Neler yeni
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Gün Sizindir gencler...

Enver Ýstek

metin mete
[FONT=Times New Roman, Times, serif]Günler günleri kovalarken, zaman da ilerliyor Dün daha çocuk iken, bu gün baba oluyor
[/FONT][FONT=Times New Roman, Times, serif][/FONT]

[FONT=Times New Roman, Times, serif]Dertler kederler sırtına bindikçe de biniyor
Akrep yelkovan dönerken, insan da yaşlanıyor...
[/FONT][FONT=Times New Roman, Times, serif][/FONT]
[FONT=Times New Roman, Times, serif]Eski gülücükler nerde, suratlar somurtuyor Yüze çizgiler girince, saçlar da ağarıyor [/FONT]
[FONT=Times New Roman, Times, serif]Aynalar düşman artık, bizi genç göstermiyor Yaşlandık mı gerçekten yoksa, aynalar mı yalan söylüyor?[/FONT]​
[FONT=Times New Roman, Times, serif]

[/FONT]​
[FONT=Times New Roman, Times, serif]Yılları horca harcarken, günler değerleniyor Günleri bir yana bırak, saniye önemseniyor [/FONT]​
[FONT=Times New Roman, Times, serif]
[/FONT][FONT=Times New Roman, Times, serif]Torunu kucağa alınca, bir de dede oluyor Bunca tedirginlik neden, ölüm mü yaklaşıyor…[/FONT]

ayýþýðý

New member
gençligine güvenme ölen hep ihtiyarmı?

nenemi dedemi görmedigimden dolayımı nedir,yaşlıları o kadar çok seviyorumki bi yere gittigimde yaşlı gördümmü oturup konuşup arkadaş oldugum olmuştur...saatlerce konuşsam sıkılmam o derece yani,yaşlılara karşı çok büyük bi sevgim var...hatta biri önümde dedesi nenesi hakkında konuşunca o kişiye kızıp susturdugumda oluyo...
şimdi görünce bu resimleri dedemler geldi aklıma bi kötü oldum ya....

Enver Ýstek

metin mete
gençligine güvenme ölen hep ihtiyarmı?

nenemi dedemi görmedigimden dolayımı nedir,yaşlıları o kadar çok seviyorumki bi yere gittigimde yaşlı gördümmü oturup konuşup arkadaş oldugum olmuştur...saatlerce konuşsam sıkılmam o derece yani,yaşlılara karşı çok büyük bi sevgim var...hatta biri önümde dedesi nenesi hakkında konuşunca o kişiye kızıp susturdugumda oluyo...
şimdi görünce bu resimleri dedemler geldi aklıma bi kötü oldum ya....

Yigenim bende dede görmedim bir Ninem vardi Ismi Fatik di ben Fatik anne derdim(Allah Rahmet eylesin)Baba annemi(Allah Rahmet eylesin) pek tanimiyorum cünki ben ufak iken ölmüstü cok hayal olarak hatirliyorum.Büyükleri bende severim ama su an bende oldum böyle yasli.Her neyse Diyecegim o ki birgün sende ayni olursun Insallah uzun yasarsin...

sanem

New member
Gün benim günümdür diyenler , hep aldanmıştır.

Üst Alt