Neler yeni
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Allah rızası için duanızı istiyorum.Lütfen kardeşlerim...

samimi6060

New member
Eşimle ilgili sorunlar yaşamaktayım. Mü'minin mü'mine yaptığı dua kabul olur. Sizde Allah rızası için bize dua edin. Yuvamın yıkılmasını istemiyorum. Allah hepinizden razı olsun...

güle sevdalý

New member
Selamun Aleykum....
Allah(c.c.) Yardımcınız Olsun Efendim İnşaAllah Eşinizle Aranız Düzelir...
Üzülmeyin Elbet Bunda Da Bir Hayır Vardır...
Allah(c.c.) Dualarımızı Kabul Buyursun İnşaAllah...
Selam Ve Dua İle...

Azra

New member
Allah yaredımcınız olsun...
Ama siz yine yuvanızı yıkmamaya çalışın...evlilik çok önemli.Allah mutluluk versin cümlemizin yuvasına ...

el-miskin

New member
dua

dua

Rabbim sizin ve cümle aylevi zorluklar yasayan kardeslerimizin yardimcisi olsun.
Hem bu dünyada hem ahirette iyiliklerversin.
Allah cc yardimciniz olsun, insaallah huzurlu bir hayat sürersiniz. mübarek cuma aksami abdestli oldugum halde ve sizden hic bir menfaat beklemedigim halde yapmis oldugum bu aciz hane mürecati Rabbim kabul buyurur insaallah.

bizede siz dua edin
hayirli olur insaallah.
inutmyin Allah in dedigi olur.

Z

zeynep_hearty

Guest
rabbim yar ve yardımcınız olsun insallah..selam ve dua ile..

alem-i ervah

New member
-De ki: "Herkes bulunduğu hal ve niyetine göre iş yapar. Bu durumda kimin en doğru yolda olduğunu Rabbiniz daha iyi bilir."
İsra Suresi: 84

-ALLAH, göklerin ve yerin gaybını bilir. O, kalplerin içinde ne varsa onu da hakkıyla bilendir.
Fatır Suresi: 38

-De ki: "Rabbim rızkı dilediğine genişletir, dilediğine sıkar.
Fakat insanların çoğu bilmezler."
Halbuki sizi huzurumuza yaklaştıracak olan, mallarınız ve evlatlarınız değildir. Ancak iman edip de salih amel işleyenlere gelince, işte onların amellerine karşı kendilerine kat kat mükafat vardır. Onlar cennet köşklerinde emniyet içindedirler.
Sebe Suresi: 36-37

-Bu dünya hayatı sadece bir oyun ve oyalanmadan ibarettir. Ahiret yurduna gelince, işte asıl hayat odur. Keşke bilmiş olsalardı.
Ankebut Sûresi : 64

-Ve onlar ki: "Ey Rabbimiz! Bize gözümüzü aydınlatacak eşler ve zürriyetler bağışla ve bizi takva sahiplerine önder kıl" derler
furkan : 74

Allah yar ve yardımcınız olsun samimi6060
Ve rabbim hakkınızıda ne hayırlı ise onu versin...
Hayır dileyin yolunuza hayr gelsin inşallah...

vesselam

Rahmet4

New member
Allahim yuvaniza huzur mutluluk versin.... esinize ne istedigini ve nicin huzursuzluklar cikardigini oturup konusun.cocuklariniz var ise elinizden geldigi kadar onlarin yaninda tartismayin.

asikkulun

New member
Allah yar ve yardımcınız olur inş.sabredin ve üstesinden gelmeye çalışın.;)

yolcu

New member
Kardesim Rabbim Muhabbetinizi Artirsin
Sorunlarinda çözümü Için Yol Açsin Inşaallah
Sunu Da Bilmeliyiz Ki Sabir Güzel Bi Ilaçtir

sermin__6134

New member
Allah Yar Ve Yardimciniz Olsun.hakkinizdan Hayirli Olan Neyse Onu Nasip Etsin Ve Gönlünüze De Dayanma Gücü, Sabir Ihsan Etsin...
Selam Ve Dua Ile

gizemli

New member
Allah (c.c) yardımcınız olsun...

tahsiye72

New member
..

..

kardeş bende sorunlar yaşadım şeytan nefsi kullanarak bizlere zulmetiriyor ben Allah yolunda hizmete gidiyordum şeytan onu bana karşı kullanıyordu herşey bir imtihan bizler Allah yolunda isek başkalarının bizlere negatif etkilerinden etkilenmemiz gerekir sabrederek derecat kazanmamıza vesile oluyorlar

Mücahid

New member
Allah yardımcınız olsun kardeşim.Size bir tavsiyede bulunabilirmiyim?Bazen insanların iletişimi tamamen biter burada akıllı olup devreye ikinizin de üzerinde uzlaşacağınız,ilmi olan ,sevip saydığınız birisini hakem tayin etmeniz.İkinizin ortasına oturup sizin sorun ettiğiniz davranışları dinleyip hakkaniyetle önerilerde bulunarak en doğru yardımı yapabilir.iNŞAALLAH KURTARIRSINIZ EVLİLİĞİNİZİ.Dualarımızdasın kardeşim

oSSlem

New member
Rabbim sizin ve cümle aylevi zorluklar yasayan kardeslerimizin yardimcisi olsun.
Hem bu dünyada hem ahirette iyiliklerversin.
Allah cc yardimciniz olsun, insaallah huzurlu bir hayat sürersiniz. mübarek cuma aksami abdestli oldugum halde ve sizden hic bir menfaat beklemedigim halde yapmis oldugum bu aciz hane mürecati Rabbim kabul buyurur insaallah.

bizede siz dua edin
hayirli olur insaallah.
inutmyin Allah in dedigi olur.

amin kardeşim

Üst Alt