Neler yeni
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bunlara ne demek lazım?

bky

New member
Ateistlerle tartışırken bana Hz.Muhammed,Aişe 9 yaşındayken onunla evlenmiş diyerek peygamberimizi kötü gösteriyorlar.Senin kardeşim 9 yaşındayken 50 küsür yaşındayla biriyle evlensin o zaman diyorlar.Bunlara ne demek lazım?Bir de sen 53 yaşındayken 9 yaşında biriyle evlenmem caiz olur mu diye soruyorlar?Bunlara ne cevap vermeliyim.Lütfen yardım edin.

bky

New member
Bunlar sahih hadisler.Bunlar Ehl-i Sünnette doğru kabul ediliyor.Bunlara ne demek lazım?

Peygamber nerede güzel bir kadın görse hemen eve koşar, hanımı Zeynep’le cinsel ilişkiye girerdi.(Buhari, Hibe, 8).
“Peygamber 30 erkeğin cinsel gücüne sahipti” ( Buhari, MuhtasanTecıîd-i Sarih, hadis no: 192.)
“Peygamber bir gecede dokuz hanımıyla ayrı ayrı cinsel ilişki kurardı” ( Buhari, MuhtasanTecıîd-i Sarih, hadis no: 192.)
“Cebrâil bana bir çömlek getirdi de ben ondan içtim ve bunun üzerine bana cinsî münasebette kırk erkek gücü verildi” (IbnSa’din, et-Tabakatu’l- Kübra, s.374)

gizem

New member
Böyle hadis mi olur? Neresi sahih bunların? Birinde 30 birinde 40 diyor.

Kalpteniman

New member
Web sitesi
www.kalpteniman.com
Bunlar sahih hadisler.Bunlar Ehl-i Sünnette doğru kabul ediliyor.Bunlara ne demek lazım?

Peygamber nerede güzel bir kadın görse hemen eve koşar, hanımı Zeynep’le cinsel ilişkiye girerdi.(Buhari, Hibe, 8).
“Peygamber 30 erkeğin cinsel gücüne sahipti” ( Buhari, MuhtasanTecıîd-i Sarih, hadis no: 192.)
“Peygamber bir gecede dokuz hanımıyla ayrı ayrı cinsel ilişki kurardı” ( Buhari, MuhtasanTecıîd-i Sarih, hadis no: 192.)
“Cebrâil bana bir çömlek getirdi de ben ondan içtim ve bunun üzerine bana cinsî münasebette kırk erkek gücü verildi” (IbnSa’din, et-Tabakatu’l- Kübra, s.374)

Bunlar kasten yazılmış, itimat edilen hadis kitaplarına kopyalanmış sahte hadislerdir.
Ataistlerin koministlerin, inanmış müminlerin imanlarını bozmak için kullandıkları
malzemelerdir. kesinlikle yalandır. Diyanet başkanlığı bu tür sahte hadis yazan kitapları
neden toplattırmıyor anlamak mümkün değil..

bky

New member
Bunlar Buhari'nin kitabında yazan 'sahih' hadisler.gizem adlı arkadaşımız bir çelişki bulmuş.Ben Buhari'nin kitabında ve diğer hadisler kitaplarında daha birçok çelişki buldum.Üstelik bazıları bizzat Kur'an ile çelişiyor.

Kalpteniman

New member
Web sitesi
www.kalpteniman.com
Gizem;
Buharinin kitabı güvenilir fakat orjinal kitabı güvenilir, bu saçma sapan
hadisleri içinde toplayan kitap karanlık eller tarafından hazırlandığı kesindir.

Kâfirlerin gizli teşkilâtının üyeleri inanan müminleri şüpheye sokmak için
İslâm alimi sıfatında bu işe el atmışlar Resulullah s,a,v, Efendimizi küçük
düşürmek için böylesi sahte hadisleri güvenilir hadis kitaplarına geçirmişlerdir.
Yani yahudi alimlerinin işidir,
Akıllı müslüman bu oyuna gelmemelidir.
Biri kalkar derseki ben orjinal baskıda da böylesi hadisler okudum.
Biz de deriz ki, bu müslüman suretindeki ajanlar daha o zamanlar
iş başındaymış.

Sizin de bildiğiniz bir hadis var zannediyorum buharide geçer şöyle ki;
Güya Resulullah s.a.v. Efendimiz vefat edeceği sırada Yahudiye borcu olduğunu söylemiş.
Ben bu hadisi okuduğum zaman, bu hadisi yazan her kimse ise onu kötü niyetli olarak
vasıflandırdım ve çok üzüldüm.
Bu ve bunun gibi hadisi şerifleri kitaba geçen hadis diye gösteren zihniyetin amacı meydanda
yahudi parmağı olduğu kesin.
İslâm garip geldi garip gidecek, Fakat devlet büyüklerimiz okumuyorlar mı bu şerli hadis kitaplarını.
Peygamber s.a.v. Efendimizi taciz eden bu sahte hadisleri okudukları zaman vijdanları sızlamıyor mu.?
H.z Allah c.c gafletten uyandırsın İnşaAllah,

Üst Alt