teoman' Alıntı:
Ne zaman bu siteyi ziyaret etsem.Mutlaka kahin bir arkadaşımızin mehdi ve deccal hakkında bir yazısını görüyorum.Ya arkadaşlar bu bilgilerin ne faydası var?Hangi fakiri doyuruyor?Hangi mazlumu kurtarıyor?Hangi zalimi durduyor?Hangi cahili alim yapıyor?Bırakın artık böyle gaybi işleri.Mehdi gelse de kendi görevini yapar. Size ne oluyor?Rica ediyorum artık daha faydalı mevzular açın da .Benim gibi inancı bıçak sırtına binmiş arkadaşlarınıza yardımcı olun!!!!!
sevgili kardeşim hidayet unutulmuş
insanların %90 nından fazlasını akın akın ceheneme doğru sürükleniyor
hiç bir ülke ,islamla yönetilmiyor
Allah ın elçileri ülkelerinden hicrete zorlanıyor
insanlar mutsuz ve şeytana tabi
hatta kendilerini
mümin zannediyorlar
DUHAN-12: Rabbenekşif annel azâbe innâ mû’minûn(mû’minûne).
Onlar "Rabbimiz" diyecekler. "Bu azabı bizden kaldır, çünkü biz müminleriz."
DUHAN-13: Ennâ lehumuz zikrâ ve kad câehum resûlun mubîn(mubînun).
Muhakkak ki onlar öğüt almazlar. Onlara, andolsun ki apaçık bir resûl geldi.
DUHAN-14: Summe tevellev anhu ve kâlû muallemun mecnûn(mecnûnun).
Sonra ondan yüz çevirdiler ve ona “öğretilmiş deli” dediler.
ve Allah bu işi pisliği temizleyecek
sünnetullah gereği bir elçisini görevlendiriyor ve bu elçi başta kendi kavmi olmak üzere çoğunluk tarafından yalanlanıyor iftiralara maruz kalıyor hatta öldürülmeye çalışılıyor
şimdi sende diyorsunki bıktırdınız
nediyeyim sana benim biricik canım kardeşim bilmemki
Allah a ulaşmayı dilemediğin sürece Sana Allah ın ruhundan üfürdüğü ruhu
Allah a hayattayken teslim etmediğin sürece azınla kuş tutusan gideceğin yer ebedi cehennemken sana nasıl kuş tutulduğunumu öğretelim
SECDE-9: Summe sevvâhu ve nefeha fîhi min rûhihî ve ceale lekumus sem’a vel ebsâre vel ef’ideh(efidete), kalîlen mâ teşkurûn(teşkurûne).
Sonra (Allah), onu dizayn etti ve onun içine (vechin, fizik vücudun içine) ruhundan üfürdü ve onu (onun nefsinin kalbine) sem’î (kalbin işitme hassası), basar (kalbin görme hassası) ve fuad (kalbin idrak etme hassası) hassalarına (sahip) kıldı. Ne kadar az şükrediyorsunuz.
özür dileriz herkezden
biz sizden tarafız ve kimseyi bıktırmak istemeyiz
amacımız sizi Uyarmak
Allah a ulaşmayı dilemezseniz gideceğiniz yerin ebedi cehennem olduğunu en güzel şekilde anlatmak
demekki anlatamıyoruz eğer anlatabilseydik ALLAH a ulaşmayı dilerdiniz
bu sebebden dolayı da lütfen bizi affedin hakkınızı helal edin
ben hepinizi çok seviyorum
lütfen bir birimiizi kırmayalım
hepimiz Aynı Allah ın yarattığı mahluklarız