Neler yeni
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

: günlük tutuyor musunuz?

• evet

Kullanılan: 0 0.0%
  • hayır

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    0

reyyan

New member

Asya

New member
bir aralar tutuyordum ama şu an tutmuyorum.

þakirde

New member
önceleri tutuyordum sonra sıkıldım yaz yaz bitmiyo :)

Nurgül

New member
hayir ama...bir kitabcigim var 6 ayda veya yilda bir yaziyorum gelisen olaylari...sonradan okumak zevkli oluyor...:)

yýldýz

New member
Selamün aleyküm.
Dinimizde her şeyde yazmak isteniyor sanırım. Fakat yapanımız çok az galiba. Unutkanlık ve inkara karşı elimizde yazılı bir belgenin olması gerekiyor sanırım. Günlük şeylerin yazılması belki yaptığımız hataları düzeltmemiz için bir yol olabilir. Yeniden hatırlayıp yaptıklarımız veya başımıza gelenler için bir tövbe veya şükür sebebi olabilir.

Hayrünissa

New member
Ben sürekli yazıyorum ama günlük yaptıgım seyleri degil herseyı yazıyorum cokta faydalı oluyor :) herkese tavsiye ediyorum

mhmt

New member
Eskiden günlük tutmak saçma gelirdi bana. tutupta ne olacak sanki. eline ne geçecek. yaptıklarını hatırladın eee sonra... derken...hayattaki ilkler artınca günlük tutmaya başladım:)
günlük tutmak ruhsal boyutta kişiyi rahatlatır. çünkü insan hiçbir insanoğluna anlatamadıklarını günlüğe yazarak kendi psikolojisini rahatlatıyor. ve yanlışlarda yazılırsa sonradan tekrar tekrar hatırlanarak tekrar tevbe ediliyor...
selam ve dua ile...

Serhan Eðeryýlmaz

New member
akıl öyle bir günlük ki,ilgilisi olduğun bir olayı aklında tutabiliyorsun,günlükte de bence öyle günün içinde etkisinde kaldığın olaya ağırlık verirsin,zaten günlük de bence güne damgasına vuran mevzu yazılır gibi geliyor

Azra

New member
öncedende tutmazdım şimdide tumuyorum...
benin her güzel anım aklımda...unutmam imkansız...

bcetin811

AMEL-Ý SALÝH
Ben 2 sene kadar tuttum..ama hiç günlüklerimi açıp okumadım..çünkü insan gün geçtikçe olgunlaşıyo ve o zaman size mantıklı gelen şeyler,şimdi saçma sapan bişeye dönüşüveriyo..tabi güzel taraflarıda yok değil..hayatınız düzene giriyo ve yaptığınız şeyi kesinlikle unutmuyosunuz..

rusen_alp

New member
1993 den beri tutuyorum, yıllar geçince okumak çok güzel, sanki başka birisinin hayat hikayesi gibi....ama günlük okumaktan zevk almak istiyorsanız, en az 5 yıl öncesini okuyun, dün,evvelsi gün, geçen ay sizin canınızı sıkabilir.

Üst Alt