S.a. Hayırlı kadiller... Bir derdim var ben düşünmekten yoruldum. Bir çıkar yol bulamadım. Biraz uzun ama yardımcı olursanız gerçekten çok mutlu olacağım. Yaklaşık 7 ay önce tanıştığım bir sevgilim var. Ona gerçekten çok değer veriyorum ve seviyorum. Tanıdığım kadarıyla şöyle anlatayım onu size; beni hiçbir zaman ihmal etmeyen, her anını benimle paylaşmak isteyen biri. Gözlerine baktığımda beni ne kadar sevdiğini, istediğini görebiliyorum. Bana olan güveniz sonsuz... Geçmiş benim için acı tecrübelerden ibaret. Onunla benzer bir geçmiş paylaşıyoruz. Bu yüzden ikimizde ne istediğimizi ve neyi bulduğumuzu çok iyi biliyoruz. Aradaki güven ve sevgi o kadar güçlüydüki ne yazıkki beraberinde getirdiği bazı olaylar türedi. İlişkimizin 3. ayında onunla cinsel ilişkiye girdik. Yaptığımız şeyin günahını ve erken olduğunu çok iyi biliyorum. Ama yaşandı işte. O günden sonra farklı düşüncelerin esiri olmaya başladım. İlişkimizde ne yazıkki kan gelmedi. Ona o kadar güveniyordumki neden gelmedi diye bir soru yöneltmedim. Sonra geçen zamanda sürekli bunu düşünmeye başladım ve bir karar aldım. Onu doktora götürdüm. Doktor kızlık zarının çok ince olduğunu, kan gelmemesinin normal olduğunu ve yaranın aradan geçen süre içerisinde iyleştiğini söyledi. Biraz olsun rahatlatmıştı bu cevap beni. Ama daha çok kanıt istiyordum. Geçmişte iki kişi girmiş hayatına. Biri uzun, diğeri kısa sürmüş. İkisinede ulaştım ve nasıl biri olduğunu, özel şeyler yaşayıp yaşamadıklarını sordum. İkiside tek bir kötü söz yakıştırmadı ve evlenebileceğin biri ve çok dürüst, saygılı bir insan dediler. Üniversiteden bir arkadaşı ve oturduğu çevreden bir arkadaşına sordum. Cevaplar hep aynıydı. Bilgisayarda çok iyiyim. Onun bilgisayarını uzaktan takip ettim 2 ay. Benden başka bir erkekle muhabbetini görmedim. Ailemin ekli olduğu sitede sadece yakınımda olan insanların profilini ziyaret ederek tanımaya çalışıyordu. Elimde hiçbir kanıt yok. Ama bu kadar kısa zamanda bunları yaşamak beni korkutuyor. Daha önce yaşadı mı veya ileride beni aldatırmı diye çok korkuyorum. Yaptıklarımı ve korkularımı onunla paylaştım. Bana olmadığını anlatırken göz yaşlarıyla, titreyerek anlatıyor. Elinde ufak bir KUR-AN vardı. Anu avuçlarında tutarak yemin etti. İstihareye yattım onun için. Rüyam çok garipti. Askerler gördüm birşeyler yapıyorlardı. Soluktu biraz ortalık ama sonra beyaz bir gmlek giyen bir adam gördüm. Elinde bir kutu bal vardı. Balın üstündeki kapakta ufak bir kırmızı vardı. Onu bana gösterdi ve bak kırmızı gördün dedi. Ama sonra yaşlı bir ses bana aslında o kırmızı değil yeşil dedi ve o kızmızı yeşile dönüştü. Sonra seni bırakıp gitmiyorsa bir sebebi vardır dedi ve uyandım... Sizce rüyamın anlamı nedir ? iyiye yorabilir miyiz ? Kırmızı ve siyah kötüye işaret ama yeşil ve beyaz vardı. Ve o yaşlı sesin güven verici sesi.. Çok etkilendim. Harici olarak kıza fazla mı yükleniyorum ? Veya bir öneriniz var mı ? Yardımcı olursanız gerçekten çok sevineceğim... Şimdiden Allah razı olsun... İyi kandiller cümlenize.