Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bende eskiden resim yapardım hepsi karakalem çalışması resimler, ama artık sadece kitap okuyorum. karanlık fobim vardı eskiden ama şimdi yok aksine şimdi karanlıkta dolaşmak en hoşuma giden şeyler arasında oldu ..
herkes resimden bahsetmiş bende lisede falan ilgileniyodum şimdi hobilerim arasında geleneksel türk sanatları geliyo bide enstrüman çalmak yalnızlıktan yana fobileri olan kardeşlerim var aksine ben yalnızlıkken mutlu oluyorum ayrıca fotoğraf çekmeye bayılom ve doğayla iç içeyken vakit geçirmeye vs. vs. ne çok saydım ya
bu arada yanlış anlaşılmak, bekletilemek, haksızlık, dedikodu, yalan vs... gibi şeylerden nefret ederim.
Bende hayvanlarla oynamaya, onları beslemeye bayılırım. Ayrıca dininler tarihi okumayı çok severim. Gerçi çok okuyunca uykum geliyor ama yılmadan okurum genede. Araştırmaları severim. Sanatı çok çok severim. Zaten seramik sanatçısıyım
resim yapmayı cok severim eskiden yapabiliyordum ama şimdi malzeme yok
yalnız kalmayı, yavru köpeklerive bide okumaktan cok dinlemeyi cok severim..
dedikodu, yalan iftira iki yüzlü insanlardan nefret ederim,bende bekletilmeyi sevmem bekletmeyide sevmem ...
kitap okumayı oldukça çok severim şimdilerde netten takip ediyorum..Abdussamedden kuranı kerimi dinlemeyi çok seviyorum..fobim ise tek kelimeyle saygısızlık, lakaytlıktır ..selam ve dua ile...
kara kalem resim yapmak balık tutmak birde ney calmak istedim biraz acayip bir ses cıktı arkadaşların hepsi ney den ilk zurna sesi cıkartan adam olarak kutlayınca vaz gectim. fobimde zifiri karanlıkta ormanda tek başıma kalmak