Bir gün namaza başladım.Ameliyatlıydım ama yınede namaz kılmak istiyordum,o ağrılı halimle oturduğum yerden kılmak istiyordum çünkü kılınca mutlu oluyordum kulluğumu layıkıyla yerine getirmek istiyordum.o sabah kalkamadım ezan sesine sabah ezanını duydum ama kalkmadım şeytana sanki teslim oldum,kalkmak istiyor ama sonra ya her zaman kalkarım yat hem hastasın amaliyatlısın diyordum içimden vesvese yapıyordum.Kalkmadım ama o an işte ezan bitti ve o an bi ses duydum,camımın penceresine biri gelmiş cama tıklıyordu.Kimsiniz dedim ses gelmedi,kimsiniz dedim yine ses gelmedi perdeyi araladığımda ise camımın önünde bir yaşlı adam durduğunu gördüm,korktum ama korkarakta olsa yine sordum kimsin amca ne istiyosun yaşlı amcanın kafası öne eğik hiç konuşmadan duruyordu.Yüzüme bakmıyordu yeşil eskibie elbise vardı üzerinde kafasında eski bir takke,uzun sakalları bembeyaz ama bana cvp vermiyordu,sonra namaz kıl dedi bana NAMAZ KIL..Ben ne yapacağımı şaşırdım iice korkmuştum sonra koltuk deyneklerimi alarak hızla odadan çıkmaya çalıştım aileme dedim odama baktılar ama camda kimse yoktu.İnanmadı kimse bana ama ben rüya görmedim biliyordum o bana bir işaretti NAMAZIMI kılmam için bir işiaret sonra namazımı bırakmadım ve anladım ki namaz kılmamı ALLAH´ım da çok istiyor..umarım bütün insanlar namaz kılar hiç olmazsa şu 24 saatin sadece bir saati sadece bir saatini boşa harcamadan bir güzellik işleyin ALLAH (cc)için kendiniz için,çünkü sizi kurtaracak tek şey kıldığınız o namazdır..
Alıntıdır...
Alıntıdır...