğini tahminim Büyük bir kısmımız biliyordur.Lakin tekrar uyarmakta fayda olduğunu düşünüyorum.Buyrun güncel haber.İnternet ortamında Forumlarda genelkurmaya hakaret eden şahsın akıbeti...Sizde okuyun..

link http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=204886

alptraum

New member
Web sitesi
www.muhakeme.net
ya sadece gezinmekle neden takip edileleim sonucta bir devlet kurumuna birseyler yazmiyoruz degilmi kimi hangi birini incelemeye alabilirlerki

flok

New member
Gezinmekten maksat şudur kardeşim;
Forumlarda gezerken bir hareretli tartışma esnasında yanlış bir terim yada kelime kullanarak dikkat çekebilirsiniz..!Bu dini,de olabilir,siyaside..!

alptraum

New member
Web sitesi
www.muhakeme.net
yanli arkadasim bu normal forumlar cercevesinde degilki o haberde bu hakaretleri direk genelkurmay baskanligi sitesinde yapmis yani genelkurmay baskanligina yazdiktan sonra teshis edilip bulunmus yani dediginden farkli biraz

flok

New member
Özür Dilerim Kardeşim.Haklısın.Görememişim.

Serhan Eðeryýlmaz

New member
doğruyu konuşana zulüm gelmez,gelirse de dini üzere olduğu için gelir,iyi devlet kötü devlet yoktur,iyi insan kötü insan vardır,bizim devletimizde müslüman bir ülkedir,zalimler bizi hedef almış durumdalar,dış güçlere yardım eden hainlerde vardır bu ülke üzerinde ama bu ülkede inançlı insan sayısı fazladır elhamdülillah,öbür türlü olsa idi amerika etrafımızı sarmazdı israil ve ab rusya diğer adı bilimeyen bozguncu güçler tarafından,doğruluğa dair ne biliyorsak söylememiz lazım,bunu atalarımızdan biliyor olmamız lazım bakarsak yakın tarihimize kurtuluş mücadelemize görürüz

Emin

New member
DEMİRDEN KORKSAK TRENE BİNMEZDİK !!!

Selamlar !

Oktay24

New member
benim anlayamadigim konu, yani bir insan neden genelkurmaya küfür ettsin ki?
yani küfür ederse, eline ne gecer? yani ne bileyim biraz bana mantiksiz geldi.
siz ne diyorsunuz ?

abrec

New member
takip etsinler zaten kimse kimseye hakaret etmesin
ne oluyor işine gelmeyene herkes hakaret ediyor
TSK halkındır.niye hakaret ediliyor ki.

asikkulun

New member
benii başkası takip etsin umrumda deil.abimgil takip ediolar.zati.kötü bişi yapmıyorum.istedikleri kadar takip etsinler.kendime güvendikten sonraaa............

bcetin811

AMEL-Ý SALÝH
Kimse kimseyi izleyemez yok böyle bişey..çoğumuz değişen IP numarası kullanırız..
yani internete her bağlandığınızda başka bi IP numarasıyla girerseniz..ama eğer hakaret vari sözler sarfediyosanız o anda girdiğiniz IP numarasından kolaylıkla nereden bağlandığınız bulunabilir..selametle!...

rusen_alp

New member
nasıl da etekler tutuşuyor değil mi, yani şu üç günlük dünyada herhangi bir güç tarafından izlenme olasılığı , yani bu kuşku bizi nasıl da acizleştiriyor ...

Peki ya Allah tarafından her saniyemizin , her salisemizin kayıt altına alındığını, yarın bunların yani her yaptığımızın hesabını vereceğimizi düşünüyor muyuz ???

ozkanalbay

New member
benim anlayamadigim konu, yani bir insan neden genelkurmaya küfür ettsin ki?
yani küfür ederse, eline ne gecer? yani ne bileyim biraz bana mantiksiz geldi.
siz ne diyorsunuz ?

kurumlar yada başlarındakiler tasvip edilmese de onlar bizimdir. hakaret edenin başına taş düşse de yeridir.

Serhan Eðeryýlmaz

New member
Genelkurmay'a küfür eden adam devletine baş kaldırmıştır,dinin temel esaslarını değiştirmeyen ülkeye baş kaldırmak peygamberimiz Muhammed Mustafa'ya biat etmemektir,çünkü Resulullah başımızda ki yöneticilerime itaat etmemiz hususunda sahabeden biat almıştır,ancak İslam'ın temel kuralları yok edilmeye çalışılırsa o zaman baş kaldırılır.

samanyolu

New member
dinim ve vatanım için herşeye karşı konuşur ve düşüncemi söylerim söylemessek korkarsak aciz oluruz. bizi sindiremezler

Üst Alt