Neler yeni
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Allahım yardım et ne olur!

seda07

New member
Bilirimki sen ellerini sana kaldırıp dua edenlerin dualarını geri çevirmezsin,bilirimki sen dua eden kullarını seversin,bilirimki ya RABBENA dünyayı dua üzerine kurmuşsun.Ya rabbi sana el açmış şu aciz,şu fakir kulunun dualarını kabul et yaradan rabbim.
Duam peygamber duası değilidr,duam salih kul duası değilidr,duam günahkar bir kul duasıdır,hacetim hem dünyalık,hem ahiretliktir,sen benim sıkıntılarımı gider rabbim bana bu dünyayıda öbür dünyayıda yaşanası kıl!huzurum sen ol içime doğ,aşkın olsun tüm dertlerimn dermanı.
Adın anılınca nurlar saçılır do ruhuma beni hasretle yakma yarabbi
sen dualarmı katında kabul buyur.
AMİN

çok zor anlar yaşasakta bazen,insan dayanacak bir dost arıyor dilerim salih bir dost bulurum bu platformda
Allah şimdiden razı olsun!

rusen_alp

New member
Dualarına amin diyoruz ,islam kardeşliğinde güzel muhabbetlerde buluşacağımızı umut ediyoruz...

Ferrar_

New member
Bilirimki sen ellerini sana kaldırıp dua edenlerin dualarını geri çevirmezsin,bilirimki sen dua eden kullarını seversin,bilirimki ya RABBENA dünyayı dua üzerine kurmuşsun.Ya rabbi sana el açmış şu aciz,şu fakir kulunun dualarını kabul et yaradan rabbim.
Duam peygamber duası değilidr,duam salih kul duası değilidr,duam günahkar bir kul duasıdır,hacetim hem dünyalık,hem ahiretliktir,sen benim sıkıntılarımı gider rabbim bana bu dünyayıda öbür dünyayıda yaşanası kıl!huzurum sen ol içime doğ,aşkın olsun tüm dertlerimn dermanı.
Adın anılınca nurlar saçılır do ruhuma beni hasretle yakma yarabbi
sen dualarmı katında kabul buyur.
AMİN

çok zor anlar yaşasakta bazen,insan dayanacak bir dost arıyor dilerim salih bir dost bulurum bu platformda
Allah şimdiden razı olsun!

sen niye üzülüyorsun

Allah bir kadın için diyor ki
senin ufacık bir şeyini ben namütenahi sayarım ey hatun

sen doğurduğun çocuğa süt vermek sorunda değilsin
evini süpürmek yemek yapmak çamaşırları yıkamak zorunda değilsin

senin tek vazifen
tarihte olmayan bir varlığı doğurmaktır
serbestsin

vazife vacibül icra olan şeye denir

biraz daha türkçesi sözün
yapılması aklen ilmen cemiyetn insaniyet manen vicdanen kalben aşken yapılması mecburi olan işin adına vazife derler

senin aşken kalben manen ilmen aklen vicdanen cemiyeten tek vazifen
çocuk doğurmaktır. bir millet için tarihte olamayan bir varlığı meydan getiriyorsun bu külfet sana kafidir
artık doğurduğun çocuğa değil yemek yapmak
bakımını üzerine almak
senin memene verdiğim sütü bile vermek sorunda değilsin der
Kuranda var bu emir anlatabild mi ?

yılma satılma dayan
burası darılma pazarı değil dayanma pazardır.

deden yok mu deden
Gönlünde istikbale ait büyük bir neşe taşırdı
hiç sıkılmazdı daima güler yüzlü idi

istikbal demekte : gönül uyanıklığına derler

gönüle girince insan gönül uyanır bak bakalım o zaman sıkıntı kalırmı sende
şimdi gönül uyuyor
ders aldın
derste olan gönle girmez
gönülde olan derse sığmaz
ondan sonra gönle girersin gönül uyanır
o zaman bak baklım sıkıntı kalırmı sende

bak ne demiş adam şah beyttir
ey gönül sen sana gelene kadar
kaç bin puta taptın bu sanemgahda hesap et

takyon

New member
seda o7 kardeşim duana içtenlikle aminn diyoruz Allah razı olsun

takyon

New member
sen niye üzülüyorsun

senin tek vazifen
serbestsin

yapılması aklen ilmen cemiyetn insaniyet manen vicdanen kalben aşken yapılması mecburi olan işin adına vazife derler

çocuk doğurmaktır. bir millet için tarihte olamayan bir varlığı meydan getiriyorsun bu külfet sana kafidir
bakımını üzerine almak

yılma satılma dayan
burası darılma pazarı değil dayanma pazardır.

deden yok mu deden
Gönlünde istikbale ait büyük bir neşe taşırdı
hiç sıkılmazdı daima güler yüzlü idi

istikbal demekte : gönül uyanıklığına derler

gönüle girince insan gönül uyanır bak bakalım o zaman sıkıntı kalırmı sende
şimdi gönül uyuyor
ders aldın
derste olan gönle girmez
gönülde olan derse sığmaz
ondan sonra gönle girersin gönül uyanır
o zaman bak baklım sıkıntı kalırmı sende

bak ne demiş adam şah beyttir
ey gönül sen sana gelene kadar
kaç bin puta taptın bu sanemgahda hesap et

çok güzel bir yazı idi emeğinize sağlık Allah razı olsun

sevdayorgunu17

New member
..

..

Allahım cümlemizin yar ve yardımcısı oLsun arkdşLar nolur banada dua edin.... hamd olsun geldimi gelio yha o anımı yaşıorum hamd olsun...şimdiden Allah razı olsun herkesten..

ibrahim571632

New member
sen niye üzülüyorsun

senin tek vazifen
serbestsin

bakımını üzerine almak

Ben mi yanlış okuyorum yahut anlıyorum diye birkaçkez okudum ama yok yok bir kadının varlık nedeninin bu kadar berbat, bu kadar cahilce ifade edildiği bir başka yazı daha okumadım.Allah ıslah etsin, iyilik versin sana.Nereden çıkardın bu sonucu nasıl vardın bu kanaate.Hadi kadın ölümüne kadar evlenmezse yahut çocuk dünyaya getirmeye ehil değilse, doğurganlığı yoksa ne olacak???Doğrudan cennete mi konacak?? Ne cür'etle Allaha iftira ediyorsun??? Allahu Teala Süt anneye cevaz vermiş ise sen hangi idrak ile ayeti kerimeyi ''Ey kadınlar tek vazifeniz doğurmaktır'' anlıyorsun.İmanın sana ne yanlış şeyler söyletiyor???

Kadın evvela iman edecek devamında Allahın emirlerine riayet edecek, yasaklarına karşı gelmekten sakınacak devamında da iffetini muhafaza edip salih evlat yetiştirmek kaygısıyla ve gayretiyle yaşayacak.Senin dediğin gibi sadece doğurmakla ve yeryüzüne eşrefi mahluk kazandırmakla olmuyor yani.
Dediğin gibi olsa yeryüzünde müslümanı, yahudisi, hırıstiyanı, kafiri, münafığı bütün kadın nesli cennette olurdu da cehennemde kadın bulamazdın.Komiksin yani vesselam başka birşey demiyorum.

Son düzenleme:

h-a-m-z-a

New member
Ben mi yanlış okuyorum yahut anlıyorum diye birkaçkez okudum ama yok yok bir kadının varlık nedeninin bu kadar berbat, bu kadar cahilce ifade edildiği bir başka yazı daha okumadım.Allah ıslah etsin, iyilik versin sana.Nereden çıkardın bu sonucu nasıl vardın bu kanaate.Hadi kadın ölümüne kadar evlenmezse yahut çocuk dünyaya getirmeye ehil değilse, doğurganlığı yoksa ne olacak???Doğrudan cennete mi konacak?? Ne cür'etle Allaha iftira ediyorsun??? Allahu Teala Süt anneye cevaz vermiş ise sen hangi idrak ile ayeti kerimeyi ''Ey kadınlar tek vazifeniz doğurmaktır'' anlıyorsun.İmanın sana ne yanlış şeyler söyletiyor???

Kadın evvela iman edecek devamında Allahın emirlerine riayet edecek, yasaklarına karşı gelmekten sakınacak devamında da iffetini muhafaza edip salih evlat yetiştirmek kaygısıyla ve gayretiyle yaşayacak.Senin dediğin gibi sadece doğurmakla ve yeryüzüne eşrefi mahluk kazandırmakla olmuyor yani.
Dediğin gibi olsa yeryüzünde müslümanı, yahudisi, hırıstiyanı, kafiri, münafığı bütün kadın nesli cennette olurdu da cehennemde kadın bulamazdın.Komiksin yani vesselam başka birşey demiyorum.

kardeşimiz orda kadının sahip olduğu kutsal görevden bahsetmek istemiş .. yoksa kadın-erkek hepimizin tek bir yaratılış gayesi var ;

Ben cinleri ve insanları, ancak bana kulluk etsinler diye yarattım.(zariyat 56)

ibrahim571632

New member
kardeşimiz orda kadının sahip olduğu kutsal görevden bahsetmek istemiş .. yoksa kadın-erkek hepimizin tek bir yaratılış gayesi var ;

Ben cinleri ve insanları, ancak bana kulluk etsinler diye yarattım.(zariyat 56)

ısrarla sizin dediğiniz gibi anlamak istedim ama dediğiniz sonucu çıkartan tekbir cümle yok
hele şu kısmı bi oku lütfen

çocuk doğurmaktır.
bir millet için tarihte olamayan bir varlığı meydan getiriyorsun bu külfet sana kafidir
bakımını üzerine almak

eğer hala aynı sonuç çıkıyor diyorsanız ben özür diliyor ve yanlış anladığım için kardeşimden özür diliyorum.

bekir

sadece bir kul
Yönetici
Sevgili İbrahim, gayet haklısınız. Vtandaşın birisi kadınları övmek/yüceltmek istemiş ama manayı da yakalayamamış, dozunu da kaçırmış. Neyse, yanlış yerleri nehyediyor, diğerlerine de hünü zan ediyoruz...

güloo

New member
çaresizim

çaresizim

rabbimden umut kesilmeyeceğine her zaman inandım.ama şuan canım yanıyo sabrediyorum.çıkmazdayım gitsem olmuyo kalsam olmuyor ne yapacağımı bilemiyorum.

Üst Alt