Neler yeni
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

kaybettim.........

• Konbuyu başlatan abdirabbih
  • Başlangıç tarihi
A

abdirabbih

Guest
Bir kuşun kanadına takılmış hayallerimle mi başlamalı söze.. Kaybettiğim… yoksa diğer kanadına tutunamamanın pişmanlığıyla mı… Koşmak yetersizdi, ama koşmayıp pencerenin camından izlemek uzaklara gidişini, hiç bir şey yapmadan, sadece bakmak yaşlı gözlerle camdan; işte asıl bu acıttı içimi…
Kanadından dökülen bir tek tüyün umuduna razıydım oysa. O an bilemedim;şaşkınlık mı aptallık mı nedeni,bilemiyorum.. Düşecek bir tüyün umuduyla bekledim. Yavaş kanat çırpışlarıyla, hızlıca uzaklaşışını izledim, hıçkırarak…
Kaybettiği hayallerim canımı yaktı benim, ya da hayallerimin peşine takılmayışım. Tek bildiğim, güzel, beyaz bir kuşun kanadına takılmış hayallerim…
Şimdi boş gözlerim, aklımda hala beyaz bir kuş ve hayallerim. Yaşlar yok süzülen.. umut mu?... Kaybettim…
Kuşun kanadından düşecek bir tek tüyün umuduna razıydım; ama tüy öyle hafiftir ki, insana zor gelmeyecek kadar kolay tutulur elde, ama yakalanmayacak kadar da çabuk yükselir gökyüzünde…

alıntıdır.....

hasret

New member
emeğine sağlık...Rabbim razı olsun...
selametle...

Azra

New member
çok hoş ve güzel bi paylaşım
Allah razı olsun...

E

ebubeddavi

Guest
hu

hu

ne oldu anlamadım eeebubeddavi senin mesaj yazman engellendi bunun izahını biri yaparsa ki bekliyorum... topu topu 4 mesaj yazdım yoksa onuda yazarken yetkililerden icazet mi alacaktım..allahım sen sabır ver ve aklımı koru...galiba bu yalnız islami sitelere has bir tutum.......bıktım ya....nohçi

Üst Alt