elifimbenim
New member
SELAMÜN ALEYKÜM KARDESLERIM 70,000 KELIME-I TEVHID CEKMEYE VARMISINIZ
selamun aleykum kardesim haklisin bir kere okunan zikirin 100,000 sevabi da var ama her zikrinde ayri bir yeri var sen bir oku 70.bin degil yuzbin sevaba gir ben burda kimseyide mecbur tutmuyorum isteyen diye yazdim dkkatini cekerim ve kelime-i tevhidin yani****LAILAHE ILLALLAH MUHAMMEDIN RESULULLAH***kardeş el-ezkar gibi kitaplarda Allah Rasulü çok kısa cümlelerle bize o 70.000'in yanından dahi geçemeyceği zikirler öğretmiştir, yani bir defa söylüyorsun trilyon defa söylenmiş gibi oluyor, hadi sen 70.000 ile uğraş!!!
SELAMUN ALEYKUM KARDESIM SEN NEZAMAN VAKIT BULURSAN YAZ OKUYUP OKUMAYACAGINI AMA ISTERSEN BIR KARDESIM GIBI 1,TANE OKURSUN 70,BININ YERINI ALIR SAGLICAKLA KAL ALLAHA EMANET OLBen varim..vaktim olurda gelirsem..
..Tevhit..
tesekkürler..
SELAMÜN ALEYKÜM KARDESIM OKADAR GÜZEL ANLATIYORSUNUZ BUNU ANLAMMAK IMKANSIZ AMA BAZEN TERS TEPKILER GELIYOR MALESEF BENIM KITAP OKUMA MERAKIM COKTUR HER CESIT DINI KITAPLAR OKURUM VE COGUNLUKLA HEP BAZI ZIKIRLER OLSUN VE DUA OLSUN SAYILARLA BEN BUNU YAZMAKTAN YANI BU KONUMU ACMAKTAKI NIYETIM ALLAH'IMIZA YAKIN OLMAK GUNAHIMIZDAN BIR NEVI DE OLSA TEMIZLENMEKTI BASKA BIR AMACIM YOKTU AMA OKUNUR OKUNMAZ ARKADASLARIN TERCIHI NE DIYEYIM BEN LISTE YAPIYORUM ISTERSENIZ SIZDE KATILIP OKUYA BILIRSINIZ OKUYANDA OKUMAYANDANDA ALLAH(C,C) RAZI OLSUN NE DIYEYIM ALLAH'A EMANET OLUNDeğerli İbrahim kardeşim, bu yazı biraz teğenni kokuyor. Mesela o kızcağız sevdiğine elmayı saymamış, ama sepet dolusu getirmiş. Yani, aslında yine bir rasyonellik var. Göz dolgunluğu var. Kalbe kafilik var.
Mesela sahih rivayette işitmişim Peygamberimiz her sabah 7 Ayetel Kürsü okurmuş. Elbette kimse Allah'ı Peygamberimiz kadar sevmemiş. Madem o sayılar ile zikirleri eda etmiş, biz dahi onu takliden öyle yapıyoruz.
İkna olmadın; namazların belli vakitlerde belli rekatlarla farz edilmesi kafidir.
Muhabbetle
Değerli İbrahim kardeşim, bu yazı biraz teğenni kokuyor. Mesela o kızcağız sevdiğine elmayı saymamış, ama sepet dolusu getirmiş. Yani, aslında yine bir rasyonellik var. Göz dolgunluğu var. Kalbe kafilik var.
Mesela sahih rivayette işitmişim Peygamberimiz her sabah 7 Ayetel Kürsü okurmuş. Elbette kimse Allah'ı Peygamberimiz kadar sevmemiş. Madem o sayılar ile zikirleri eda etmiş, biz dahi onu takliden öyle yapıyoruz.
İkna olmadın; namazların belli vakitlerde belli rekatlarla farz edilmesi kafidir.
Muhabbetle
selamun aleykum kardesim insallah sende katilirsin ama anlasilan kimse ilgilenmiyor KELIME-I TEVHIDI okumayi ama ne diyeyim harkasin cani sag olsun ben sadece bu konuyu actimki en azindan birazda olsa belki bir yardimi olur kabirde diye anlasilan hic kimsenin vakti yok **LAILAHE ILLALLAH MUHAMMEDIN RESULULLAH **demeye okuyaninda okumayaninda cani sag olsun hepiniz allaha emanet olun
son bir söz sonrada konuyu kapatiyorum *****YAZIK BURADA HAYAL KIRIKLIGINA UGRADIM**:4_9_8:
selamun aleykum kardesim insallah sende katilirsin ama anlasilan kimse ilgilenmiyor KELIME-I TEVHIDI okumayi ama ne diyeyim harkasin cani sag olsun ben sadece bu konuyu actimki en azindan birazda olsa belki bir yardimi olur kabirde diye anlasilan hic kimsenin vakti yok **LAILAHE ILLALLAH MUHAMMEDIN RESULULLAH **demeye okuyaninda okumayaninda cani sag olsun hepiniz allaha emanet olun
son bir söz sonrada konuyu kapatiyorum *****YAZIK BURADA HAYAL KIRIKLIGINA UGRADIM**:4_9_8:
SELAMUN ALEYKUM KARDESIM TESEKKUR EDERIM **KELIME-I TEVHID'I INSAN YOLDA GIDERKEN OTOBUSTE,PARKTA RAHATLIKLA OKUYABILIR HEM KITAPCILARDA ZIKIR MAKINASI SATILIYOR UFAK BIRSEY AVUCUNA SIGACAK KADAR BENIM ONDAN VAR MESELA ALIS VERISE GIDERKEN ALIYORUM VE OKUYA OKUYA GIDIYORUM HER SEFERINDE 300,400,OKUYORUM ASLINDA NEYE VAKTIMIZ YOKKI BUNA OLMASIN AMA DEDIGIM GIBI KIMSE ILGILENMEDI NE DIYEYIM CAN SAGLIGI BEN BASLADIM BITIRIP KAPATACAGIM SENDE HAKLISIN UNUTDUM DIYORSUN BENDE OYLE BIR KAC KEZ UNUTDUM AMA SONRA TELAFI ETDIM NEYSE OKUYANDANDA OKUMAYANDANDA **ALLAH c.c. RAZI OLSUNÇok güzel düşünerek büyük bir sevaba giriyorsunuz ama ben bir forumdan 100 tefriciye almıştım,okunacağı zaman geçtikten sonra aklıma gelmişti yani unutmuştum...
Artık vebal altına girmek istemiyorum.Tam o sıra yapabileceğim zaman sizden alırım,kelime-i tevhid okumak zor birşey olmasa gerek...
Gitmeyinnnn
kardeş el-ezkar gibi kitaplarda Allah Rasulü çok kısa cümlelerle bize o 70.000'in yanından dahi geçemeyceği zikirler öğretmiştir, yani bir defa söylüyorsun trilyon defa söylenmiş gibi oluyor, hadi sen 70.000 ile uğraş!!!