Neler yeni
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Cubbeli Ahmet Mahmut Unlu Hoca Efendi, HAK VE BATILI AYIRMAK ONEMLI

HAK_VE_BATIL

New member
http://www.cubbeliahmethoca.tv

Lutfen bu siteye girin ve bu ay eklenen sohbetleri dinleyen ve hakki batildan ayirt edin!

SAPIK FIKIRLERI CUBBELI AHMET HOCEFENDIDEN DINLEYIN VE HAKKI OGRENIN!

Moderatör tarafında düzenlendi:

chamdali

New member
Cübbeli Ahmet, hak ile batılın ölçüsü mü?

fani olaný istemem

New member
cübbeli ahmet hocanın jet ski konusunda engin tecrübelerini tv lerden seyrettik.Artık şowmen gibi oldu cem yılmaz la karşılaştırıyorlar televizyon ekranlarında bazende cübbeli ahmet hoca deniz sezonunu haziranda caprice palasta denize girerek açtı.Haberlerini enson seyretmiştik.

Son düzenleme:

Enver Ýstek

metin mete
cübbeli ahmet hocanın jet ski konusunda engin tecrübelerini tv lerden seyrettik.Artık şowmen gibi oldu cem yılmaz la karşılaştırıyorlar televizyon ekranlarında bazende cübbeli ahmet hoca deniz sezonunu haziranda caprice palasta denize girdi diye enson seyretmiştik.

Özeline saygi duyulmali diye biliyorum.O onun mahremidir sanirim.Sorulan soru;

Hakla batilin ölcülecegi bir terazimi diye sorulmus...

chamdali

New member
Soru sorduk ama başlığı açan arkadaş bir daha uğramamış foruma!

chamdali

New member

Hak ile batılın ölçüsü Ahmet Hoca'dır dememiş ki kardeşimiz. Neden ön yargı? Dinlediniz mi ki? Ne demiş?

Ne dediği altta

HAK_VE_BATIL' Alıntı:
Lutfen bu siteye girin ve bu ay eklenen sohbetleri dinleyen ve hakki batildan ayirt edin!

SAPIK FIKIRLERI CUBBELI AHMET HOCEFENDIDEN DINLEYIN VE HAKKI OGRENIN!

Link silindiği için dinleyemedik ama arkadaşın ne dediği açık değil mi?

chamdali

New member

Özür dilerim. Ben anlayamadım ne dediğini Ahmet Hoca'nın. Siz anladığınızı yazarsanız bizde inşallah anlarız.

Ahmet hocanın şu burada bir sözü yok ki anlayasınız/anlayalım. Sadece onu takdim var. Arkadaşın takdiminden anladığımızı sorduk ama cevap gelmedi. Dikkat ederseniz henüz bir eleştirim olmadı.

bekir

sadece bir kul
Yönetici
Cübbeli Ahmet, hak ile batılın ölçüsü mü?

Bakın yukarıda ki yazıyı sizden alıntıladım.

Evet sevgili chamdali, ben de " önyargılı" olmayalım derken, onu diyorum zaten. Arkadaşımız "Cübbeli Hoca" için hak ile batılın ölçüsü dememiş, O'nun söylediği sözleri için söylemiş bunu. Biz de bunun ne olduğunu bilmiyoruz. Mesela dinleme imkanı olsa da, Ahmet Hoca'da " Ey ahali, Allah birdir, İblis kovulmuştur" demiş olsaydı, bu sözler hak ile batılı anlatan bir söz olmazmıydı?

chamdali

New member
Bakın yukarıda ki yazıyı sizden alıntıladım.

Evet sevgili chamdali, ben de " önyargılı" olmayalım derken, onu diyorum zaten. Arkadaşımız "Cübbeli Hoca" için hak ile batılın ölçüsü dememiş, O'nun söylediği sözleri için söylemiş bunu. Biz de bunun ne olduğunu bilmiyoruz. Mesela dinleme imkanı olsa da, Ahmet Hoca'da " Ey ahali, Allah birdir, İblis kovulmuştur" demiş olsaydı, bu sözler hak ile batılı anlatan bir söz olmazmıydı?

Eğer "Cübbeli hak ile batılın ölçüsüdür" deseydi zaten o soruyu sormam gerekmezdi. Ben öyle algıladığım için sordum. Dinleyebilseydik ya da cevap alabilseydik algımın doğru olup olmadığı ortaya çıkacaktı.

Benden bu kadar.

Üst Alt