Enver Ýstek
metin mete
kadınları güzel anlatmışlar ne o öyle 3 saate makyazmı olunur bide diyet yapıyor ben anlamıyor zaten su diyet yapmalrı çok saçma geliyor bana kısı yerler yazın eritirler yada aksam yerler sabah spor yaparlar ya hiç yemesinler yada yiyim spor yapmasınlar yada dengeli beslensinler
yok yok sen diyet yapma amcacım,kara böcükler aç kalır sonra darılırlar hatta kızarlar
metin abi ben lafı ortaya attım sen de üzerine alındın senin hakkında söyleseydim direkt söylerdim senin kilolu oldugunuda bilmiyorum ALLAH iyiligini versin metin abiSimdi casus bu laf banami?Hem sen nerden biliyorsun benim Diyet yaptigimi?Hem yerim hem spor yaparim hem diyet ne var bunda Allah askina.(et oburumda)
metin abi ben lafı ortaya attım sen de üzerine alındın senin hakkında söyleseydim direkt söylerdim senin kilolu oldugunuda bilmiyorum ALLAH iyiligini versin metin abi
metin abi inanki sana söylemedim fakat sen üzerine alınıyorsan ben ne yapayım seni ne gördüm nede kilolu oldugunu biliyordumYok yok sen iyi bilirsin veya aticisin sanirim.Gerci ben avciligi birakali yillar oldu ama yinede aticilari iyi anlarim.Sen savur vuracagi yer varsa var yoksa anla iste...
Not;Allah cümlemizin iyigilini versin Insallah...(Bir beni görsen halimi bir bilsen hani su marasli dondurma ustasi varya bak ya kendimi eleveriyorum...)
biraz olsun ayaga kalkmak içinmio kadarmı yavSen merak etme biraz olsun ayaga kalkmak icin yoksa diyet beni irgalamaz sen korkma yoksa bak oyunda oynayamiyorum yani...Göbecikleri kim atacak...
metin abi inanki sana söylemedim fakat sen üzerine alınıyorsan ben ne yapayım seni ne gördüm nede kilolu oldugunu biliyordum
biraz olsun ayaga kalkmak içinmio kadarmı yav
dimi sonra çocukları kim coşturucak