Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sevgi deger kardesim,Seyfullah güzel bir site ama cok yeni birde ben senin gibi düsünmüyorum böyle ayril iyi degil sen ayri yere ben ayri yere neden her halde cok rahatsiz ettik seni, Insallah bize darilmadin(hos ben oradada seni birakmadim)eger kirdiysam hakkini helal et.Allaha emanet ol,Sevgi deger kardesim
Sevgi deger kardesim,Seyfullah güzel bir site ama cok yeni birde ben senin gibi düsünmüyorum böyle ayril iyi degil sen ayri yere ben ayri yere neden her halde cok rahatsiz ettik seni, Insallah bize darilmadin(hos ben oradada seni birakmadim)eger kirdiysam hakkini helal et.Allaha emanet ol,Sevgi deger kardesim
estağfirullah ne rahatsızlığı , darılmadım tabiki size sayın metin mete , ordada burdada yazılaırımıza devam edicem inşallah, muhabbetimiz dilediğiniz sürece devam edicektir, güngelir nasip olur yüz yüzede görüşmek nasip olur. sizlerde hakkınızı helal edin , bizden ötürü kimse düşünmesin herkese hakkıız helaldir. sizde Allah a emanet olun. Allah sizlerden razı olsun...