Neler yeni
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bu acıya yürek dayanmaz...

bcetin811

AMEL-Ý SALÝH

Sürücü uyudu, çocuklar öldü

Aksaray'da 33 kişinin ölümüyle sonuçlanan trafik kazasının, otobüs sürücüsünün uyuyarak karşı şeride geçmesi sebebiyle meydana geldiği belirlendi.

Edinilen bilgiye göre, kazanın meydana geldiği Aksaray-Konya karayolu 58. kilometresinde incelemelerde bulunan Aksaray Cumhuriyet Başsavcısı Durmuş Akif Özbek ile İl Jandarma Komutanı Albay Ali İnlek, ilk belirlemelere göre, otobüs sürücüsünün uyuyarak karşı şeride geçmesi sonucu kum yüklü kamyonla çarpıştığının tespit edildiğini kaydetti.

İsmin vermek istemeyen kamyonun ikinci şoförü ise otobüsün üzerlerine gelerek kendilerine çarptığını iddia ederek, "Ben uyuyordum, uyandığımda otobüsün üzerimize geldiğini gördüm ve bize çarptı" dedi. Otobüsün ikinci şoförü Ahmet Cengiz de, kaza sırasında bagaj bölümünde uyuduğunu ifade ederek, "Kazanın nasıl olduğunu görmedim, bagaj bölümünde uyuyordum" diye konuştu.

Cenazeler uçakla nakledilecek

Aksaray'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybedenlerin sayısı 33'e yükselirken, cenazelerin nakli için Nevşehir Havaalanı'na uçak geleceği bildirildi.

Aksaray Devlet Hastanesi'nde basın mensuplarına açıklama yapan Aksaray Valisi Sebati Buyuran, İzmir Valisi Cahit Kıraç ile birlikte yapılan görüşmeler neticesinde cenazelerin İzmir'e nakli için uçak gelmesinin kararlaştırıldığını belirterek, "İzmir'den cenazelerin naklini sağlamak amacıyla bir uçak ayarlandı ve isteyen kazazede yakınları da uçakla Nevşehir Havaalanı'na gelebilecek. Uçakla gelenler Nevşehir'den Aksaray'a otobüsle getirilecek. Daha sonra cenazeler 18.45'te uçakla İzmir'e gönderilecek" dedi.

Kazada hayatı kaybedenlere Allah'tan rahmet,yakınlarına sabır diliyoruz..:(

Mücahid

New member
Acılı ailelere sabır,vefat edenlere Allah rahmet eylesin.Çok acı bir olay.

mhmt

New member
Allah rahmet eylesin..kalanlara sabır versin inş...

selametle..

Rahmet4

New member
Allah rahmet eylesin ailelerede sabir versin böyle aciyi kimseye vermesin .

zinnur

New member
Allah rahmet eylesin.Yakınlarına sabır ve metanet versin inşaallah

gizemli

New member
Tv de izlediğimde keşke hiç görmeseydim dedim. Hiç aklımdan çıkmıyorlar. Allah rahmet eylesin. Yakınlarına sabır versin.

Z

zeynep_hearty

Guest
rabbim rahmet etsin ve muhakkak edicektir zira bir çoğu mükellef bile değil ..ailerine sabır ve metanet diliyorum ...selam ve dua ile...

Üst Alt