Neler yeni
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Nerelisin Sen

• Konbuyu başlatan hüma-gül
  • Başlangıç tarihi
H

hüma-gül

Guest
Zevk ve sefa içersinde ALLAHIN nimetlerini nankörce tüketirken kapım çaldı bir gün ...... Elimdeki yemeği usana usana bırakıp kapıyı açtım.Karşımda zayıf cılız ve küçük boylarda bi çocuk...Kim olduğunu ve neden geldiğini bilmiyordum ve süzmeye başladım göz altından.Gözüme ilk ilişen 2 damla yaşından ziyade elbisesinin yamalı ve yırtık olduğunu ve üzgün ve umutsuz bakışları ilgimi çekmişti ilk an....Kardeşim sen limsin demeye kalmadan bana kızgın olduğunu belli edercesine beni dinlemeden ve takmadan içeri girdi evimden.....Kapıyı kapatırken şoktaydım .Kimdi ve neden gelmişti bu çocuk....Evimizn lüks eşyalarını kırgın ve amaçsız bakışlarıyla tarıyor,adeta bana yanlış yollarımın derslerini verircesine söz girdi nihayet...Aabii dedi...Neden senin evin bu kadar güzel ve yemeklerin ne kadarda çok.Bizim orda bu yemeklerin ancak hayalini kuruyoruz................Allah Allah ..dinelemeye konsantre olmuştum onu buz gibi kaskatı kesildim.....Devam etti...Aabi buralarda hiç evinize hiç bombalar atılmazmı...Neden burası bu kadar sessiz neden çığlıklar yok.Hiç bir yer yanmıyor neden anneler feryat etmiyor neden yabancılar sizlere saldırmıyorlar...Ben hiçç masum bebek ölülerine rastlamadım aabi neden bunlar yok............Ben dayamadım bir an..üzerimdeki mahcubiyetle birlikte nefsimin ateşlemesinin yardımıyla ona neden geldin buraya halbuki bizim sizden haberimiz yoktu.Neden bu huzurumuzu kaçırıyorsunuz diyecektim az daha...Beni fazlasıyla meşgul ve rahatsız etmişti o çocuk...Tam ona kapıyı gösterec ve çık git diyecekken söz atıldı ve aaabiiii.....biz orda cehennemi hergün yaşarken sen nasıl burada bu zevk ve şaşaalı hayata girmişsin nedennn BİZİM etlerimizi yiyorsunuz........DEDİ.....o çocukla öteki alemlerde rol değiştireceğimizi biliyordum ama vazgecemiyordum bu hayattan.Rahatım huzurum ve herşeyim yerindeydi çünkü....Kim düşünür onun gözlerindeki pembe hayalleriiiii........Bananeeeeeeee derken o çocuğa nerden geldiğini soracaktımkiiiiii benden önce davrandı ve BİZ FİLİSTİNLİYİZ aabiii.sizler bizi tanırsınız ama hatırlamassınız .....kızma bana aabi ama....ALLAH şahit bizde sizler cehennemde yanarken sizleri HATIRLAMAYACAĞIZ.........Ben gidiyorum öööylesine gelmiştim zaten senin yaşadığın bu cennet bana lazım değil....Ben cenneti yanan ülkemde ve ağlayan analarımızn gözyaşlarında bulduk ve bundan mutluyuz elhamdulillah........................

hasret

New member
......................:(
Rabbim razı olsun....

hircin

New member
cok güzel allah razi olsun ellerine saglik gercekten etkileyici
allah yardimcilri olsun

mhmt

New member
bi söz: filistinde akan her kan için TÜRKİYEnin sorumluluğu daha fazladır...sebebi TÜRKİYEdir..iddia ediyorum sebebi biziz..FİLİSTİNin günümüz durumu bizim eserimiz...
ALLAHIM BİZİ AFFETSİN..

Selametle...

Üst Alt