Bilirimki sen ellerini sana kaldırıp dua edenlerin dualarını geri çevirmezsin,bilirimki sen dua eden kullarını seversin,bilirimki ya RABBENA dünyayı dua üzerine kurmuşsun.Ya rabbi sana el açmış şu aciz,şu fakir kulunun dualarını kabul et yaradan rabbim.
Duam peygamber duası değilidr,duam salih kul duası değilidr,duam günahkar bir kul duasıdır,hacetim hem dünyalık,hem ahiretliktir,sen benim sıkıntılarımı gider rabbim bana bu dünyayıda öbür dünyayıda yaşanası kıl!huzurum sen ol içime doğ,aşkın olsun tüm dertlerimn dermanı.
Adın anılınca nurlar saçılır do ruhuma beni hasretle yakma yarabbi
sen dualarmı katında kabul buyur.
AMİN
çok zor anlar yaşasakta bazen,insan dayanacak bir dost arıyor dilerim salih bir dost bulurum bu platformda
Allah şimdiden razı olsun!
Duam peygamber duası değilidr,duam salih kul duası değilidr,duam günahkar bir kul duasıdır,hacetim hem dünyalık,hem ahiretliktir,sen benim sıkıntılarımı gider rabbim bana bu dünyayıda öbür dünyayıda yaşanası kıl!huzurum sen ol içime doğ,aşkın olsun tüm dertlerimn dermanı.
Adın anılınca nurlar saçılır do ruhuma beni hasretle yakma yarabbi
sen dualarmı katında kabul buyur.
AMİN
çok zor anlar yaşasakta bazen,insan dayanacak bir dost arıyor dilerim salih bir dost bulurum bu platformda
Allah şimdiden razı olsun!