Neler yeni
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ilginç

yavuzburak

New member
Nette dolaşırken bu yazıyı okudum doğruluk payı ne kadar bilmiyorum ama ilginç!..:eek:

Adamın biri amerikada microsoft firmasına lağımcı olarak iş başvurusu yapmış bir iki denemeden sonra adamın bilgilerini almışlar firma yetkilisi sonucu bildirmek için adamdan e-posta adresini istemiş adamda benim e-mailim yok demiş firma yetkilisi o zaman beyefendi e-posta adesiniz yoksa siz sanal olarak varsayılmazsınız bu şekilde sizi işe alamayız der adamı gönderir.

Adam boynu bükük dışarı çıkar bir markete girer cepinde 2 dolar vardır bu 2 dolarla kiraz alır ve kapı kapı dolaşıp kirazları satar neyse adam bakar parayı ikiye katlamış bu şekilde hergün kiraz satmaya çıkar birkaç ay sonra küçük bir kamyonet alır öyle satar ve daha sonra araç sayısını çoğaltarak devam eder bu adam şu anda amerikanın en büyük nakliye şirketlerinden birinin sahibi olmuştur. Adam mallarını sigorta ettirmek için özel bir sigorta şirketine fiyat almaya gider firma yetkilisi adamın malvarlığını not eder ve fiyat çıkarıp size bildireyim efendim bana bir e-mail adresi bırakın der adam yanıt olarak benim e-mail adresim yok der. Firma yetkilisi şaşırır inanılmaz maili adresiniz yok ve bu kadar büyük bir holdinge sahipsiniz mailiniz olsa sizin şimdi nerelerde olabileceğinizi tahmin bile edemiyorum.

Adam e-mailim olsaydı şimdi microsoftta lağım temizliyor olacaktım.

Bu yazıyı okudunuz demekki siz holding sahibine değil lağımcıya daha yakınsınız
"beni aramayın ben kiraz satmaya gidiyorum

Üst Alt