Neler yeni
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Allah rızası için okurmusunuz.......

gönül dostu

New member
selamun aleyküm sevgili kardeşim

kardeşim biz 2 yasin alıyoruz .ama ne zamana kadar okunacak birde kişi başına bir tane okunmak gibi bir sınır varmı bize bildirirsen seviniriz.. böle bişi başlattığın içinde teşekkür ederiz..R abbim senden razı olsun inş.resulullahın şafaatine naileylediği kullarından etsin hepimizi.

sumisali

New member
ilgilendiğin için allah razı olsun keşke başkalarıda gönüllü olsa bu forumda ayda birde olsa 41 yasin okuya bilsek bunu yapabilseydik nedersin kardeşim varmısın böyle güzel şeyleri sunmaya cv bekliyorum yasinler ayın 20 sine kadar bitmeli herkes istediği kadar okuya bilir önemli olan syıyı tamamlamak eyer sayı tamamlanmazsa ben okuyup tamamlayacağım aeo

gönül dostu

New member

inş.41 olur ama olmazsada üzme kendini şöyyle düşün kardeşim bazen bir yasin 41 yasine bedel olabilir bunu unutma bu benden sana bi abla nasihatti sayının önemi yok yerki içten ve samimiyetle okunsun...sende A.e.ol kardeşim

sumisali

New member
sevgili ablacım yasinlerimi allahın izniyle tamamladım allah razı olsun

gönül dostu

New member

Kardeşim Allah kabul etsin inş.bir dahaki sefere 41 değil 1111 olur yasinlerin sayısı inş.daha çok gönüllü okuyanlar olur .Allah razı olsun senden bzleri böle şeylere vesile oldurdun.A.e.ol kardeşim

Üst Alt