Neler yeni
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

küçük kızın armağanı

nurullah_01

New member
Adam 3 yaşındaki kızını, pahalı bir hediyelik kaplama kağıdını ziyan ettiği için azarlamıştı. Küçük kız, koskoca bir paket altın yaldızlı kağıdı bir kutuyu eğri büğrü sarmak için kullanmıştı...

Bayram sabahı küçük kız paketi getirip "Bu senin babacığım" dediğinde üzüldü, acaba gereğinden fazla mi tepki göstermişti kızına... Bir gece önce yaptığından utandı...

Ne var ki paketi açınca yeniden öfkelendi. Kutunun içi boştu... Kızına gene bağırdı:

- Birisine bir hediye verdiğinde, kutunun içinde bir şey olması lazım. Bunu da mı bilmiyorsun?!

Küçük kız gözlerinde yaşlarla babasına baktı:

- O kutu boş değil ki baba, dedi. "İçini öpücüklerimle doldurmuştum"

Adam öyle fena oldu ki... Koştu... Kızına sarıldı... Beraberce ağladılar.

Adam o altın kutuyu ömrünün sonuna kadar yatağının baş ucunda sakladı. Ne zaman keyfi kaçsa, ne zaman morali bozulsa, ne zaman kendini kötü hissetse, kutuya koşar, içinden minik kızının sevgi ile doldurduğu hayali öpücüklerinden birini çıkarırdı.

Rahmet4

New member
Allah razi olsun kardesim güzel paylasimdi

mhmt

New member
hakkaten nuri kardeşim..
budur hikaye..
yorum yapacak bişi kalmamışki..
selametle..allah razı olsun.

hasret

New member
çok güzel bir hikayeydi...
Allah razı olsun kardeşim...

gulya

New member
cok guzel bi paylasimdi.Allah razi olsun kardesim

türkmani

New member
Ağlatan Hediye

Ağlatan Hediye

Adam 3 yaşındaki kızını,çok pahalı bir hediye kaplama kağıdını ziyan ettiği için azarlamıştı.Küçük kız altın yaldızlı kağıdı,bir kutuyu eğri büğrü sarmak için kullanmıştı.Yılbaşı sabahı küçük kızı paketi uzatıp"Bu senin babacığım" dediğinde üzüldü.Acaba gereğinden fazlamı tepki göstermişti kızına?Bir gece önce yaptığından utandı.Ne var ki paketi açınca yeniden öfkelendi.Kutunun içi boştu...Kızına gene bağırdı;"Birisine bir hediye verdiğinde kutunun içinde bir şey olmasılazım.Bunudamı bilmiyorsun küçük hanım ?"Küçük kız gözünde yaşlarla babasına baktı."O kutu boş değilki baba!" dedi.İçini öpücüklerimle doldurmuştum..." Adam öyle fena oldu ki.Koştu kızına sarıldı. Beraberce ağladılar.Adam o altın kutuyu ömrünün sonuna kadar yatağının baş ucunda sakladı. Ne zaman keyfi kaçsa,moreli bozulsa,kendini kötü hisetse,kutuya koşar,minik kızının hayali öpücüklerinden birini çıkarırdı... Aslında bütün anne-babalar çocukları böyle bir altın kutuyu,hiçbir karşılık beklemeden sevgi ve öpücüklerle doldurup vermişlerdir.Hiç kimsenin bundan daha değerli bir armağana sahip olabilmesi mümkün değildir herhalde...!"

seyfullah putkýran

New member
Web sitesi
www.tevhidyolu.net
Adam 3 yaşındaki kızını,çok pahalı bir hediye kaplama kağıdını ziyan ettiği için azarlamıştı.Küçük kız altın yaldızlı kağıdı,bir kutuyu eğri büğrü sarmak için kullanmıştı.Yılbaşı sabahı küçük kızı paketi uzatıp"Bu senin babacığım" dediğinde üzüldü.Acaba gereğinden fazlamı tepki göstermişti kızına?Bir gece önce yaptığından utandı.Ne var ki paketi açınca yeniden öfkelendi.Kutunun içi boştu...Kızına gene bağırdı;"Birisine bir hediye verdiğinde kutunun içinde bir şey olmasılazım.Bunudamı bilmiyorsun küçük hanım ?"Küçük kız gözünde yaşlarla babasına baktı."O kutu boş değilki baba!" dedi.İçini öpücüklerimle doldurmuştum..." Adam öyle fena oldu ki.Koştu kızına sarıldı. Beraberce ağladılar.Adam o altın kutuyu ömrünün sonuna kadar yatağının baş ucunda sakladı. Ne zaman keyfi kaçsa,moreli bozulsa,kendini kötü hisetse,kutuya koşar,minik kızının hayali öpücüklerinden birini çıkarırdı... Aslında bütün anne-babalar çocukları böyle bir altın kutuyu,hiçbir karşılık beklemeden sevgi ve öpücüklerle doldurup vermişlerdir.Hiç kimsenin bundan daha değerli bir armağana sahip olabilmesi mümkün değildir herhalde...!"

kıyamam ben , ya ne güzel bir hediyeymiş , Rabbim herkese böyle hediye almak nasip etsin , bayıldım ben bu hediyeye ..

türkmani

New member
İnşallah o hediyeyi alacağınız günler de gelir.:)

SUSKUN

New member
İnşallah gelir.Allah razı olsun çok güzel bir yazı ama ben bunuda okumuştum:)
Selam ve dua ile

Azra

New member
çok duygusal bi yazı...Rabbim kimseyi sevgisiz bırakmasınnn...

A

abdirabbih

Guest
ah neden insan fevri davranıp kalp kırar ki??
o gözyaşları meleklerin kulaklarında ki küpelerden değerlidir zira..
ama hatayı anlayıp bütün bi ömründe o kutuyu saklayıp moralini ona her baktığında düzeltmesi de güzell...
Allah razı olsun kardeş...

türkmani

New member
ah neden insan fevri davranıp kalp kırar ki??
o gözyaşları meleklerin kulaklarında ki küpelerden değerlidir zira..
ama hatayı anlayıp bütün bi ömründe o kutuyu saklayıp moralini ona her baktığında düzeltmesi de güzell...
Allah razı olsun kardeş...

Amin.Sizden de kardeşim...

þirvan

New member
Rabbim kimseyi sevgisiz bırakmasınnn...
nurmw4.gif

Üst Alt