Neler yeni
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Çok sıkıntayım ve içimde kötü bir his var

arewdaren

New member
Arkadaşlar ilk olarak hayırlı akşamlar.İnternet üzerinden oynanan bir oyun oynuyordum.Oyundaki karakterimi 350 tl gibi bir fiyata sattım.900 gündür oynuyordum bu oyunu.Sattıktan sonra çimde kötü bir his oluştu acaba haram paramı bu diye.Bunun üzerine ablamın telefonu tuvalete düşüp televizyonumuzda yanınca iyice içime bi kurt düştü acaba haram paramı yedim diye.Parayı vermek istemiyorum ama çokta kötü hissediyorum.Bilgili kişiler varsa aydınlatırsanız çok sevinirim.Haram paramı yiyorum.

seyfullah putkýran

New member
Web sitesi
www.tevhidyolu.net
şahis düşüncem şu ki, bir ömür bu düşünce ile yaşamak çok ağır. Hele 350 liranın bize kazandırdıklarından daha ağır. Bu içinizdeki sesi susturamıyacak, ve hergeçengün biraz daha belki artıcak, belki ilerde bu hassasiyetinizi bu parayı harcadığınızda ötürü kaybedicek, ondan sonraki kazançlarınıza dikkat etmiceksiniz. Onun için sizin yerinizde olsam ya aldığınız kişiye geri iade edin, yahut o kişiye ulaşamıyorsanız, kurban dönemi gelmiş o kişinin adına hayırda bulunun.
Bu hisle bir ömür yaşanmaz...

Ebu Abdullah Numan bin Beşirden (ra), rivayet edildi dedi ki:
Rasulluh (sav)’i işitim buyurduki:

Muhakkaki helalaçıktır, haramda açıktır, ve bu ikisinin arasında şüpheli işler vardır, insanların çoğu onları onları bilmezler,her kim şüphelerden sakınırsa, dinini ve ırzını korumuş olur. ve her kim de şüphelere düşerse harama düşer, aynen koruluğun etrafına otlatan çoban gibi koruluğa girmesi yakın olur, dikkat edin her bir padişahın bir koruluğu vardır dikkat edin Allahın koruluğuda haramlarıdır, dikkat edin cesedde bir et parçası vardır ki, o düzgün olursa cesedin hepi düzgün olur, o bozuk olursa cesedin hepsi bozuk olur, dikkatedin o kalptir. (Buhari ve Müslim rivayet etti (Hiyle’nin adamlarındandır. 4 /44-50)

sumisali

New member
Kiraz helal mi üzüm helal mi diye araştırmayız bize Açıklanmamışsa helaldir

Üst Alt