Neler yeni
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Buda Şaklabanizm Öncüsü..

yýldýz

New member
Allah(c.c.) cümlemizi sahtecilikten korusun. Bizlere salih insan olmayı nasip etsin. Amin.

ÇAPANOÐLU

New member
Allah(c.c.) cümlemizi sahtecilikten korusun. Bizlere salih insan olmayı nasip etsin. Amin.

şunu gördümki
bizim en büyük yaramız CİDDİYETSİZLİK..
zaten ciddiyeti büründüğümüz gün Reabbimizin yardımı gelecektir..
Ama önce Rabbimize karşı Ciddiyetimizi kanıtlamamız gerek..
İşimiz oldukça zor..

yýldýz

New member
Haklısın kardeş.

MÜLK SURESİ

Rahman ve Rahim Allah'ın adıyla

12- Gerçek şu ki, Rablerinden gayb ile (O'nu görmedikleri halde) içleri titreyerek-korkanlara gelince; onlar için bir mağfiret (bağışlanma) ve büyük bir ecir vardır.

13- Sözünüzü ister gizleyin, ister açığa vurun. Şüphesiz O, sinelerin özünde saklı duranı bilendir.

14- O, yarattığını bilmez mi? O, Latif'tir; Habir'dir.

TAYFUR

Mesajlari Onaylanacak
Görülen köy kılavuz istemez.!

Görülen köy kılavuz istemez.!

Evet biz yine de hüsn-ü zan ederek belki sessizce ağlıyordu diye düşünelim. Ya kamerayı görünce sallanma hareketi ve ağzındaki daha önce olmayan ağıt pozisyonuna ne demeli.

Ağladığını zannettirecek ve prim alacak bir beklenti içerisindeki bu görüntü utanç duyulacak kadar iğrenç ve bir iki yüzlülüktür. İkincisi de murailiktir.

Evet meal esef bizim şu '' desinler '' hastalığımız dışardan islamı görmek isteyen ve bize göre değerlendirenler için sadece islamdan nefret etmelerine sebep olmaktadır.

İsmini hatırlamadığım fakat Alman asıllı çok meşhur bir şahsiyetin, yıllar önce müslüman olduktan sonra islam ülkelerini gezerek, gördüğü manzara karşısında söylediği şu söz halen kulaklarımda çınlamaktadır

''MÜSLÜMANLARI TANIMADAN ÖNCE BENİ İSLAMLA ŞEREFLENDİREN RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN.''

__BODOM

New member
ne diye ağlıyorlar bunlar napıyor anlamadım bence insanlığa fayda sağlıyacak işlerle uğraşmalıyız

yýldýz

New member
Evet biz yine de hüsn-ü zan ederek belki sessizce ağlıyordu diye düşünelim. Ya kamerayı görünce sallanma hareketi ve ağzındaki daha önce olmayan ağıt pozisyonuna ne demeli.

Ağladığını zannettirecek ve prim alacak bir beklenti içerisindeki bu görüntü utanç duyulacak kadar iğrenç ve bir iki yüzlülüktür. İkincisi de murailiktir.

Evet meal esef bizim şu '' desinler '' hastalığımız dışardan islamı görmek isteyen ve bize göre değerlendirenler için sadece islamdan nefret etmelerine sebep olmaktadır.

İsmini hatırlamadığım fakat Alman asıllı çok meşhur bir şahsiyetin, yıllar önce müslüman olduktan sonra islam ülkelerini gezerek, gördüğü manzara karşısında söylediği şu söz halen kulaklarımda çınlamaktadır

''MÜSLÜMANLARI TANIMADAN ÖNCE BENİ İSLAMLA ŞEREFLENDİREN RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN.''

Selamün Aleyküm.
Bu söz üzerinde düşünmek gerek sanırım.
Belki sahabeyi tanımış olsaydı dahi iyi olurdu. Onlardan daha iyi dini yaşayan var mıydı bilemiyorum. :)
Ayrıca bodom kardeşe katılıyorum. Bu şekilde bizde onlara uyabilir. Allah(c.c.) muhafaza. :)

seyfullah putkýran

New member
Web sitesi
www.tevhidyolu.net
ne diye ağlıyorlar bunlar napıyor anlamadım bence insanlığa fayda sağlıyacak işlerle uğraşmalıyız

insan üzüldüğü zaman ağlar,
pişman olan insan üzülür,
hata yapanm insan pişmkan olur.
eminim onlarda yaptığı hatalar için ağlıyorlardır... bunda art niyet aranmaz...

gelincik tarlasý

New member
Sadece pişman olan ağlamaz kardeşim,düşündüğün tez biraz yanlış...Haksızlığa uğrayanlarda ağlar...Uzağa gitme bak Filistin e...

seyfullah putkýran

New member
Web sitesi
www.tevhidyolu.net
Sadece pişman olan ağlamaz kardeşim,düşündüğün tez biraz yanlış...Haksızlığa uğrayanlarda ağlar...Uzağa gitme bak Filistin e...

kardeşim biz temelini söyledik. zira bunun örnekleri çoğraltılabilir bunu tartışmaya gerek yok , filstinedeki haksılığada ağlamanında temelinde yapılan hatalar vardır yapılan hatalara ağlıyoruz o bela bize yaptığımız hatalar neticesinde verilmedimi? israil geçmişten beri orda değil onlara orda toprakları yine bilzer vermedikmi abdulhamit zerre kadar toprak satmam derken onlara satılmakla hatalar yapıldı işte herşeyin temeli bizlerin hatası . bizler ilk kendimize zulmettik sonra kafirlerin zulmu müslümanların üstüne oldu.. ama asıl zulmu kendi kendimize yaptık... onun için bizler yaptığımız hatalara ağlıyoruz...

ÇAPANOÐLU

New member

''MÜSLÜMANLARI TANIMADAN ÖNCE BENİ İSLAMLA ŞEREFLENDİREN RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN"

imza : Yusuf İslam
Sonuna kadar katılıyorum, eğer gerçekten bizleri tanısaydı, sanırım zor müslüman olurdu.

gelincik tarlasý

New member
Her millet içinde iyiler de kötüler de vardır.Bunu herkese mal edemeyiz...

__BODOM

New member
zaman geçtikçe müslüman ülkeler üzerinde daha çok bela dolanıyor sanki
heralde hatalarının üstüne hatalar ekliyorlar doğru yolu Allah bize Kuran da göstermiş.ve düşünmemizi istemiş ama bazıları saçmasapan cahilce şeylerin peşine din diye gidiyor

mhmt

New member
burda bişey dikkatimi çekti..
adam diyelimki nuraylığından ağladı..
ee.bu nedir..onun ayıbıdır..
peki biz neden bunu yayıyoruz..
bu birazda ayıp araştırma olmuyormu..

allah ıslah etsin deyip geçmeliyiz bence..
mümkünsede onu uyarmalıyız..

Z

zeynep_hearty

Guest
gerçekten yazık... hüsnüzan da bulunmak evladır ..fakat ben yorumsuz kalıcam sadece elimde olmadan çok güldüm..

müttaki

New member
zaman geçtikçe müslüman ülkeler üzerinde daha çok bela dolanıyor sanki
heralde hatalarının üstüne hatalar ekliyorlar doğru yolu Allah bize Kuran da göstermiş.ve düşünmemizi istemiş ama bazıları saçmasapan cahilce şeylerin peşine din diye gidiyor

müslüman kardeşim Allah razı olsun. sitede yazılanları ve o görüntüleri gördükten sonra müslüman sayısının ne kadar az olduğunu gördüm. inşallah bu düşünceler ebedi devam eder.tüm insanlık da yalnız Allaha kul olmanın bilincine varır.

Üst Alt