İnanın diyecek kelime bulamıyorum..
Y O R U M S U Z
http://www.youtube.com/watch?v=wb4KRFb0K3w
Y O R U M S U Z
http://www.youtube.com/watch?v=wb4KRFb0K3w
Allah(c.c.) cümlemizi sahtecilikten korusun. Bizlere salih insan olmayı nasip etsin. Amin.
Belki Daha Once Zaten Agliyordu.
Evet biz yine de hüsn-ü zan ederek belki sessizce ağlıyordu diye düşünelim. Ya kamerayı görünce sallanma hareketi ve ağzındaki daha önce olmayan ağıt pozisyonuna ne demeli.
Ağladığını zannettirecek ve prim alacak bir beklenti içerisindeki bu görüntü utanç duyulacak kadar iğrenç ve bir iki yüzlülüktür. İkincisi de murailiktir.
Evet meal esef bizim şu '' desinler '' hastalığımız dışardan islamı görmek isteyen ve bize göre değerlendirenler için sadece islamdan nefret etmelerine sebep olmaktadır.
İsmini hatırlamadığım fakat Alman asıllı çok meşhur bir şahsiyetin, yıllar önce müslüman olduktan sonra islam ülkelerini gezerek, gördüğü manzara karşısında söylediği şu söz halen kulaklarımda çınlamaktadır
''MÜSLÜMANLARI TANIMADAN ÖNCE BENİ İSLAMLA ŞEREFLENDİREN RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN.''
ne diye ağlıyorlar bunlar napıyor anlamadım bence insanlığa fayda sağlıyacak işlerle uğraşmalıyız
Sadece pişman olan ağlamaz kardeşim,düşündüğün tez biraz yanlış...Haksızlığa uğrayanlarda ağlar...Uzağa gitme bak Filistin e...
Allah insanlara gerçek anlamda inanç ve iman nasip etsin.amin
Evet biz yine de hüsn-ü zan ederek belki sessizce ağlıyordu diye düşünelim. Ya kamerayı görünce sallanma hareketi ve ağzındaki daha önce olmayan ağıt pozisyonuna ne demeli.
Ağladığını zannettirecek ve prim alacak bir beklenti içerisindeki bu görüntü utanç duyulacak kadar iğrenç ve bir iki yüzlülüktür. İkincisi de murailiktir.
Evet meal esef bizim şu '' desinler '' hastalığımız dışardan islamı görmek isteyen ve bize göre değerlendirenler için sadece islamdan nefret etmelerine sebep olmaktadır.
İsmini hatırlamadığım fakat Alman asıllı çok meşhur bir şahsiyetin, yıllar önce müslüman olduktan sonra islam ülkelerini gezerek, gördüğü manzara karşısında söylediği şu söz halen kulaklarımda çınlamaktadır
''MÜSLÜMANLARI TANIMADAN ÖNCE BENİ İSLAMLA ŞEREFLENDİREN RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN.''
zaman geçtikçe müslüman ülkeler üzerinde daha çok bela dolanıyor sanki
heralde hatalarının üstüne hatalar ekliyorlar doğru yolu Allah bize Kuran da göstermiş.ve düşünmemizi istemiş ama bazıları saçmasapan cahilce şeylerin peşine din diye gidiyor