Neler yeni
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Gözyaşı gecelerini hiç izledinizmi

reyyan

New member

tebliğe yeni boyut getiren bu programı izledinizmİ KARDEŞLERİM HİÇ CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM İNŞ

reyyan

New member
GÖZYAŞI GECELERİ; Görüntü, ses, müzik, efektlerle ve ışık oyunlarıyla süslenerek tiyatral gösterilerle de destekleniyor ve ortaya bugüne kadar görülmemiş bir orijinal gösteri çıkıyorr. İzleyenleri,n hayatın gerçekleriylekarşılaşınca zaman zaman tebessüm ettiği gecede, çoğunlukla duygusal saatler yaşanıyor. Piyasada vcd leri de olanGözyaşı Geceleri�ni canlı olarak yaşamanın ayrı bir tad olduğunu izleyen herkes biliyor� Eğer nedir derseniz eğer, izleyenlerin ortak bir kanaati var. Anlatılmaz yaşanır. Eğer izlememişseniz mutlaka size en yakın yerde duyduğunuzda gelin ve izleyin. Bize hak vereceksiniz. Hayatınızın birkaç saatini de Gözyaşı Geceleri�ne ayırın.Gözyaşı Geceleri kendine has geliştirdiği sahne tekniği ile Mevlanaca sımsıcak tebliğini sürdürmeye devam ediyor. Bizi böyle bir görevle lütuflandırdığı için Rabbimize şükrediyor ve sizlerden de ihlasımızı kaybetmememiz için dua istiyoruz�En kısa zamanda bir Gözyaşı Gecesinde buluşmak dileğiyle�HERYERDE VAR GİDE BİLİRSİNİZ KARDEŞİM
Gidilen Yerler

11 Nisan - İstanbul/Sarıgazi
12 Nisan - Gebze'deyiz
13 Nisan - İstanbul/Maltepe
14 Nisan - İstanbul/Başakşehir
15 Nisan - İstanbul/Fatih
15 Nisan - SAKARYA/ PAMUKOVA
17 Nisan - Afyon - Dinar
18 Nisan - Isparta
20 Nisan - Çaycuma'dayız
21 Nisan - Ankara'dayız
22 Nisan - Ankara'dayız
23 Nisan - Ankara'dayız
24 Nisan - Yozgat/YERKÖY
27 Nisan - Nevşehir'deyiz
28 Nisan - Kayseri'deyiz
29 Nisan - Kayseri'deyiz

Mücahid

New member
Bilgi için elinize sağlık kardeş

EMÝRA

New member
teşekkürler ablacım şimdiye kadar yedi programına gittim gerçekten izlenmesi gereken bi program

firdevs

New member
ALLAH C.C. razı olsun. Bir defa izledim imkanım olsa tekrar izlemek isterdim.Çok güzel bir organizasyon gerçekten.

Üst Alt