Neler yeni
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Dindar ayı

casus021

New member
Web sitesi
www.islamportali.net
Ateist bir adam bir gün ormanda geziyor ve etrafındaki güzelliklere bakıyormus.”Evrim ne
özellikler yaratıyor!”diye düsünüp mest oluyormus.Birden arkasında kocaman bir ayı belirmis ve onu
kovalamaya baslamıs.Adam bütün gücüyle kaçıyormus ama her arkasına bakısta ayının daha yaklasmıs
oldugunu farkediyormus.Dakikalarca süren bir kaçısın sonunda adamın ayagı yerdeki dala takılmıs,ayı
adamın üzerine atlamıs,pençesini kaldırmıs.Tam vurmaya hazırlanırken adam”Tanrım!”diye bagırmıs.Bir
anda zaman durmus,ayı donmus,ormandaki nehir bile akmaz olmus. Bir anda orman kararmıs ve
gökyüzünden bir ısık hüzmesi adamın üzerine parlamıs.Çok derinden gelen ilahi ses”Yıllarca bana
inanmadın,yaratılısı kozmik bir kazaya bagladın,sana bu durumda yardım etmemi mi istiyorsun? Seni
sevgili bir kulum mu saymalıyım?”demis.Adam utanç içinde: Biliyorum bunca yıldan sonra dindar biri
olmayı istemem haksızlık,ama belki ayıyı dindar yapabilirsiniz.”demis.Ses:pek i.”diye karsılık
vermis ve ısık kaybolmus. Nehir tekrar akmaya baslamıs.Ayı,iki pençesini de göge dogru çevirmis, ve
konusmaya baslamıs:”Tanrım,senin rızkınla orucumu açıyorum,hamdolsun verdigin nimetlere.”

mümine

New member
Dindar Ayi

Dindar Ayi

Bir adam bir gün ormanda geziyor ve etrafındaki güzelliklere bakıyormuş.

"-evrim ne güzellikler yaratıyor!"

diye düşünüp mest oluyormuş.

birden arkasında kocaman bir ayı belirmiş ve onu kovalamaya başlamış. adam bütün gücüyle kaçıyormuş ama her arkasına baktığında ayının daha da yaklaşmış olduğunu fark ediyormuş. dakikalarca süren bir kaçışın sonunda adamın ayağı yerdeki dala takılmış, ayı adamın üzerine atlamış, pençesini kaldırmış. tam vurmaya hazırlanırken adam "tanrım!!!" diye bağırmış

bir anda zaman durmuş, ayı donmuş, ormandaki nehir bile akmaz olmuş, orman kararmış ve gökyüzünden bir ışık hüzmesi adamın üzerine parlamış.

çok derinden gelen İÇİNDEN bir ses adama:

"yıllarca bana inanmadın, yaratılışı kozmik bir kazaya bağladın, sana bu durumda yardım etmemi mi istiyorsun? seni sevgili bir kulum mu saymalıyım?" demiş.

adam utanç içinde: "biliyorum bunca yıldan sonra dindar biri olmayı istemem haksızlık, ama belki ayıyı dindar yapabilirsiniz."
demiş,

ses:

"peki." diye karşılık vermiş ve ışık kaybolmus. nehir tekrar akmaya başlamış. hersey eski haline dönmüş.

ayı pençesini indirmiş ve ardından iki pençesini de göğe doğru çevirmiş, ve konuşmaya başlamış:

"Allahım , senin rızkınla orucumu açıyorum, hamd olsun verdiğin nimetlere...":)

Üst Alt