Neler yeni
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Hiç İftiraya Uğradınız mı..?

mektubat

New member
arkadaşlar Hiç İftiraya Uğradınız mı..? uğradığınızda verdiğiniz tepki...

mhmt

New member
çok fazla yanlış anlaşılmışlığım vardır..
bu kadar çok olunca bende kendimde aramaya başladım..
bende bi sorun var heralde.. anlatamıyorum istediklerimi sanırım:confused: :confused:

selametle...

hannane

New member
hiç unutmuyorum bi kere (ogün beraat kandiliydi sanırım o yüzden unutamıyorum) minübüse bi teyze binmişti bende kendisine yardımcı olmak istemiştim..teyze bindikten sonra bana bi bakış attı ( ben afalladım tabi ne oluyor diye)...bana iğne batırdın diye bağırmaya başladı..20 dk. kadar bana ters bakışlarla söylenmeye ve hakaret etmeye devam etti ...Bi türlü üzerimdeki iğnelerin karın boşluğuna batmasının imkansız olduğuna inandıramadım teyzeyi.. hatta benden neredeyse davacı olucaktı ...Çok şükür çareyi minübüsten inmekte buldum..Duam o ki inşaallah küçük günahlarıma keffaret olmuştur..(Şimdi gülüyorum ama o zaman çok kötü olmuştum:eek: )

hannane

New member
Bir gün çılgın bir arkadaşı ziyaret ettim. dönüşte beni minübüse bineceğim yere kadar uğurladı. minibüs geldi kapı açıldı. Tam içeri girdim "Cepçi Abi, bu cepçi ,dikkat edin" demez mi? Varacağım yere kadar kıpırdamadım korkudan. Aşağılık rezil etti beni?

Neyse intikamım acı oldu :D
Abi sizin durumunuz bendende kötüymüş..Gülüyorum kusura bakmayın:eek:

mhmt

New member
Bir gün çılgın bir arkadaşı ziyaret ettim. dönüşte beni minübüse bineceğim yere kadar uğurladı. minibüs geldi kapı açıldı. Tam içeri girdim "Cepçi Abi, bu cepçi ,dikkat edin" demez mi? Varacağım yere kadar kıpırdamadım korkudan. Aşağılık rezil etti beni?

Neyse intikamım acı oldu :D
:D:D:D

selametle...

Mücahid

New member
:) Duha kardeş ALLAH yardım etmiş ineceğin yerde sana kötek atmamışlar.Dua et.Beterin beteri var:p

nur-u tevhid

New member
Bende bir iftiraya uğradım hiç unutmam ama inşaallah öteki dünyada hakkımı isticem çünkü çok kırıldım iğrenç bir iftiraydı hakkımı helal etmiyorum.İftiraya hiç karşılık vermeden oradan uzaklaştım hemde iki kez birinde bi arkadaşın (şimdi arkadaş deği) çalıştığı şirkete gittim kendi çağırmıştı kasadaki paraları benim yanımda saydı tekrar kasaya koydu kitledi ve sohbete başladık bikaç gün sonra başka bir arkadaş haber verdi beni polis arıyormuş sözde kasadan para eksik çıkmış ben çalmışım Allah'ım bu ne biçim bir iftira tamam ozamanlar dinimi pek bilmiyordum ama anam bize haramı helali çok iyi aşılamıştı (Allah ondan razı olsun).Neyseki bişey olmadı beni herkes tanıyordu böyle birşeye inanmamışlardı.Diğer iftira daha kötüydü patronumun karısı yeni doğum yapmıştı doğal olarak sitresliydi beni kocasına yakıştırdı ki asla öyle bir şey yapmadım yapsam zaten burda açıklamazdım bende iş yerini terkettim çok kıskanç biriydi Allah beyine yardım etsin ama asla hakkımı helal etmiyorum genç bir kıza böyle iftira olmaz Rabbime sığınıyorum.

SUSKUN

New member
Lise sonda maliye dersine gelen Mine hoca vardı.kadın sene boyunca bize verginin anlamını anlattı durdu.Her ders vergi nedir onu öğreniyorduk.2. dönem 1.yazılı sorularımızın 3. 7. ve 10. soruları aynen suydu:Vergi nedir?açıklayınız.
Bizim sınıfımız 11/İ idi.Tam karşımızda 11/F sınıfı vardı.Birgün derste bize yine vergiyi anlatıyordu:D.Birşey dedim ama ne dediğimi hatılamıyorum ama kötü bişey değildi.Bana herkesin içinde
_Sen sus yalancı,demezmi.
dedim ne yalancısı yaa ne diyonuz hocam dedim.Kadın sene başından beri bana öyle takmışki artık.Dedi ki:
_Sen dün kapıyı vurup kaçmadınmı?dedi
_Ne kapısı yaa dedim
_11/Fde derset kapı çalındı sen vurdun kaçtın ben gördüm dedi.Üstüne doğru ayağa bi fırladım.
_Ne diyonuz siz hocam dedim ne kapısı.
Kadın ısrarla sus sus yalancı gördüm ben seni demezmi.Kafayı yicektim.Dedimki Hocam dedim hadi gidiyoruz müdürün odasına kamera kayıtlarına bakcaz dedim.Siz kimsiniz bana hakaret ediyonuz dedim.Sustu bu sefer.Başladım sinirimden ağlamaya.Ders bitti tenefüs oldu ben hala ağlıyorum.Kızlar diyoki ya Şeyma sus bi dengesiz için bu kadar ağlanmaz.Ben ama avazım çıktığı kadar bağırıyorum.
_Ben bu okulun en uslu öğrencisiyim.Kim neyimi görmüş yaa diye okulun koridorunu inletiyordum.
Bi baktım sınıfının kapısı meraklı öğrenci ve öğretmen dolmuş.Ben aldırmadan uğradığım haksızlığa hıçkırarak bağırarak ağlıyorum.Sorumlu hocamız Okan hoca geldi.Noldu dedi.Ben hıçkırarak anlatmaya çalışıyorum.Sinirlendi sonunda.Susda anlat dedi.Bende burnumu çeke çeke:D
_DEdim hocam yaa benim bu zamana kadar neymi gördünüz dedim.Ama bozuk pla gibde diyorumki banane gitcez kamera kayıtlarına bakcaz.Okan hocam dediki:
_Şeyma Mine hocanızın psikolojik sorunları olduğu belli ama sözleşmeli dedi.Bi sene katlanmak zorundasınız ,dedi.Bende aynen şöyle dedim:
_ii o zaman hocam Mine hocaya sahip çıkın bana tek bi laf daha ederse sözleşmesinin sonunu ben hazırlıcam dedim.Maliye derslerinde sene boyunca uyudum.Zaten yazılı öncesi soruları her hoca gibi oda veriyordu.Ve ben Mine hocaya zarar vermedn lise sonuda atlattım.

Mücahid

New member
Allah öğretmenlere ecir ve sabır ihsan etsin.Öğretmenlik hakkaten en zor zenaatlardan birisi.Hele günümüzde çok zora vardı.Malesef bizim zamanımızdaki öğretmenler şimdi olsa sanırım okullarda ne öğretmen bulunur nede talebe.Şeymanur kardeşim konu seninle alakalı değildir alınma.Genel olarak baktığımız zaman liselerdeki öğretmenlerin talebelerden çektiği ortada.Acı ama gerçek.Hapı atan,bıçağı takan efe kesiliyor.Allah aşkına bumudur yarınların umudu olacak gençlik.Dua ile

rusen_alp

New member
Ben şu ana kadar kayda geçer bir iftiraya uğramadım, fakat burada başı nur-u tevhid kardeşim geliyor , kendisine geçmiş olsun diyorum.diğer kardeşlerime de geçmiş olsun diyorum

SUSKUN

New member
Evet gerçektende öyle.Benim okuduğum lisenin önünden hergün polis arabası eksik olmazdı.Biz ise o kadar cesur olmamıza rağmen söylene söylene arkamıza bakmadan giderdik.Kaç kere öğretmenlerimizi dövdü öğrenciler,kaç kere kız yüzüne kaç kere dayılanmalar yüzüne kavgalar çıktı ama hiçbirinini önünü almadılar.Allah yukarda sanki öğretmenler öğrenci,öğrenciler öğretmen.

Üst Alt