Neler yeni
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kadın ve Erkek Arasındaki Fark(animasyon)

yavuzburak

New member
Çok güldüm bu ne yahu!... :D:D:D

Paylaşım için sağoll...

ayýþýðý

New member
hiçte bile doğru degil bu çanta olayı doğru
yemek olayı yanlış tam tersi olması gerekiodu hıh
bavulda birazcık doğru gibi
tmm alışverişte doğru
dürüst olmak gerekirse hepsi doğruda
erkekleri melek gibi göstermişler:mad::4_2_200v::(

civciv

New member
hehe, aksam aksam iyi güldüm metin mete abi:) emegine saglik

casus021

New member
Web sitesi
www.islamportali.net
kadınları güzel anlatmışlar ne o öyle 3 saate makyazmı olunur bide diyet yapıyor ben anlamıyor zaten su diyet yapmalrı çok saçma geliyor bana kısı yerler yazın eritirler yada aksam yerler sabah spor yaparlar ya hiç yemesinler yada yiyim spor yapmasınlar yada dengeli beslensinler

Enver Ýstek

metin mete
kadınları güzel anlatmışlar ne o öyle 3 saate makyazmı olunur bide diyet yapıyor ben anlamıyor zaten su diyet yapmalrı çok saçma geliyor bana kısı yerler yazın eritirler yada aksam yerler sabah spor yaparlar ya hiç yemesinler yada yiyim spor yapmasınlar yada dengeli beslensinler

Simdi casus bu laf banami?Hem sen nerden biliyorsun benim Diyet yaptigimi?Hem yerim hem spor yaparim hem diyet ne var bunda Allah askina.(et oburumda)

ayýþýðý

New member
yok yok sen diyet yapma amcacım,kara böcükler aç kalır sonra darılırlar hatta kızarlar:D

casus021

New member
Web sitesi
www.islamportali.net
Simdi casus bu laf banami?Hem sen nerden biliyorsun benim Diyet yaptigimi?Hem yerim hem spor yaparim hem diyet ne var bunda Allah askina.(et oburumda)
:D:D:D:Dmetin abi ben lafı ortaya attım sen de üzerine alındın senin hakkında söyleseydim direkt söylerdim senin kilolu oldugunuda bilmiyorum ALLAH iyiligini versin metin abi :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Enver Ýstek

metin mete
:D:D:D:Dmetin abi ben lafı ortaya attım sen de üzerine alındın senin hakkında söyleseydim direkt söylerdim senin kilolu oldugunuda bilmiyorum ALLAH iyiligini versin metin abi :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Yok yok sen iyi bilirsin veya aticisin sanirim.Gerci ben avciligi birakali yillar oldu ama yinede aticilari iyi anlarim.Sen savur vuracagi yer varsa var yoksa anla iste...

Not;Allah cümlemizin iyigilini versin Insallah...(Bir beni görsen halimi bir bilsen hani su marasli dondurma ustasi varya bak ya kendimi eleveriyorum...)

casus021

New member
Web sitesi
www.islamportali.net
Yok yok sen iyi bilirsin veya aticisin sanirim.Gerci ben avciligi birakali yillar oldu ama yinede aticilari iyi anlarim.Sen savur vuracagi yer varsa var yoksa anla iste...

Not;Allah cümlemizin iyigilini versin Insallah...(Bir beni görsen halimi bir bilsen hani su marasli dondurma ustasi varya bak ya kendimi eleveriyorum...)
metin abi inanki sana söylemedim fakat sen üzerine alınıyorsan ben ne yapayım seni ne gördüm nede kilolu oldugunu biliyordum :D:D:D:D:D:D:D:D

Enver Ýstek

metin mete
metin abi inanki sana söylemedim fakat sen üzerine alınıyorsan ben ne yapayım seni ne gördüm nede kilolu oldugunu biliyordum :D:D:D:D:D:D:D:D

Ya casus bilmiyorsunda neden hep siritiyorsun?Beni görmemis olabilirsin Marasliyidami görmedin?Ortaya böyle bir laf atmak icin hic bu forumu tanimaman lazim,eger taniyorum diyorsan iste inanmasi güc bir savunman var...

Üst Alt